viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Sommarsolståndet 21 juni 2012 - En ny sol föds


av Gunilla Jeppsson kl. den 11 juni 2012 kl. 21:05 ·
Paqo (inkaschaman) don Modesto och don Bernadino har varit på besök i Sverige under våren. Deras ursprung är Q'eros som är inkaättlingar. Det var en ära att få träffa dom och att få ta del av deras enorma kunskap. Nedan vill jag dela med mig av den infomation som jag fick ta del av vid deras besök.

En stor och viktig dag är nu på gång. Vi kommer att få den största hjälpen någonsin om vi medvetet väljer att ta emot den. Plejaderna är nu väldigt nära jorden. Vi härstammar alla ifrån plejaderna enligt inkaschamanerna
Den 21 juni står 4 solar på rad (Paqo kallar planeterna för solar). Solen, Venus, Orion och Merkurius är i linje och det ger ett gynnsamt förhållande för de nya högfrekventa energierna att komma igenom - En ny sol kommer att födas som har med 5:e dimensionen att göra. Samtidigt får vi en initiering som sker främst på gennivå. Initieringen leder till att ett nytt större utrymme kommer att skapas kring hjärtchakrat. Du kommer också att känna ett större lugn inom dig.
Den nya solen och initieringen kommer att ske mellan 04:30-05:00 (lokal tid) den 21 juni. De råder dig till att gå utomhus, det spelar ingen roll om det är molnigt och det är inte heller nödvändigt att vara utomhus. Så här råder de dig att gå tillväga: Nollställ dig och var helt i din känsla. Öppna upp och ta emot ljuset som kommer till dig - bjud in ljuset och ge det till dig själv. Det är viktigt att du släpper kontrollen och tömmer hjärnan och bara är i din känsla. Då kommer du att känna hur nya insikter och budskap kommer till dig.
Vad händer den 21/6 med de som inte är medvetna undrar många? Vi har möjlighet att länka oss samman med dessa då nya tidens energier är kollektiva. Första delen av initieringen, kl 04:30, ägnar vi åt oss själva och åt att smälta samman – vår inre hetta möter plejadernas hetta. Hetta möter hetta som dom säger. Här överlämnar vi oss helt och bara tar emot. Åter igen det är viktigt att vi bara är i våra känslor för att ta emot. Sen vänder vi uppmärksamheten till våra nära och kära – till dina konstellationer som är länkade till dig. Ett nätverk av trådar kommer att skapas över hela jorden och det sker automatiskt när du börjar tänka på dina nära och kära. Sen tänker på sina nära och kära som tänker på sina nära och kära och på så sätt bygger vi snabbt ett nätverk över hela jordklotet med de kollektiva energierna.
De som av någon anledning väljer att inte göra detta medvetet - som väljer att stanna kvar i sina egon och den mentala världen kommer att få det tufft. Oken som redan finns på axlarna kommer att bli tyngre och de kommer inte att känna igen sig själva, säger inkaschamanerna.
Detta är den största hjälpen någonsin som nu kommer till oss för att göra oss medvetna. Möter vi dessa energier medvetet så kommer hela vårt system att raderas ut och vi kommer att väckas upp på nytt - bli pånyttfödda - reawakening. Gör vi det medvetet får vi mycket hjälp med vår läkning på en djupare nivå. Den 21/6 går vi in i period 3, se nedan, våra chakran kommer att öppnas upp, aktiveras och helas. Plejadernas energier går ner i jorden och in i våra nawis (chakran). De nya energierna hjälper oss att vara i vår sanna essens.
Inkaschamanerna säger också att nu är tiden då vi skall ta tag i det vi tidigare inte velat se. Våra nawis är fulla av sorg, ilska och frustration. Vi är mycket uppe i huvudet och är fulla av projektioner i relation till andra men också på oss själva. Mycket av detta lagra vi i våra kroppar. Kroppen är inte vad den varit. Vi har hormonella förändringar, flera virus, matsmältningsproblem, kvinnoproblem (typ menstruationsstörningar) samt många andra sjukdomar. Vi kan underlätta detta genom att koppla kroppen till elementen, väderstrecken samt de 4 solarna. (workshop Kausay Muju). Vi kan också hjälpa kroppen genom att koppla 7 olika stjärnor från plejaderna till våra chakran (workshop Inka Muju Kausachay)
De säger vidare att de nya energierna som nu är på väg in kommer att göra oss trötta. Fast det är en annan trötthet - en skön trötthet. Det är viktigt att du är med den tröttheten. Ta helst några minuter varje dag och känn efter hur kroppen mår. Gör det gärna utomhus då naturen hjälper dig att läka. De säger också att det är viktigt att vi ärar oss själva, planeten och vägen vi har valt att vandra. "Path of the heart" - i kontakt med solen på vägen
Inkaperspektivet (2012)
Transformationen startade förra året (2011). Dörrar öppnades så vi fick tillgång till oss själva. Våra förfädrar är här och uppmanar oss att hitta barnet i oss själva. Hitta också vägen som dina förfädrar har vandrat. 
Föra året gick vi in i 3 dagar av mörker – 28, 29 och 30 okt – för att öppna våra sinnen. Vi gick in i mörkret av oss själva. Det var dörrar för att få tillgång till the end of time.  De handlar om tre olika världar och tre olika stadier
Den 28 okt öppnades dörrar för det som handlad om det undervärlden, undermedvetna, det omedvetna och det förflutna
Den 29 okt öppnades dörrar för det som handlar det om mellanvärlden, det medvetna - om dig själv och nuet. Det är här vi befinner oss nu fram t o m 20/6-2012
Den 30 okt öppnades dörrar som handlar  om övervärlden, det gudomliga och om framtiden. 
Det som händer nu (den 29 okt - det medvetna - period 2) Vi vill fly, har svårt att se oss själva. Mycket hormonella förändringar, depressioner, bryter upp i relationer, världen är i kaos, det mentala har tagit över känslorna. Sinnet(mentala) är i hetta vilket de relaterar till den globala uppvärmningen. När hettan tar över känner vi ilska i kroppen. Vi sörjer och vi väljer andra väger istället för att möta och gå igenom problemen. Vi har också lätt för att döma andra  och skylla på andra människor. Allt detta gör att den fysiska kroppen dräneras och blir trött och i obalans – det är direkt i relaterat till det som händer idag. Under denna period kan du få triggningar av olika slag och eventuellt hamna i själskris. Var inte rädd för att söka hjälp och framför allt ge inte upp. Det kan komma och gå. Är du känslig för andra personers energier så bör du vara uppmärksam så du inte plockar på dig dessa energier.
Hur skall vi då komma över det? Titta hur du är i din egen planet (egen kropp). Vad händer i din kropp. Hur mår du i magen, solar plexus osv. Mycket händer i kroppen under period 2
Den 21 juni 2012 föds den nya solen. Då står de 4 solarna vi har idag i rak linje och det gör att en ny vibration skapas och kommer igenom. Patcha Kuty (omvälvandets tid). (patcha betyder time, space, earth och Kuty betyder upp och ner, retur). En stor initiering kommer att ges ifrån solen den morgonen som kommer att ske mellan kl 04:30-05:00. Initieringen kommer framför allt att ske på gennivå.
Vi väntar på våra förfädrar från plajaderna. Ljuset som nu kommer är från plajaderna – när man säger så – så menar man inte att folket skall komma från plajaderna utan ljuset som är våra förfädrar ifrån pajaderna. Vi hör alla hemma i vars en konstellation. Du skall öppna upp hjärtat för denna konstellation från dina stjärnor och förfädrar. Hälsa dem välkomna. Kom ihåg att det nu är nya energier som kommer in.
Period 3 den 21/6-21/12 får du 6 månader till att lyssna på insikter och att hitta din väg. Vilken väg du skall ta. Mycket kan komma till dig denna period – lyssna och låt det komma. Mer lugn kommer att finnas inom dig. Mer energi kommer till dig. Du får nu healing på en djupare nivå när du väljer att göra det medvetet.
21/12 2012 En period då nya dörrar öppnas upp och vi får kontakt med framtiden.
Gunilla Jeppsson www.springbrunnen.se
Dela gärna denna information med dina nära och kära. Men snälla kopiera inte texten utan hänvisa till Springbrunnen varifrån den kommer. Tack för att du respekterar detta.
Själv kommer jag att möta nya solen i Sacred Valley i Peru. Om jag får mer information i Peru som behöver komma ut direkt så hittar ni det på Springbrunnens sida på facebook. Har du inte redan varit inne och gillat sidan så passa på att gör det nu. På så sätt får du eventuell information till dig
Munay Gunilla
Don Modesto, Gunilla Jeppsson och Don Bernedino

No comments: