viglink.com

Thursday, June 28, 2012



Ärkeängeln Michael via Ron Head, 27 juni 2012



Er förväntan och önskan är viktiga redskap.

Det är min uppgift och privilegium att idag ta upp frågan ni har ställt till Skaparen av Allt Som Finns. Det är absolut en mycket viktig fråga. Och även om den kunde besvaras med en kort mening så skall vi ge den uppmärksamheten som den förtjänar.

Ni har bett om att få veta vad som pågår i Verkligheten, och inte i den illusoriska världen av arresteringar, banker, skrämselhistorier osv. Det finns naturligtvis ett huvudmål med allt som händer, men vi kommer inte att ge er uppriktiga fråga en sådan kort behandling. Inte heller finns det plats i ett dagligt meddelande som detta att ens börja med att förklara allt som händer, för det finns inget i ert universum som inte påverkas av detta ni kallar Uppstigningen.

Vi skulle kunna säga att även atomerna, och partiklar, håller faktiskt på att förändras. Men verkligheten är att energierna som de består i förändras själva. Vilket är anledningen till att vi har sagt att inget blir det samma. När vi säger att inget blir det samma efter detta så menar vi att det inte finns någon tingest som inte har undergått en fundamental förändring. Och eftersom allt kommer från energi, denna frekvens, denna kärlek, av det Hela, så kommer den att helt och för evigt bli förändrad från vad den har varit. Lägg till detta att ert sätt och förmåga att uppfatta er värld också kommer att helt ha förändrats.

Många av er, om inte de flesta, förväntar sig en Händelse. Det kommer absolut att bli en Händelse. Många av er, om inte de flesta, är redo för en enorm och omskakande förändring i er yttre värld. Och detta må absolut ske, även om vi ämnar att det blir så lite omskakande som möjligt. Men den verkliga Händelsen som närmar sig, den som kommer att förändra allt för evigt, blir inget av den sorten. Den verkliga Händelsen blir ert uppnående av en medvetandenivå som kommer att se det slutgiltiga lyftandet av slöjan som separerar de två världarna.

Vi vet att ni förväntar er detta. Men ni kan tänka er det enbart genom att använda redskapen i ert nuvarande medvetandetillstånd. De är otillräckliga för uppgiften. Men vi fortsätter att beskriva det för er då er förväntan och önskan också är viktiga redskap. Allt i er värld är en skapelse av mänsklig tanke och ansträngning. Men nu skall människan som tänker och anstränger sig genomgå en fundamental förändring.

Ni skall i sanning släppa dessa masker som ni har tagit på er för att spela detta spel en gång för alla. Även om vi försöker så kan vi inte i sanning beskriva för er hur det kommer att bli. Men vi kan försäkra er att ni aldrig på denna planet har upplevt livet av glädje som kommer att bli ert. Dagen närmar sig nu i ökande takt. Var goda och fortsätta att dagligen använda alla verktyg som ni har lärt er att använda. Fantasi, drömmar, intentioner, böner, och meditation är alla viktiga. Ni kommer snart se hur kraften av dessa ting fullt demonstreras. Lev så mycket ni kan i er bästa bild av hur det kommer att se ut. Dela denna vision med världen, åtminstone i er fantasi. Och vet, mina kära, att oändligt många av oss lägger våra ansträngningar till era varje ögonblick.

Vi skickar till alla ni som läser dessa ord vår kärlek och vänskap. Var i frid tills vi talar igen. Ha en fin dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: