viglink.com

Thursday, June 28, 2012

Fokuserat Skapande, Balans och Att Bli Ett Med Flödet


Ärkeängeln Gabriel, 26 juni 2012


Fokuserat Skapande, Balans och Att Bli Ett Med Flödet

Kanaliserat genom Shelley Young


Vi hälsar er, Kära Ni! Vi är så glada och hedrade att vara i er närhet ikväll. Vi bjuder in er, i detta nu, att känna de andliga medhjälparna, guiderna, era förfäder, de uppstigna mästarna och, förstås, änglarna som alla har samlats här i denna rymd för att hedra detta steg på er resa. Vi hedrar er för att ni deltar i gruppens energier, och självklart, när vi säger grupp, menar vi som alltid inte bara dem som befinner sig i rummet idag, utan också de som är med om denna överföring via ert internet vid ett senare tillfälle. Ni förstår att varken tid eller rum existerar, energierna ifrån detta nu är tillgängliga för alla.

Vilken fantastisk tid! Vi är så lyckliga över att ni har tagit er till den andra viktiga delen av detta enastående, otroliga, unika år. Ni har klarat det. Ni har rivit murarna. Ni har arbetat så mycket med er själva, Käraste Ni, och ni är här. Era själar gläder sig åt det faktum att ni sitter här i dessa energier som ni har integrerat och blivit så mycket mer bekväma med.

Vi har pratat mycket om att första halvan av det här året handlade om att släppa taget om sådant som inte tjänade er längre. Vi förstår att för många av er har det känts som en oändlig process. Ni har förfinats, genom att ni rensat och tagit bort sådant som inte längre tjänar er om och om igen, ni har verkligen pressat ut allt oönskat och därmed nått nivåer av kroppslig renhet som ni aldrig upplevt tidigare. Ni har arbetat hårt. Vi förstår att det inte har varit någon enkel väg för många av er. När vi säger att ni har förfinat er själva, renat er själva, menar vi att ni har släppt taget om illusionen och att ni mer och mer förkroppsligar den rena essensen av dem ni egentligen är och att ni börjar låta det skina igenom utan hinder. Ni har släppt taget om de delar som inte längre tjänar er, som inte längre hedrar er, som står i vägen för att låta er kliva ut i er fulla potential.

Sommarsolståndet agerar som en slags energibunker. Precis som i era videospel, en plats där ni kan låsa in allt ert hårda arbete och era framsteg. Så det ni har upplevt, har på ett sätt varit som inlåst energi från det ni har uppnått under året. Om ni förstår att planeten har assisterat er i att släppa taget om mycket, så förstår ni också att denna inlåsta energi är något helt fantastiskt. Det går inte att gå bakåt, Kära Ni. Det är en stig som leder hela vägen fram och vi är så glada för er skull.

Den andra delen av detta helt makalösa år, handlar om fokuserad avsikt, skapande och balans. Det är dags för er att bli riktigt seriösa över vad det är ni önskar att skapa, för var och en av er är här som skapare av den Nya Jorden. Vad önskar ni för er själva? Vad önskar ni skapa? Det finns inga begränsningar. Det är upp till er. Ni har varit väldigt värdefulla för att ta planeten till denna nivå. Ni får välja.

Ni alla går in varierade mästarnivåer och ni börjar själva omfamna era egna skapandekvaliteter. Vi påbjuder er att glädjas över de rollerna. Vi förstår att det kan verka som att det är fullt av ansvar, men Käraste Ni, ni har all den medfödda visdom, mod, integritet och support som ni kan önska. Ni kommer att klara det bra.

Så vad menas med det här, fokuserat skapande och balans? Det betyder att ni skall ta er andlighet mer på allvar. Det betyder att ni prioriterar det som är viktigt för er och att er andlighet kommer att bli allt viktigare för er.

Många av er har haft bekymmer med detta. Ni vill växa och utvecklas och ändå känner ni att ni är lata om ni sitter i den stillhet som krävs. Ni sätter era familjer först, ni sätter era arbeten först. Många av er är så utmattade vid dagens slut, att fast ni skulle vilja meditera eller sitta i stillhet, så somnar ni av utmattning. Ni ser det som själviskt att ta er tid för er själva. Låt oss försäkra er om att det inte är det minsta själviskt att sätta er själva i främsta rummet. Faktum är, att när ni stödjer er själva, stödjer ni alla. I ett hälsosamt, föryngrat, glädjefullt och balanserat tillstånd blir ni bättre på att leva ett liv som är lyckligt och stödjande gentemot alla andra.

Vi är förundrade över att vissa av er tror att ni är lata när ni sitter i stillhet. Kära Ni, är munken i klostret lat när han mediterar? Är nunnorna som ber i kyrkan lata? Nej, om ni skulle se det heliga i deras handlingar, skulle ni också hedra dem. Ni behöver inte vara i en kyrka eller i ett kloster för att få kontakt med Källan. Ni behöver inte heller följa någon speciell religion. Det är något ni kan göra när som helst, och var ni än väljer att göra det, vare sig det är i ert sovrum, er bil eller i naturen, så är det en helig stund och skall respekteras. Med tiden kommer ni att se fler och fler människor som respekterar dessa handlingar, så vi ber er att börja prioritera det för att utveckla er hängivenhet.

Vi ber er praktisera det ni kan. Många av er har en mängd kompetenser, men ni använder dem bara som fritidsintressen istället för ett sätt att leva. Vi ber er börja praktisera det ni kan i ert dagliga liv, och när ni gör det kommer ni att må bättre och bättre. Detta är inte något tvång. Detta handlar om att leva glädjefullt och uttrycka vilka ni verkligen är.

Vi ber er att utöva energisk klarhet. Låt era ljus skina. Gör vad ni kan för att få den klarheten hos er själva.

Många av er tror att ni kan fånga upp energi ifrån andra. Ni är empatiska varelser, ni människor. Ni blandar energier med varandra hela tiden. Många av er som arbetar med healing förstår att man kan gå in i någon annans energi och att ni går in med avsikten att inte ta på er den personens energi. Ni kan gå in i en människas energi för att diagnostisera eller stödja den. Varför kan det inte vara så i ert dagliga samspel med andra människor? Förstår ni? Ha för avsikt att er egen energi förblir kristallklar. Om ni förnimmer andra människors energier är det okej, men ni kommer inte att ta på er deras energi eftersom den inte är eran. Förstår ni? Det är inte svårare än så.

Klarhet i energi behöver inte involvera olika självskyddsritualer. Det kommer bara göra att ni fortsätter vara små. Att skydda er själva håller er kvar i separation. Ni håller på att lära er förmågan att leva i ett förenat medvetande. Det är en oändlig skillnad mellan de två, så ge er själva tillåtelse att stråla, för det är den energin ni är i nu. Förstår ni?

Vi önskar att tala om balans. Energierna kommer att fortsätta skifta dramatiskt mellan nu och ert vintersolstånd. Vi talar inte om en eller två händelser, vi talar om en energiuppbyggnad, en över en annan, över nästa och så vidare uppåt. Så vi vill att ni förstår att balans är något som ändras beroende på förutsättningarna. Balans är inte något statiskt eller solitt tillstånd som aldrig rör sig. Balans rör sig som en dansare, med energierna. Det flödar och ändras och justeras.

Så vad många av er har märkt kan ni hålla er balanserade under vissa förutsättningar, men har inte ännu bemästrat att hålla er balanserade när saker förändras. Tänk på en person som går på lina. Om det börjar blåsa eller röra sig under deras fötter gör de subtila justeringar för att hitta sin nya balanspunkt och det är vad ni är här för att göra. Ni håller er balans med er vishet och er tro. Ni ändrar läge, som en dansare eller akrobat. Ni justerar er själva med rörelsen och fortsätter att förkroppsliga det ni vet och genom att göra så, kommer ni att bli ett fantastiskt stöd för andra som precis börjar vakna upp och definitivt också för dem som fortfarande sover och tycker att denna period är alltför utmanande. Som förebilder kommer ni att vara kraftfulla lärare.

Ni kommer att förändras med planeternas rörelser och med er Älskade Gaia. Ni kan stiga upp varje morgon med avsikten att hålla er balanserade och var balanspunkten är kan ändras tjugo gånger på en dag, så tänk inte på det som ett ställe där ingenting rör sig. Tänk på det som en vacker flytande rörelse som enkelt justeras beroende på vad ni behöver. Ni är redo för detta, Kära Ni.

Genom att göra såhär kommer ni att vara underbara inspirationskällor för dem som ni är här för att assistera. Det kommer att tillåta er att stanna i flödet och som ni förstår, är flödet där ni vill vara. Det är genom flödet ni manifesterar det ni vill skapa. Det är genom att överlämna er till flödet som ni kan komma dit ni vill utan ansträngning och på kortast möjliga tid. När ni väl stannar i flödet hela tiden, Käraste Ni, har ni blivit mästare. Att vara mästare är att bli flödet. Ser ni skönheten i det? När ni en gång blir flödet, när ni väl är där och utan ansträngning rör er dit och skapar det genom era avsikter och genom er tacksamhet, kommer ni själva att vara de mästare ni drömmer om att vara.

Släpp taget om de gamla historier som fortsätter att göra er små. På denna nivå av spelet är det bara era gamla vanor och illusioner som står i vägen för er att bli allt det ni önskar. Var uppmärksam på era ”jag är”-uttalanden. De definierar er mer än vad ni förstår. Var uppmärksam på era ord. Var fokuserade skapare! Era ”jag är”-uttalanden beskriver högt och ljudligt för universum vilka ni verkligen är. Så om ni har en gammal vana av att prata om hur sjuka och trötta ni, kommer ni inte få någon rolig tid.

Släpp taget om era gamla sår, era gamla historier som inte längre hedrar de ni är. Ni har helt klivit ur de gamla energierna vid det här laget. Det är vad den här reningsprocessen som ni har genomgått har varit till för! Håll inte fast vid era gamla historier för de passar inte längre in.

Ni har magnifika vita kanvasdukar framför er och var och en av er har en palett fylld med de mest strålande färger och energier och det är upp till er vad ni vill skapa, inte bara för att uttrycka era egna liv utan också för den Nya Jorden. Er heliga mission är att ha modet att ta på er ert mästarskap, omfamna era autentiska jag och uppmuntra andra att göra likadant, Käraste Ni. Vi går med er och njuter av varje steg på resan med er. Ni är älskade och hedrade och så väldigt välsignade för de roller ni spelar. Kliv in i er egen helighet, men tillåt er också att ha roligt! Njut av dessa stunder i nuet, för det här är vad era själar har velat uppleva i flera tusen år. Detta är vad vi ville dela med er idag.

www.trinityesoterics.com

Översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: