viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Tallkottkörteln och den Kristallina matrisen av Universum




Adama genom Kata, 26 juni

Tallkottkörteln och den Kristallina matrisen av Universum
Hälsningar till Mästare.

Vilket stort scenario att utveckla i ert planetära paradigm. Jag är Adama och jag är här med Sankte Germain, Mästaren av Transformation. Vi hälsar er med alla de Uppstigna Mästare som hänvisades för en lång tid sedan i er linjära tidmätning att vara här nu, och assistera med alla förändringar som ni upplever på varje nivå av er existens.

Faktiskt har ni gått in i det slutliga kapitlet av de planetära förändringarna som planerades baserade på de kosmiska cyklerna för en väldigt lång tid sedan. Vibrationella förändringar är vid horisonten med en stor intensitet. Ni är helt enkelt i mitten av de förändringar som ni förbereddes för, innan er senaste fysiska uppdrag.

Planeten är redo för transformationen. Samma beredskap gäller från er sida. Allt som ska rullas upp är inte i en framtid längre. Oavsett i vilken form, kan dessa transformerande energier föras in i ert verklighetsfält. Håll er intonade på det navigationssystem era hjärtan är knutna till. Det finns en finstämd balans mellan era nyligen utformade sätt att tänka och hjärtat. Hjärna och hjärta är sammankopplade på ett sätt som inte kunde ha presenterats tidigare. Era sinnen är redo att känna medan ert hjärta är redo att tänka. Detta är det viktigaste tecknet på att ni är redo.

Det finns ett mystiskt centrum i mitten av ert sinne. Detta lilla organ är det levande centrumet av ert medvetande i det fysiska, och fortfarande vet er nuvarande vetenskap lite om det. Tallkottkörteln transformeras till dess ursprungliga skönhet. Det finns faser av denna återaktivering. Som jag sade förstår er nuvarande vetenskap bara en bråkdel av dess stora vikt och dess anknytning till de kommande fysiska anpassningarna som er kropp behöver gå igenom. Om ni verkligen känner kallet att börja minnas detta center i ert huvud, då kan en återaktiveringsdans börja och fortsätta nå till ert interdimensionella hjärta genom några väldigt utskilda steg. Dessa steg kallades Initieringsstigen i era forntida mysterieskolor i det förflutna. Nu är återaktiveringen tillgänglig för er alla. Det behöver inte betyda att vem som helst utan någon ursprunglig betingelse kan få tillgång till det. Det betyder helt enkelt att många är kapabla att vidmakthålla dessa ursprungliga betingelser.

Denna återkoppling symboliserades genom vår uråldriga term ”Den blå juvelen i den Vita lotusen”. Detta är likt en blå flamma som stiger upp tillsammans med det pärlvita, det kommer att öppna porten med lätthet för alla justeringar som er fysik behöver gå igenom. Detta händer nu med många av er och det händer på er planet.

Denna process kan förstärkas stort om ni kan anknyta er egen transformeringsprocess till Planetens. Det finns det Kristallina Hjärtat hos planeten och det är fullt återkopplat till Rutnätssystemet och dess nyligen återaktiverade lager. Det finns ett speciellt lager, en betydande del av rutnätet, lagret av Gudomlig Balans som skyddades av de Lemuriska Mästarna kallat den Eviga Elden från Modern.

Detta speciella vibrationsmönster avtätades med försvinnandet av det Gudomliga feminina. Från vår gemensamma historia inträffade detta med bortgången av Moderkontinenten. Parallellt med det inträffandet tillbakabildades ert mitokondriella DNA. Dess antal baspar reducerades från originell kapacitet och antal. Dessa speciella segment är redo att återvända efter hennes långa period av tystnad. Koder skyddades av heliga platser och folket som lever runt dessa platser. En hel sekvens av vibrationer förseglades in i heliga tempel, klippor och vatten, berg, bergssidor, sjöar och floder för väldigt länge sedan.

På grund av hängivelsen hos alla de som kände kallet att koppla sina hjärtan till planetens hjärta, är nätet redo att helt aktiveras. Denna hjärtessens av det Kristallina Nätverket, som beskyddas av hängivna Lemuriska och Atlantiska Mästare med gudomligt samarbete med Högre Sfärer, återinförs. Återaktiveringsprocessen är nästan fullständig. Enheten Medvetet Näts slutliga lager, den ”Eviga Elden av Modern”, återvänder i dess ”Fulla Undfägnad”. Denna uråldriga, baserad på balans mellan det feminina/maskulina, hjärtessens kommer att återkopplas till Kristallnätverket.

De kosmiska händelserna på planetär nivå tar detta lager till en full existens. Med samma process, som ert hjärta och tallkottkörtel kopplas samman, kopplas planetens hjärta till detta speciella lager av nätverket. ”Själens fäste” är hur tallkottkörteln beskrevs av er store tänkare Descartes för sekler sedan. Detta ”själens fäste” är faktiskt det Kristallina Nätverket i dess fullt aktiverade uråldriga eviga form.

Solförmörkelsen öppnade porten för de nu kommande astronomiska händelserna. Alla effekterna av solaktivitet kommer att öka. Sol stormar och vindar är bara början av denna fas. Ju mer ni kan tona in er på överföringen som kommer från solen, desto mer kan ni återaktivera era egna system och assistera Planetens återaktivering. Ra, den Primära symbolen av evigt Ljus i ert solsystem, har alla attribut att göra överföringen som ni och er planet går igenom just NU.

Vår älskade Venustransit är det andra fenomenet som behöver nämnas här. De sista åtta åren i linjär tid var faktiskt det slutliga kapitlet för kulmen som ni bevittnar nu. Det är en sådan potential för kärlek och hängivenhet i det nu kommande vibrationsmönstret som anländer rätt från hjärtat av Venus. Denna transit kommer att storartat öka den process av att öppna hjärtat, som vi upplever nu. Och den ska hjälpa ert hjärta att nå dess fulla tidlösa kosmiska potential. Vad är hjärtats kosmiska potential? Det är dess totala återkoppling till den Kristallina Matrisen i Universum. Den har dess planetära nivå i manifestationen av NÄTVERKET. Och detta nyligen kalibrerade planetära nätverk har den räta kopplingen till den Kristallina Matrisen i Universum.

Det är systemet som var så välkänt av de äldre civilisationerna. Det var skapat eller inbjudet att existera i detta speciella verklighetslager i Lemuriens tid, och det måste tyna bort från era medvetanden av många skäl med Atlantis bortgång. Än idag är denna kosmiska potential inristad i varje enskild fysisk form av existens på Jorden. Med de enorma kosmiska ljusvågorna, plus fullkomnandet av planetens cykel, återvänder denna potential för evigt liv med alla dessa miljarder (biljoner) manifestationer.

Den stora visdom som är kvar av äldre raser lagras i dina senaste fysiska förhållanden och är redo att återaktiveras. Det är tid nu. Det är tid för den sentida mänskliga rasen att återfå sin sedan länge glömda gudomliga potential. Ert DNA återaktiveras och som en spegel reflekterar er verklighet tillbaka de förändringar som ni går igenom.

Det är verkligen en berg- och dalbana i många av era liv för förändringarna och omvandlingarna på er personliga nivå accelererar. Håll uppe det goda arbetet mina kära. Dessa förändringar som ni upplever på en daglig basis nu, är alla symptom på den största transformation som ni som mänsklighet går igenom.

Det bästa som ni kan göra är att hålla vid liv kopplingen mellan er tankeform och hjärta. Det är som ett helt nytt navigeringssystem som betjänade mänskligheten så väl i högre epoker av planetär historia. Vi är här för att påminna er om er största potential som Gudomliga Mästare. Vi var här för att bevittna tidigare civilisationer på Jorden, och vi är här nu i den renaste anslutning till hjärtat, till var och en av er, för att vårda era förbättringar.

Det är verkligen ett privilegium att bevittna hela ansträngningen och att vara den ödmjuka tjänare av mänskligheten under dess största omvandlingsresa.

Adama,

Den högsta prästen av Lemurierna i Telos under Mt Shasta och den Universella Mästaren av den Nya mänskligheten.

Originalartikel
http://us5.campaign-archive2.com/?u=15e5e5ae7c3fb28afb5bbadd3&id=f50af04013&e=d1a9bb13aa

www.Lemurianawakening.com

Svensk översättning: Clara - www.st-germain.se



No comments: