viglink.com

Wednesday, June 27, 2012

Andra Lärorika Kanaliseringar




Siriska Ärkeängeln Hermes, 23 juni 2012


Hälsningar till er, kära Ljusvarelser. Jag kommer till er nu genom ert utvidgade medvetande. Ni kommer inte bara att läsa och höra om detta, utan också att veta det. Många av er går igenom väldiga förändringar på nästan alla medvetandenivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Snart kommer en stor aktivering av ljusarbetare äga rum, på en nivå som ni inte har sett maken till och detta kommer att skifta det globala medvetandet till nya tankefrekvenser och slutligen också till manifestationer. Med denna stora aktivering kommer en chans till att sprida information friare genom era kommunikationskällor och media.

Det är då ni kallar på mig, om ni behöver hjälp att kommunicera bättre och bygga broar mellan er själva, andra och högre dimensioner. Ett stort avslöjande med en mängd information kommer också att äga rum, vilket kommer att påverka medvetenheten på dem som varit väldigt starka i sin tro och sin religion. De kommer att känna sig vilse och isolerade. Det kan vara då ni finner er själva i rollen som lärare eller rådgivare, de som är redo kommer att veta och erbjuda sin visdom till dem som blir väldigt desorienterade när det nya paradigmet snabbt manifesteras. Ni kommer att upptäcka att ni snabbt blir allt skickligare med era telepatiska förmågor och också att sammanträffanden sker oftare. Dessa sammanträffanden kommer framöver att stärka er tro på era förmågor och bekräfta den hjälp de kommer att vara i att bygga ert självförtroende och er motivation för att ta er till era högsta mål.

När ni har börjat införliva den oändliga tiden i era ljuskroppar, kommer många av er att upptäcka att ni är mycket mer multidimensionella och intrikata än ni någonsin trott. Minnen av vad ni varit kommer att återvända till ert eget medvetande och ni kan känna er överväldigade eller till och med i tvivel. Kom ihåg att tillåta det som händer, eftersom ni valt den här vägen långt innan ni föddes till detta liv. Ni kanske känner ett stort behov av att dela information, kom bara ihåg att ni inte skall hindra andras fria vilja. Att argumentera med dem är direkt att föra deras energi och kraftansträngning mot tvivel och förvirring.

Jag önskar nu att avslöja för er ett stycke kunskap som varit förlorad i långa tider. De som ser/hör dessa ord kommer att vara redo för den kunskap de tilldelas. Med teknologins utveckling kommer friheten att komma för invånarna på den här planeten. På sätt långt bortom fysiska krav som till exempel energi för hem och tillgångar. Arken som det refereras till i många av era skrifter, som Noahs Ark till exempel, handlar om mycket mer än vad som avslöjats för er i era historiska skrifter. Det är en stjärnport, dock inte på det sätt som porträtteras i modern tid.

Det är känt som medvetandets kvantkälla eller bron till den fjärde dimensionen. Ert CERN t ex är definitivt en uppfinning av den typen. Det har symboliserats i många former, som t ex torusen. Den är kapabel att härbärgera den kosmiska medvetenheten som en torodisk ring i den tredje dimensionen pga den multisammanlänkade torodiska geometrin. Detta beror på att det finns ett “hål” i “munken” i munkens topologiska förvrängning in i en enda sfärisk omfattning. ’Ett Hål mot Evigheten’ i den tredimensionella geometrin. De av era vetenskapsmän som upptäckt detta, känt som ”Guds Matematik”, kunde kommunicera med högre dimensioner genom tankeformer. Detta var det som triggade igång den enorma vågen av teknologi i början och mitten av nittonhundratalet i er tideräkning. Nya idéer började ta form efter synen av denna teknologi och det är egentligen den fjärde dimensionens medvetande. Det är verkligen en multiversal symbol, det är skapande.

Tanken är, tanken skapar. Under de kommande dagarna är det väldigt viktigt att vara uppmärksamma på era tankar. Att vara grundad och medkännande, men ändå känslomässigt stabil kommer att tjäna er mest. Med oändlig kärlek ser jag er på detta sätt. Hälsningar av ljus till er.

Översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: