viglink.com

Sunday, June 17, 2012

MARK - Galaktiska Federationen MEDDELANDE





Juni Update från Jonette
och Centrum för Creative Medvetande





Venus Transit

Käraste vänner,

Juni är en månad för kosmiska genombrott. Med de senaste förmörkelser och Venus transiteras solen denna vecka, kvaliteter Venus: är gudinnan, kärlek, medkänsla, skönhet, harmoni ... Alla intensifieras av solens strålar manifestation. (Se White Eagle i juni meditation). Förvänta sig mer makt och mer lycka. Snälla, snälla avsätta tid för personlig meditation denna månad. Alla tider investerade kommer att vara mycket leveraged. Gör kontakt med vår grupp som kommer att meditera på Sun templet i Machu Picchu på vintersolståndet, den 20 juni.

På måndag kväll på vår vanliga klass där jag kanal Mark, ett mycket starkt budskap kom igenom.Om den ansluts med dig, vidarebefordra det här nyhetsbrevet på. Mark har aldrig kanaliserat om Galaktiska Federationen innan.

MARK - Galaktiska Federationen MEDDELANDE

Vi talar i dag som en budbärare för den galaktiska federationen.

Jorden är en värdefull projekt som övervakas av stora, kärleksfulla varelser. Smärta och mörker som har skapats på jorden är mindre än den hjälp och medkänsla som är tillgänglig.

Din fria vilja har ofta fått människor i nöd, men i stället tar bort fri vilja, som hade blivit allvarligt övervägs, du ges mer frihet. Din frihet att välja kommer att bli mycket stor. De överväganden som du gör kommer att bli betydande.

Du måste välja och leva från gudomlig vägledning och inte längre vara tjänare till din linjära räkenskap. Du kommer inte alltid bekräftelse på din sanning. I början agera som om du vet. Agera som om du har rätt. Agera som om du har stöd. Vägledning blir följden av din åtgärd. Vägledning inte nödvändigtvis vara ett förstadium till din åtgärd. Du väntar oftast för vägledning och sedan agera. Vi ber dig att agera som om du vet och låt vägledning vara en bekräftelse, inte ledare.Förstår du skillnaden?  KLICKA HÄR för att läsa mer ....

No comments: