viglink.com

Wednesday, June 20, 2012

Meddelande från Arkturierna 3 juni 2012




Meddelande från 
Arkturierna 3 juni 2012


Hälsningar till er, kära ni. Vi kommer igen för att önska er en lycklig uppstigningsprocess. Även om många av er säger att det inte har varit så lyckligt den senaste tiden. Vi ser att jordens Ljus förändras med ökande hastighet och det kommer inte att dröja länge förrän alla de förändringar ni förväntar er infinner sig.

Försök så hårt ni kan att släppa taget om alla de föreställningar ni har om hur uppstigningen kommer att uppenbara sig. Det är många som talar om för er hur uppstigningen kommer att ske eller att ni kommer känna er eller uppleva det på ett speciellt sätt. Varje människa är individuell och har sina egna tidigare livs energier att rena och balansera. Varje persons upplevelse kommer att skilja sig lite från andras erfarenheter även om vissa likheter också kommer att finnas. Renandet från gamla energier kan göra att ni känner er sjuka, trötta eller nedslagna. Mycket av det ni upplever är gammal tung energi från länge sedan, energier som ni har burit med er från livstid till livstid. När denna gamla energi frigörs, är det möjligt att återuppleva en del av det. Ert arbete är helt enkelt att släppa taget om det och förstå vad det är som händer. Kräv inte tillbaka det med ord som “Jag är så deprimerad” eller “Jag mår så dåligt” etc. etc. Egentligen är det i sin ordning att tala om det med likasinnade vänner, vi bara menar att man skall vara försiktig och inte ge det “liv” igen.

Kära ni, lita på att allt fortgår enligt plan. Vänd er inåt mer och försök att inte påverkas för mycket av dem som säger att de vet allt. Det är en viktig del i att återta era styrkor kära ni, för i okunnighet har ni givit bort dem för att ni trodde att ni inte hade någon egen styrka eller ingen rätt till någon. Influenser utifrån innefattar både new age ledare och religiösa ledare. Vissa new age kanaler är inte rena. Lita på er intuition och om något inte känns i samklang med er själva, gå inte dit helt enkelt. Eftersom Ljusets frekvenser är i samklang med högre och högre nivåer och slöjan tunnas ut, börjar många höra och se de högre dimensionerna. Men om en person väljer att kanalisera och dess kanal inte är ren och i samklang med Ljusets dimension, kommer han eller hon att kanalisera budskap som är färgade av tillståndet på sitt eget medvetande. Hans eller hennes tro och rädslor kommer att vara en del i meddelandet, så tro inte att allt du hör eller läser är helt sant. För dem av er som önskar att kanalisera är det viktigt att uttrycka er avsikt att enbart kommunicera med Ljusets varelser.

Ni är manifestationer av Källan – det Oändliga och överallt närvarande Gudomliga Medvetandet som förkroppsligar Sig Själv i allt verkligt. Allt inom det Gudomliga Medvetandet kontrolleras av lagen och kan aldrig ändras. Det är orsaken till att vi tycker att det är så roligt när man i bröllopsceremonier uttrycker ”Det Gud för samman, kan inget skilja åt”. För vad än Gud har fört samman kan aldrig skiljas åt eftersom det redan är bestämt av en Gudomlig Lag. Kom ihåg detta, för det kommer att hjälpa er att förstå er själva; allt som är sant om det Gudomliga är sant om er just nu, har alltid varit sant och kommer alltid att vara. Detta är mysticism, den resa mot ert uppvaknande som ni gör just nu.

Ni kanske undrar, vad i er som också är Gudomligt Medvetande. Överflöd, helhet, intelligens, visdom, enhet, liv och oändliga kvaliteter från Källan som mänskligheten inte ännu har förmågan att förstå. Allt är medvetenhet, för den är allestädes närvarande, och det finns inget som kan separeras eller delas ifrån den. Varje yttre manifestation är det materiella konceptet av en spirituell verklighet, en fasett av Gudomligt Medvetande. Förstå att alla de kvaliteter som Gud har, har också ni, för det är det enda som finns. Om Källan är allestädes närvarande, varifrån skulle något komma, som skulle vara något separat ifrån den?

Ni tycker att livet inte alls verkar vara sådant. Nej, det verkar inte så eftersom era medvetandetillstånd är i samklang med de falska trosuppfattningar ni har om dualitet och separation. Ni är skapare och manifesterar exakt det ni tror på om er själva och om världen. Det är därför vi uppmanar er att ta tillbaka er kraft, bestämma vad som är rätt för er själva beroende på ert nya medvetandetillstånd och släppa taget om allt som ni håller fast, vare sig det är vänner, relationer, organisationer eller annat. Det är dags att stå upp på era egna ben och säga ”jag är den jag är” och mena det.

Ni förstår, kära ni, att det är allt utveckling handlar om – uppvaknandet och rörelsen mot insikten om den jag är, den jag alltid har varit och den jag alltid kommer att vara, men att jag glömde bort det ett tag.

Detta är ett grundläggande planetariskt skifte, kära ni och de flesta av er gör ett fantastiskt arbete trots de ofta smärtsamma problem som kommer till ert medvetande för att sedan lösas upp.

Vänd er inåt ännu mer och vila i kärnan av er själva och vet att allt fortgår enligt en plan som ni ännu inte helt kan förstå. Dra er bort ifrån dem eller det som inte längre står i samklang med er själva, spendera mer tid i tyst kontemplation och i naturen. Släpp taget om allt som känns gammalt och avslutat och lita på att ni är på rätt väg, för en gång har ni givit ert tillstånd till att utvecklas och göra en uppstigning.

Vi är Arkturierna.

http://onenessofall.com/newest

Svensk översättning: Charlotta Olsson - www.st-germain.se 

No comments: