viglink.com

Wednesday, June 20, 2012

Veckomeddelande 17-24 juni, 2012



Veckomeddelande från Saint Hilarion
Via Marlene Swetlishoff

17-24 juni, 2012


Mina Kära

Ni befinner er i en period av stillhet i väntan på inflödet av större energier, som snart kommer att översvämma planeten. Var mottagliga och öppna för dessa energier och absorbera så mycket av dem som ni kan. Många förändringar fortsätter att hända i er fysiska kropp och ert DNA fortsätter att aktiveras. De kommande sex månaderna kommer att föra med sig många avslöjanden och en större kontakt med er inre sanning. Mycket som har dolts för er kommer att komma fram i ljuset, för er att begrunda och ta till er.

Håll kontakt med er innersta natur och låt den vägleda er. Det kommer att hjälpa er att lära känna er själva och det som är viktigt för er att ägna er åt, för bästa resultat i allt som händer i ert dagliga liv. I förbindelse med andra, försök alltid att möta dem inom gemensamma intresseområden och sträva efter att reflektera ert Ljus på dem och tvärtom, att låta deras Ljus reflekterar tillbaka på er. Ni är i ett skede där ni ska stötta varandra för att utveckla större visioner och drömmar. Det är en spännande tid för alla där var och en försöker förena sina större aspekter.

Detta kommer att visa sig på olika sätt för var och en och resultatet kommer att bli underbart skiftande när ni uttrycker er genom ert Väsen, det som är unikt för just er. Bli varandras största hejarklack, för mycket skratt och glädje kommer att underlätta vägen för er till er rättmätiga plats, när förändringarna fortsätter. Släpp alla kvarvarande rädslor och tvivel för allt som kommer genom er är sammansmältningen av de högre aspekterna av er själva. Det kommer att bli förlängda perioder av glädje som bubblar upp inom er, när ni lämnar allt det som var bakom er.

Håll er jordade varje dag och Gaia kommer att stödja er när förvandlingarna inom er fortsätter att äga rum. Drick rikligt med färskt, rent vatten för att underlätta för de nya energierna att komma in i er kropp och var utomhus så mycket som möjligt. Öva djupandning varje dag för att hjälpa till att föra in de nya praniska energierna till era celler. Låt allt som kommer upp inom er komma fram och observera det. Ni återansluter till förmågor, tekniker och talanger som har legat vilande under så lång tid.

Vi vakar över er och går vid er sida, Ni Kära, hela tiden. Glöm inte att bjuda in vår närvaro till ert dagliga liv och kom ihåg att allt är bra, allt är perfekt och tacka för alla underbara mirakel som kommer att hända.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.se

©2011 Marlene Swetlishoff

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: