viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Intensiteten ökar

Magatha från Agartha, 27 juni, 2012 

Intensiteten ökar

Kanaliserat av Méline Lafont 


Hälsningar, jag är Magatha av den Agarthanska civilisationen och jag välkomnar er denna dag. Jag kommer fram eftersom många frågor nu är på randen till ”utbrott” på grund av enorma inre explosioner av energier som i sig själva är ostoppbara och bara trängtar att manifestera. När dessa magnifika frågor har sipprat ut i fullo, kommer hela världen att vara totalt förbluffad eftersom de inblandade manifestationerna har effekten att de tar bort illusionerna från er alla. Plötsligt, tiden ska stanna och allt ska vändas in och ut och upp och ned. Emellertid, vägen framåt förblir bestående och synlig så att ni kan stanna kvar på er stig, som leder runt smutsen och struntet.

Var kaoset kommer att kännas mest är där Moder Jord har plågats mest. Tänk inte på detta som någon sorts straff; inget kan vara längre från sanningen. Det medför endast någon sorts rening som ska äga rum så att Moder Jord kan avsluta Hennes Uppstigningsprocess och, när den gör så, garanterar er er. Ni har hört det många gånger nu att Uppstigning är nära förestående men främst strunt, all smuts måste städas bort så att säga. Helt naturligt, jag måste referera till de Mörka Herrarna och deras hantlangare. Deras söta spel är över och bara Sanningen ska råda. De värdelösa energierna ska omvandlas och bara Ljuset ska återstå.

Låt detta vara en punkt av uppbrott att greppa allt som nu kommer att passera. Ännu mer har ännu inte kommit, men för närvarande har ni nått punkten där alla förändringarna ska inledas. Det är dags! De första signalerna skulle nu bli mer och mer uppenbara. Fastän de fortfarande är subtila kommer de med ögon att se med att se dem och öppna dem för dem. Vi, Agarthanerna, är redo att sluta upp med er från den Inre Jorden för att de fysiska och djupgående förändringarna, som ska avslöja mycket som var dolt, skulle kunna vara en del att ta in för så många av er. Ljusarbetarna på er värld är redan i vetskapen och har varit det en del tid och de förberedde sig själva således. Hursomhelst, det som är i beredskap för er inom kort är väldigt svårt för er att ta till er! Även för de som är förberedda. Det är därför som det vid många tillfällen har angetts, inte bara att ni ska förbereda er, utan mest att ni ska förbli centrerade. Vad som på något sätt kunde vara svårt för de uppvaknade kunde vara obegränsat svårt för de ouppvaknade. Det är skälet att vår civilisation nu kommer fram för att bistå er.

Vi har redan undergått Uppstigningsprocessen tillsammans med dess inbyggda förändringar och vi har valt att uppleva det hela åter, men denna gång tillsammans med er, den mänskliga rasen av den 3dje Dimensionen. Vi ska leda er i ER Uppstigningsprocess med de bästa av våra förmågor.

Agarthanerna hälsar er; vi är övertygade om att Uppstigningsprocessen för er och för Moder Jord ska fortgå smidigt. Som ni är medvetna om, är vi nära anknutna Henne och vi känner vad Hon går igenom. Ni är berättigade att veta att Hon nu är intensivt upptagen med Uppstigning till Hennes 5te Dimensionella status, följer sin rättmätiga väg och lämnar dualitet bakom sig i all evighet.

Jag är Magatha av Agartha och jag tackar er för att ha tillit till vår civilisation. Ni kommer att höra från oss igen inom kort. Vi är väldigt nära och redo att bistå er.

Upphovsrätt © 2012 av Méline Lafont. Alla rättigheter reserverade. Tillåtelse ges att kopiera och distribuera detta material, förutsatt att innehållet är kopierat i dess fullständighet och är oförändrat, distribueras fritt, och denna upphovsrätt och länkar inkluderas.

http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

Svensk översättning: Clara - www.st-germain.se

No comments: