viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Hälsningar till alla vackra Varelser av Ljus!



Sananda, 29 juni, 2012


Yeshua:

Hälsningar till alla vackra Varelser av Ljus! 

Jag sänder er min Kärlek och mitt varaktiga skydd.

Dessa tider är invecklade och finstämda, mina Kära, tider av beslut om fokus. Mängden Ljus och observans på Ljuset inom er och utanför er ska vara brytpunkt till er resa till Enhet.

Detta är ert ögonblick, mina Kära. Hur vill ni spela spelet? Ska ni välja att fokusera på att absorbera och bygga på Ljuset från den storartade Centralsolen och göra detta er Värld? Ska ni använda det som byggmaterial för visioner och drömmar för det som ni vill ha i ert liv och er Värld? Ska ni börja se er själva som en och samma med Källan och Allt Som Är?

Ögonblicket för beslut har anlänt, och det är det som ni gör med det som ska bestämma er framtid. Koncentrerar ni er på Ljuset och det som ni vill göra med det? Processar ni det konstant genom era Ljuskroppar, och tillåter er själva att bli mer upplysta varje ögonblick?

Ägna uppmärksamhet till era tankar mer än någonsin. Påverkas inte av andras tankar eller handlingar. Gå in i ert hjärta och lyssna intensivt till vad ert Högre Själv och Källa säger er. Ni har alla haft den möjligheten och den vill växa och utvecklas ju mer ni använder den.

Det är tid att börja använda era gåvor, era gåvor av att lyssna till era Sanna Själv, att tona in er på Källan, att lita på era förmågor att utskilja vad som är er egen Sanning; att nära det kollektiva medvetandet med era drömmar och visioner som bara är av Ljus och Kärlek och Överflöd och Frihet. Det är tid att släppa taget om vilka tankar som helst på ånger och hämnd för vad som har pågått i er värld av dualitet. Minns att ni förutsatte detta för att lära och växa. Ta lektionerna nu och rör er framåt.

Skapa er nya Värld från er Själs viskningar, av er åminnelse av ett tillstånd av Enhet, av Kärlek, av Ljus och av Överflöd, och av full anknytning med varje Själ som när helheten av Källan, stiger upp från den och ger till den; pulserar med den; som låter Ljuset ta över mörkret och ser det som färdiggjort. Lev i Världen av Ljus och Kärlek, mina Kära. Var den Värld av Ljus och Kärlek, och bada er själva i den. Känn oss av den Andliga Sfären vid sidan av er, som upprätthåller ert mod, ger er tröst när ni fortsätter sträva med era visioner och drömmar och intentioner för en Ny Värld som är ojämförbar i historien.

Låt det statiska och de störningar dö ut, som är av dualitetens döende essens, och omfamna åter möjligheterna och realiteterna, som ni nu skapar med er envisa anknytning till vad er Själ minns och vill leva i, och för. Mina Kära, ni går ombord på ett snabbgående tåg till Uppstigning. Det är nödvändigt att n gör och tänker bara vad som expanderar Ljuset inom och runt dig. Var bollen av Ljus som ni började se i era meditationer. Expandera med den. Var den. Inandas den. Omfamna den.

Nå ut till andra från den platsen. Nå in i era Själv från den platsen. Var bollen av Ljus av Enhet, nu och för evigt. Börja tillåta era upplevelser med dualitet att vara absorberade av Ljus och omvandlas av det tills de är avlägset minne som inte stör er dag. Låt Kärlek till er själva och andra styra er dag. Låt tankar om hur ni kan påverka andra med ert Ljus styra er dag. Var absorberade i det. Följ med Ljuset, mina Kära!

Lägg ned det ni bär som distraherar er från ert syfte. Stanna i era Centra och andas. Ljusarbetare, stå upp starka och orubbliga nu! Håll rymden för andra att följa, för andra att följa dig. Var i Frid. Var Friden som du önskar att se. Avvik inte från det. Mina kära älskade, ni har kommit en så lång väg, och vi av det Himmelska Kompaniet missar inte en sekund allt ni har åstadkommit likväl som strävan som ni har gått igenom för att komma dit. Snälla fortsätt gå vidare. Ni är nästan där.

Med all min Kärlek och uppbackning, går jag med er denna vackra resa av ert Uppvaknande,

Er älskade broder, Yeshua

Tack till Yeshua.

Som kanaliserat genom Fran Zepeda.

Tillåtelse ges att kopiera och distribuera detta material, förutsatt att innehållet är kopierat i dess helhet och oförändrat, fritt distribuerat, och att denna notis och länkar inkluderas.

http://www.franheal.worldpress.com (Blog) http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Websida) Svensk översättning: Clara - www.st-germain.se Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

http://www.franheal.wordpress.com (Blog)

http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website) 

No comments: