Tallkottkörteln - Vårt tredje öga: Den största mörkläggningen i mänsklighetens historia

19 juni, 2012 | vakna Times
Tallkottkörteln (även kallad tallkottkörteln, epifysen cerebri, epifysen eller "tredje ögat") är en liten endokrina körtel i ryggradsdjur hjärnan. Det producerar melatonin serotonin derivatet, ett hormon som påverkar moduleringen av vakna / sova mönster och säsongens funktioner. Dess form liknar en liten kotte (därav namnet), och det ligger nära centrum i hjärnan, mellan de två halvkloten, stoppade i ett spår där de två rundade talamiska kroppar med.
Hemligheten: Vad de inte vill att du ska veta!
Varje människas Tallkottkörteln eller tredje ögat kan aktiveras för att andliga världen frekvenser och gör att du får en känsla av allt veta, gudalikt eufori och enhet runt omkring dig. En tallkottkörteln gång ställt in till lämpliga frekvenser med hjälp av meditation, yoga eller olika esoteriska och ockulta metoder, gör det möjligt för en person att resa till andra dimensioner, populärt kallade astrala resor eller astral projektion eller fjärrkontrollen visning.
 Med mer tid praxis och gamla metoder är det också möjligt att styra tankar och handlingar människor i den fysiska världen. Ja, det är bisarrt, men USA har fd Sovjetunionen regeringar och olika skuggan organisation gjort denna typ av forskning för åldrarna och har lyckats långt bortom vår fantasi.
Tallkottkörteln är representerat i katolicismen i Rom, de skildra tallkottkörteln som en kotte i konsten. De gamla samhällen som egyptierna och romarna visste fördelar och exemplifieras detta i sina stora symbologies med en symbol för ett öga.
Tallkottkörteln hänvisningar är också på baksidan av den amerikanska dollarn räkningen med vad som kallas "allseende öga", som är en referens till förmågan hos en individ (eller grupp av individer) att använda denna körtel och gå till den andra sidan ( andliga världen) och eventuellt styra tankar och handlingar människor i den fysiska världen genom att veta vad de tänker hela tiden i vår fysiska värld.
Olika forskning som bedrivs så långt bekräftar att det finns vissa perioder i natten, mellan klockan ett och fyra på morgonen där kemikalier släpps i hjärnan som ger upphov till känslor av samhörighet till ens högre källa.
Konspirationen: Hur de dödar din Tallkottkörteln
I slutet av 90-talet, bär en vetenskapsman vid namn Jennifer Lukas ut den första studien av effekterna av natriumfluorid på tallkottkörteln. Hon fastställt att tallkottkörteln, som ligger i mitten av hjärnan, var ett mål för fluorid. Tallkottkörteln absorberade helt enkelt mer fluor än någon annan fysisk materia i kroppen, även ben.
Tallkottkörteln är som en magnet för natriumfluorid. Detta calcifies körteln och gör det inte längre effektivt balansera hela hormonella processer genom kroppen.
Olika Forskare ända sedan har visat sig vara natriumfluorid går till den viktigaste körtel i hjärnan ? Det är det enda som angriper det viktigaste centrum för vår körtel i hjärnan. Det är vanligare i livsmedel, drycker och i vårt bad och dricksvatten. Natriumfluorid sätts i 90% av USA vatten . Vattenfilter du köper på stormarknader tar inte bort fluor. Endast omvänd osmos eller vatten destillation. Det billigaste sättet är att köpa en vatten destilleriet.
Natriumfluorid i våra vatten, mat, Pepsi, koks, fördummar massorna, bokstavligen!.   Den fluor infördes i vattnet av nazisterna och ryssarna i deras koncentrationsläger för att göra lägret befolkningen fogliga och inte ifrågasätter auktoritet.
Jag är inte en konspiration teoretiker, men jag tror att om man tar bort sätet för själen , kopplar detta vårt enhet med vår Gud och kraften i vår källa vår andlighet och förvandla oss till en världslig slav hemliga sällskap, organisationer skuggan och Control Freak näringslivet.
Jag gillar att avsluta min artikel med detta citat ..
"Tro inte på något bara för att du har hört det. Tro inte på något bara för att det talas och det ryktas av många. Tro inte på något bara för att man finner skrivet i dina religiösa böcker. Tro inte på något enbart på uppdrag av dina lärare och äldste. Tror inte på traditioner, eftersom de har gått i arv i många generationer. Men efter observation och analys, när du märker att allt håller med förnuft och främjar den goda och nyttan av en och alla, och sedan acceptera det och leva upp till det ". - Buddha
Källa: