viglink.com

Wednesday, February 27, 2013

Ärkeängeln Zadkiel Genomet Linda Robinson: "Att leva utifrån Hjärtcentrat mar 2013




Hälsningar Mina Älskade,

Detta ar Ärkeängeln Zadkiel Tillsammans Med Lady Ametist fran Sjunde Ray för omvandling OCH Den Violetta Flamman. DET budskap vi Ger dig upprepas AV Manga Varelser AV Högre Ljus.

Den Nya energin Ger möjlighet till omvandling. Den tillåter dig ATT Göra ändringar KUNISADA DITT hjärtas önskan. Samtidigt DET tillåter dig ATT GA vidare till Högre nivåer In DIN uppstigning väg.

Den Nya Energi handlar OM glädje OCH Lycka, Högsta Goda OCH en ren avsikt.DET handlar OM ATT Vilja ATT Alla Ska ha möjlighet ATT Avancera OCH utvecklas. DET handlar OM ATT lyfta Upp Dina Bröder OCH Systrar Genomet ATT leva DITT liv SOM ETT Applicability in kärlek OCH harmoni.



Leva fran ETT hjärta-centrerad tillvägagångssätt avspeglar Den Nya energin.DITT hjärta ÅR Den Nya Barometern för ATT fatta beslut. DET ÅR DET relativa Med vilken du bedöma OM något känns Rätt till dig. DET ÅR ATT Lagga en känsla Tillsammans Med rationellt tänkande för ATT ge de SVAR du söker.

Den Nya Energi SOM harmoni uppstått ÅR ATT kräva ETT NYTT Satt ATT Narma SIG ATT fatta beslut, OCH DET ÅR ATT leva fran en Hjärt-inriktad strategiskt. Detta tar Dina avsikter OCH åtgärder till en Högre Nivå. Du Håkan överväga ETT tillvägagångssätt SOM ser lämplig ur ETT logiskt Perspektiv, män OM DET ÅR motiverat AV EN Oren avsikt Eller en SOM integrerad Ar under DET Högsta Goda, DA ÅR DET integrerad sv SOM uppfyller Hjärtat-inriktad Strategi.

Leva fran ETT hjärta-centrerad strategiskt betyder integrerad ATT du bor In känslor. DET AR I Stället baserat In känslor AV Högsta Goda, kärlek, fred OCH harmoni. Den består AV EN vibrationer SOM lyfter integrerad Bara gräva själv Utan Andra omkring dig.

ETT hjärta-centrerad strategiskt Ger glädje OCH Frid. DET ÅR Att Veta ATT du tar agerande SOM AR I DET Högsta Goda. DET lyfter beslut fran VAD SOM känns bra för tillfället VAD Ger Högsta Goda i en Langre TID. Detta Leder till ultimatum frid OCH glädje. DET harmoni ändrat strategiskt fran en tillfälligt Lycka till en varaktig fred. Den tillåter dig ATT GA DIN väg Med en Inre tillfredsställelse AV Att Veta ATT du harmoni gjort DET Högsta betjänt för Den största behå.

För verksamheter SOM ÅR nödvändiga för DET dagliga Livet - Saker SOM GOR ärenden, Betala räkningar Eller ta ut Šoporňa, Narma SIG dessa Saker fran Hjärtat Håkan placera till Synes vardagliga i ETT NYTT Ljus. DET ÅR Att Veta ATT varje Uppgift du utför bidrar till Den övergripande välbefinnande för dig själv OCH DEM omkring dig. DET ÅR Att Veta ATT Närs du Ger varje Uppgift DITT Basta, du lyfter dig själv OCH DEM omkring dig. Närs du INSER detta Håkan du FA sv känsla AV kärlek till Den Högsta OCH Basta i varje Uppgift.

För verksamheter SOM ÅR Frivilliga, Choose de SOM Ger dig glädje. Om-du GOR ETT beslut OM något where Allt ser bra ut enligt Rationella, logiska överväganden OCH ochen beslutet integrerad känns Helt ratt, ar DET DAG: ar ATT Stanna Upp OCH Tanka OM DET ALTERNATIV du funderar verkligen Rätt till dig.

Detta ar en tre gånger dagligen ATT reflektera ÖVER VAD du verkligen Vill OCH Lata DIN Inre Vägledning Steg Framåt. DET ÅR sv TID för Enskilda gåvor ATT Trada Fram. ETT beslut Eller ALTERNATIV Håkan Vara Rätt till någon Annan, män DET Håkan integrerad Kanna SIG Helt ratt för gräva. Om-This känsla uppstår fran DITT hjärta, kanske du Vill pausa OCH fundera In VAD DIN Inre Vägledning berätta. Detta Håkan Vara ETT värdefullt Verktyg för dig i Den Nya energin.

En Annan Aspekt AV ATT leva fran ETT hjärta-centrerad strategiskt ÅR DET Satt in vilket du interagerar Med Andra. Detta börjar Med Hur du interagerar Med dig själv. Närs du behandlar dig själv Med kärlek OCH Respekt, du bildar en Grund för ATT behandla Andra Med kärlek OCH Respekt. Närs Du är Snäll OCH mild MOT dig själv, Ger detta dig ATT Vara Snäll OCH försiktig Med Andra. Närs du INSER ATT du harmoni sv gudomlig Gnista inom OCH levande fran This vetande, Håkan du Vanda Andra I SV Hjärt- centrerad Satt OCH Lyssna in deras gudomliga Spark.Du Håkan Kanna Igen de Goda kvaliteter i Andra OCH ATT skilja Sina handlingar Fran deras medfödda gudomliga Spark. Detta gor ATT du Håkan Narma SIG DEM Med kärlek, Aven OM du integ Alltid överens Med deras handlingar. du Håkan InSe ATT de Gor DET BASTA de Håkan i DET ögonblicket, OCH du Håkan avbryta dom.

Närs du närmar dig Andra in en Hjärt-centrerad Satt bar du en Högre Resonans OCH vibrationer. Din kärleksfulla vibrationer tillåta Andra ATT observera OCH uppleva dig SOM någon SOM spak Med en Annan Satt ATT Vara -. vägen för EN Hjärt-inriktad Strategi Du VISAR Genomet Applicability ETT Satt SOM speglar Den Nya energin. Närs Andra observerar Dina handlingar OCH Kanna vibrationer du bar, DET ÅR Den Högsta Formen AV Undervisning SOM du Håkan Dela med Andra. Du är en Hjärt-centrerad Ljusvarelse.

Kära ni, hedrar vi gräva efter de Vackra Varelser AV Ljus SOM ni ar.

Vet ATT du mycket ÅR älskad. VI ÅR Ärkeängel Zadkiel OCH Heliga Lady Ametist ... OCH VI omger dig Med kärlek OCH SÅ ar DET.








All Rights Reserved Linda M. Robinson,www.PersonalPathwaysOfLight.com .
Utstationering In webbplatser ÅR tillåtet SÅ Länge Informationen integrerad Andras, utdrag Eller läggas till OCH Kredit OM upphovsmannarätt, set inkl mitt Namn OCH hemsida, ar ges. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com .
. This Information Håkan publiceras i Tidningar, Tidskrifter Eller Offentliga Tryck ENDAST Med skriftligt tillstånd E-post:Linda@PersonalPathwaysOfLight.com
Hemsida: www.PersonalPathwaysOfLight.com

No comments: