viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Ni Är Värda Himlens Gåvor


Ärkeängel Uriel: Ni Är Värda Himlens Gåvor

Genom AuroRa Le, 27 juni, 2012


Vägen till uppstigningen är kantad med utmaningar och för majoriteten av er har det sträckt sig över otaliga livstiders förkroppsligande i mänsklig form. Det som ni en gång kände till som det Karmiska Hjulet har redan slutat snurra, och i dess ställe kommer ni att upptäcka att ni är ute på en resa av ett helt annat slag. Detta är en resa av läkning och återhämtning. En som ni har gett er ut på, inte så mycket för att ställa tillrätta några tidigare obetänksamheter, utan för att återupptäcka och återintegrera Jagets alla aspekter och få full insikt i vem och vad ni verkligen är. Knepet blir sedan att faktiskt bli det Jaget, att foga in det i er vardag, i era kontakter med andra, i orden ni talar och nivån av självtillit i er egen fulländning.

Er roll i detta liv har förändrats drastiskt de senaste månaderna. Mycken omvandling har skett, vare sig ni är medvetna om det eller inte. Där en gång er lektion helt enkelt var att gå från punkt A till punkt B så fort som möjligt och sedan återvända och göra om allt igen – har nu, år 2012, förändrats. Den kurs ni är på nu är inte längre en kurs i överlevnad och ersättning för avtalsenliga överenskommelser som har gått snett. Jämför ert tidigare jag med en ekorre som springer runt i ett hjul. Han springer och springer tills han kollapsar och kommer ändå ingen vart och åstadkommer lite av värde. Om och om igen springer han samma sträcka och undrar varför han inte gör några framsteg trots hans hårda arbete. Det är inte förrän han saktar ner och kliver av hjulet som han börjar se sitt springande för vad det verkligen är. Han förstår, att springa i samma cirkel i samma formation dag ut och dag in – allt medan han ägnar ingen eller väldigt lite uppmärksamhet åt vad som händer omkring honom – kommer aldrig att ge några nya eller bättre resultat. Det går upp för honom att det hela har varit en övning i meningslöshet, och under hela denna tid har han bara spelat någon annans spel. Så nu säger jag till er, hoppa av hjulet, bli djärva och ge er istället ut på er egen personliga resa av självinsikt och självförverkligande. Låt mig försäkra er att ni är så mycket mer än vad den här världen har förlett er att tro. Ni är starka, kloka, oövervinnliga och ett heligt Guds barn. Ni är var och en en oersättlig del av den Universella Helheten, och det finns inte någon av er som inte är värdiga Himlens Gåvor.

Ni har klarat er igenom testerna i Fiskarnas Tidsålder med glans. Hellre än att se det som er rättighet, blev förvärvandet av livets grundläggande behov något av en belöning. Mer som ett undantag från regeln än era jämställda rättigheter som medborgare på Jorden. Det är endast på Jorden som ni behöver kämpa för mat och skydd. Inget annat samhälle i Kosmos styrs av så sorgliga principer som ”bara de starkaste överlever” och ”döda eller bli dödad.” Förstå att hela detta tankesätt är bakåtsträvande. Som barn av Modern och Fadern är dessa era mest grundläggande rättigheter. Ni förtjänar att bli älskade, skyddade och omhändertagna, för dessa bekvämligheter är era som suveräna varelser av Ljuset. Och ändå har den listiga hjärntvätts-taktiken av bara några få, fått en befolkning av miljarder människor på knä. De har talat om för er att ni måste kämpa för att bli värdiga, för att ens fundera på framgång, och ni trodde dem. Ni trodde att ni måste kämpa för det som var rättmätigt ert. De har talat om för er vem ni ska vara vart ni ska gå och vad ni måste uppnå för att bli accepterade. Orsaken till att det har blivit en sådan uppförsbacke för den största majoriteten av befolkningen har allt att göra med de mål, som dessa andra har satt upp för er och de medel, genom vilka de sagt att ni måste söka dem. Det har absolut ingenting att göra med era talanger eller förmågor eller ert värde i Guds ögon.

Eftersom ni har vilseletts att tro att mängden av materiellt välstånd som ni uppnår, är en barometer på ert värde, så känner många av er att ni inte har uppfyllt samhällets förväntningar - att ni har misslyckats. Ni har mätt er själva efter ouppnåeliga och meningslösa mått. Oavsett om ni sökte fullbordan genom professionella prestationer, romantiska erövringar, vetenskapliga utmärkelser, fysisk skönhet eller föremål ni köpte, har ni funnit att det aldrig gav er den gäckande känslan ni sökte efter. Dessa saker får er aldrig att känna er hela. De för er inte närmare Gud. Vid närmare granskning kommer ni att märka att var och en av dessa saker är baserade på tävlingsinriktade och utestängande principer och på en fördömande grund. Ni kanske springer i ert ekorrhjul i evigheter i jakten på dessa saker, Kära Vänner, men de kommer aldrig att tillfredsställa er. De kommer aldrig att ge er frid.

Sann tillfredsställelse ligger i förstärkningen av er kontakt med Allt Som Är. Det ligger i ert väsens kärna, i hjärtat och genom kärleksfulla kontakter mellan er själva och andra. Det ligger i andlig tillväxt, medlidande med allt och acceptans av sanningen. Se framför er den Nya Jorden. I ärlighetens namn måste jag säga att det faktiskt är den äldsta vägen av alla. Sträva efter att nå era mål, inte på bekostnad av andra utan genom en förbättring av Jaget. Det är genom förverkligandet av er naturliga kontakt med det Gudomliga som era manifesterade förmågor kommer att blomma. Det nya sättet är att skapa från hjärtat och inte från egot. Det sker genom insikten om att ni redan är perfekta, och ni har inget behov av att bevisa någonting för någon annan. I 5: e dimensionens samhälle, som ni är på väg till, är ni kända från begynnelsen som de magnifika varelser ni är. Ingenting är dolt. Er gloria lyser starkt för alla att beundra.

Börja nu genast med att kliva av ekorrhjulet och granska noggrant allt det ni tror är sant. Välj en riktning och visualisera en briljant ny värld, ert hem i femte dimensionen, och fundera på den roll ni vill spela i den. Visualisera detta dagligen och med stor övertygelse. Börja sedan ta dessa valhänta, men ändå så nödvändiga, första stegen för att göra det till en verklighet. Detta är den sanna definitionen av uppstigningen. Detta är den sanna innebörden av framgång. Tills vi talas vid igen önskar jag er en kärleksfull och överväldigande resa. Namaste.

Kanaliserat genom AuroRa Le

Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.se

Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice. 

No comments: