viglink.com

Tuesday, June 19, 2012

Stå stolt...


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 18 juni 2012



Stå stolt i ert ljus nu.

God morgon. Vi börjar idag med att förklara för er vad som hände igår. Ni tänkte rätt när ni tänkte att energierna runt er var kaotiska. De har börjat sätta till sig och ni integrerar förändringarna i ert fält någorlunda. Vi vet att det var en oro för er, men vi förvarnar er att det är mycket mer av detta som kommer. Vi råder er att vara förberedda. Förvänta er inte att få sida efter sida från oss varje dag. Från och med nu så blir en del meddelande kortare och en del kanske tar mer än en dag för att fullborda.

Det finns mer än tillräckligt med information runt omkring er för att hålla er aktiva med sidorna och informerade. Dela med er det andra har lagt ut och känn er inte tvingade att producera varje morgon. Mycket är nu på väg att hända i er värld, och ert liv är inget undantag. Ni kanske behöver mer tid för att hantera vad som händer runt omkring er snart, men vi försäkrar er att när ni söker oss kommer vi att vara där.

Som alla som följer dessa meddelanden, och de andra som kommer ut, förstår så närmar sig snabbt ett kritiskt ögonblick. De av oss som inte är fysiskt närvarande på er värld driver nu hårt på de som är på er värld för att påbörja de nästa kritiska handlingsdragen. Under en tid nu har vi sagt till er att det var ert handlande, vilket skulle avgöra tidpunkten för händelser, då många av er suckade över vår brist på handlande. Vi är inte här för att påtvinga förändringar på er värld. Men tiden för en klar och omisskännlig början har nu nått er. Om så behövs så kommer händelserna att styra de handlingar som tas. Det vore dock bäst om det initierades utan en sådan nödvändighet.

Det finns för närvarande händelser varje dag som pekar på förändringarna vi har lovat er. De börjar absolut eskalera. En del börjar rapporteras på er TV och i er media. Betydelsen av dessa ting rapporteras ganska annorlunda där än de gör på era alternativa sajter. Det kommer att ta lite tid innan detta förändras. Det kommer att gå upp för en del att själva händelserna är sammanbundna. När det blir uppenbart att sammankopplingen är personerna som är involverade, då har det hela stora kommit ut.

Vad som orsakar stor förvirring för er alla är dock de enorma förändringar i era energifält, vilket har orsakats av den galaktiska upplinjeringen som just genomgicks och solståndet som fortfarande närmar sig. Vi råder er till att spendera så mycket tid som ni kan med att integrera och centrera er. Denna typ av snabb förändring har inte nått sitt maximum. Ni kanske vill komma ihåg att mena att integrera och absorbera det nya då ni lever ert vanliga liv. Andas med intentionen av att föra ljuset till varje cell av er varelse. Att sitta i er tysta och lugna meditation är naturligtvis underbart. Men inte alla av er har strukturerat er tid för att kunna spendera timmar av det under era dagar.

Gör alltid vad ni kan göra och ämna göra så mycket som möjligt. Men ni vet vid det här laget hur ni släpper allt ”böra” och ”måste” och associerade skuld och skyldigheter i era liv. Ni behöver inte längre döma er själva hårt och inte heller döma andra.

Vi har tagit upp en hel rad av saker idag. En del var menat för er, och en del kanske var menat för andra. Som alltid, ta vad ni behöver från vad ni ser och låt resten gå förbi. Det kanske eller kanske inte blir av värde för er vid en senare tidpunkt.

Vi håller var och en av er i våra hjärtan och står redo för att stöda er på alla sätt. Stå stolt i ert ljus nu och var förbereda på att leva ut meningen med ert liv. Det finns de som är här för att guida länder. Orden som en av er säger och som förändrar livet av en annan kanske är viktigare. Var er själva nu. Inget mer krävs av er. Ha en bra dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: