viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Manuskriptet för överlevnad – del 158




Manuskriptet för överlevnad – del 158

Aisha North 28 juni 2012


Vi har berört detta ämne så många gånger tidigare, men nu vill vi upprepa det igen. Anledningen till detta är uppenbar, eftersom det finns så många där ute som kämpar för att hålla fokus mitt i alla dessa tumultartade energier som bombarderar er alla. Att hålla sitt fokus är faktiskt viktigt, för i annat fall kan man gå vilse i de symptom ni kan få och misslyckas med att se den stora bilden.

Låt oss förklara detta. För de flesta av er har de senaste månaderna – eller kanske till och med åren – präglats av en intensivare känsla av överväldigande motstridiga känslor, där ni den ena dagen kan bokstavligen känna det som om ni flyger högt och fritt över det kaos som omger er på alla sidor, medan ni nästa dag bokstavligen kraschar och brinner under trycket från inte bara er omgivning utan också från era egna förväntningar.

Ni förstår, ni har alla en mycket, mycket tydlig bild av vart ni är på väg med allt detta hårda arbete och bemödande, men som ni alla har programmerats till att glömma så kommer ni att få det svårt när allting verkar stå stilla, eller till och med går bakåt, snabbare och snabbare. Med andra ord, ditt inre jag vet mycket väl varje detalj i denna process i förväg, för om det inte gjorde det skulle du inte kunna stå ut med takten och rusa iväg för att få slut på det.

Men som ni alla vet så väl, denna kunskap har avsiktligen dolts från ert medvetande som ni upplever det på en daglig basis, och som sådant kommer många dagar och nätter att kännas vara utan någon mening eller något syfte alls under nuvarande omständigheter. Det är därför vi fortsätter med att uppmana er att söka inom er för att hitta det inre rum där frid finns, för det är där som denna kunskap bor. Och när ni lyckas koppla in er i detta centrum så kommer kunskapen att stilla ert hjärta och er oro och hjälpa er att samla modet och uthålligheten som ni behöver för att kunna fortsätta på den här resan.

Som alltid, vi kritiserar inte någon som misslyckas med den inkopplingen och råkar i förtvivlan över det, för de känner att i deras hjärta finns en potential som de inte ens inser att de har. Frukta inget, mina kära, ni inser redan det, men på grund av att showen utanför är så genomträngande så kan det bli nästan omöjligt att se resultatet av allt ert hårda arbete. Men ni är alla så framgångsrika i allt ni gör och vi kommer alltid att finnas här för att påminna er om den framgången, för vi vet att för så många är ”framgång” det ord de tycker minst kan beskriva deras eget liv just nu. Men ni beter er alla på ett exemplariskt sätt, och ni uppfyller alla den viktiga delen av det här spelet, om vi får använda ett sådant nonchalant ord för hela den här operationen. Och vet att även om ni har svårt att se och erkänna er egen insats i detta så ser vi det ack så tydligt, och vi kunde inte vara mer stolta över er.

Återigen, den show som satts igång av dem som fortfarande avser att hålla status quos regler högst i världen utanför, så är resultatet av alla era handlingar mycket, mycket svåra att bedöma. Men vi kan se helt klart, för vi kan se klart genom röken som lagts ut för att förvirra er alla av dessa era mörkerälskande överlorder. Men vi kan också se hur ljuset som strömmar ut från er växer sig starkare dag för dag, och hur mycket detta ökande ljus bokstavligen skrämmer vettet ur era förtryckare. Därför har de själva nu beslutat att klämma åt er ännu hårdare, och resultatet av detta är lätt att se när ni öppnar era ögon och tittar er omkring. De kan inte rädda sin redan havererade operation men de försöker rädda den i alla fall, och de rusar frenetiskt fram och tillbaka, stöttar upp fasaden på alla sätt de kan genom att kasta pengar eller vapen runt om sig i en aldrig sinande cykel. Hursomhelst så kan de inte rädda detta sjunkande skepp, men de är verkligen ytterst bra på att ge intrycket av att de kan få det att flyta igen.

Så vi vill upprepa budskapet som vi har gett er, vid så många tillfällen förut: låt er inte luras av denna show, denna makt- och styrkedemonstration, för det är allt de kan uppbåda. Det är bara en illusion, ett försök att övertyga er om att illusionen de redan har skapat är still going strong. Men ni vet bättre, och vi vill också hjälpa er att se igenom all denna rök och dimma. För bakom det ligger det där förlovade landet, i varje klang av det ordet, och genom er blotta närvaro skapar ni det bit för bit, steg för steg, varenda dag.

Även när ni känner er vilse i detta spel av ljus och skugga, så skapar ni det landet. Så ni är inte vilse, det bara känns så, och det är förståeligt. Men vi kommer att vara här för att påminna er om sanningen: att ni är bland dem som skapar den nya världen, och ni gör det varje sekund av dagen, oavsett om ni ler eller gråter ut i förtvivlan. Och ni upphör aldrig att skapa detta land av era drömmar.

För din dröm blir äntligen förverkligad, och den håller på att bli manifesterad i varje mening, men den sätts ihop bakom den mörka och skadliga rödridå som satts upp så effektivt av era motståndare. Så kom ihåg att inte bli fångad av den, och försök att hålla andan när än du kommer i kontakt med den så att du inte andas in mer av dessa ohälsosamma ångor. För det är de som förvirrar dig och leder dig in i att tänka at du misslyckas på något sätt i ditt uppdrag. Det gör du inte, och du kommer aldrig att göra det, och vad vi alla kan se skimrande så vackert bakom denna ridå av rök är det som vittnar om denna sanning.

Det är inte bara rök och speglar, det är den äkta varan, och när du kan brotta dig ut ur berusande ångor från utsidan, så kommer även du att finna att denna sanning är sann. Och du kan finna den var än du lyckas koppla in dig till den allvetande kärnan du har inom dig. Så igen, vi vet att det är en svår sak att hålla ditt fokus i tider som dessa, men då du redan vet sanningen och bär den inom dig så hoppas vi att du kommer att komma ihåg att leta efter den på den rätta platsen och inte följa det pekande fingret hos alla dem som försöker att få dig att skifta ditt fokus till kaoset som omger dig.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/ 

No comments: