viglink.com

Thursday, June 28, 2012

Välkommen, kamrater Ljusarbetare!


Sananda


Välkommen, kamrater Ljusarbetare!

En ny era har börjat, en ny början för er; det är bara för er att omfamna den. Många saker som händer bakom scenen läcker nu ut. Ni kommer att känna det om ni går in i era hjärtan. Ni behöver nödvänditvis inte känna till alla detaljer, men om ni kan acceptera det i era hjärtan är ni på god väg mot ett nytt liv, en ny början.

Kära vänner det är så mycket ni fortfarande inte är medvetna om och de kommande dagarna kommer att avslöja mer och mer för er. Ta det i steg och kom ihåg att hålla er centrerade och i hjärtat. Vad det än är som förbryllar er, kör det bara genom hjärtat som om det var en avkodare. Tillåt det att granskas och få uppmärksamhet där.

Mina kära Ljusarbetare, ni inser inte ens än det enorma i vad ni har åstadkommit. Tiden kommer att visa det, som de säger, och det kommer att sjunka in mer. För tillfället, ta ledning av ditt hjärta och din kärlek för alla Varelser inklusive kabalen för de behöver det nu.

Jag vill nämna några fler punkter för att hjälpa er i uppstigningsprocessen. Ni vet vid det här laget att ni har förändrats en hel del. Den kristallina strukturen av era kroppar börjar sätta sig ordentligt och bli framträdande. Det förorsakar er att vilja äta lättare och renare. Ni kommer att märka att färsk, rå frukt och grönsaker, nötter, säd och ärtor ger er den energi med höga vibrationer som ni behöver.

Att rena din omgivning kommer också att hjälpa dig. Att hålla er borta från elektronik så mycket som möjligt, särskilt mobiltelefoner och television, att vara i naturen så mycket som möjligt kommer att ge näring åt ditt väsen till den nivå som behövs för uppstigningen. Ni vet också, att vara i nuet så mycket som ni kan hjälper er att motverka den yrsel ni känner p.g.a att tiden marcherar så fort och våldsamt. Det kan ibland kännas som att du är i centrum av en karusell.

Håll er rotade i centrum och se världen snurra tills den stabiliserar sig och ni har hittat orienteringen. Andas in Ljus djupt i varje stund som om det är luften du andas, i klunkar om du vill och avse att tillåta den att nå alla celler i din kropp. Detta har vi talat om för er, det är mycket viktigt nu.

Observera de negativa sensationer, minnen, tankar och uppfattningar du upplever. Tillåt dem att flyta ut, som när vågor drar med sig allt i sin väg, ut i sjön. I det här fallet är sjön Auran runt er, låt den transformera allting negativt och sända ut det i atmosfären och den kosmiska miljön som postivt Ljus, Kärlek och energi.

Lägg märke till de kreativa tankar du får, vad du vill vara delaktig i när den Nya Jorden skapas. Lägg märke till visionerna du har om hur du vill känna och vara när du mediterar. Tillåt allt att vara möjligt och skapa fritt ni Kära.

Scenen är klar för Ljuset att bli mer framträdande och upprätthållande, när mörkret blir bortaget och transformerat av er med vår hjälp i den Andliga och Galaktiska världen. Vet att ni nu är så mycket mer kapabla att delta med kärlek till er själva och andra. Se det som normen när alla tidigare situationer ni har varit i som har gett er bekymmer och lidande börjar smälta bort, som när dimman lättar för att avslöja en vacker blå himmel.

Var förberedda på att minnen av er Sanna Essens dyker upp. Av vem ni verkligen var innan ni tog på er manteln av dualitet och provade på så många roller i så många liv, för er uppbyggnad, transformation och utveckling.

Bara för att finna ert sanna lysande Jag visa sig med så mycket Gudomlig Kärlek och så många möjligheter.

Ni är så nära mina Kära. Snälla ni håll er centrerade i era hjärtan och var inte för bekymrade över skakningarna och förändringarna som pågår runt omkring er. Se er själva som centrum i en virvel, grunda er själva i Jorden tills ni känner er stabila.

Ingenting utom er Gudomlighet är verkligt just nu. Ingenting utom Sanningen att ni är Ett med alla varelser här på Jorden, i alla galaxer är verkligt just nu. Var förberedda på förändringar, men se det som att ni återvänder till ert Sanna Jag. Håll er lugna och i sinnesfrid, som i orkanens öga. Orkanen kommer inte att orsaka någon skada för er om ni stannar kvar i centrum.

Med all min kärlek

Jag ÄR Sananda och Jag står alltid till er tjänst

Kanaliserat genom Fran Zepeda.

Översättning Yvonne Lundqvist – www.st-germaine .se

Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

http://www.franheal.wordpress.com (Blog)

http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website) 

No comments: