viglink.com

Thursday, February 21, 2013

Överlevnadsmanuskriptet - del 271



http://aishanorth.wordpress.com/

Anledningen till att ni alla kanske känner er mer utsatta idag är lätt att förklara. Återigen har nivån på energinedladdningar trappats upp, och du badar bokstavligen i förändringens krafter. Så ja, räkna med några ganska intressanta biverkningar då du än en gång skjuts och dras i olika riktningar av all denna livsförbättrande information som strålade in i dig. Och än en gång kommer du att känna hur du blir pressad in i reaktion, eftersom dessa energier säkerligen inte kommer att stanna för något, för att helt kunna assimileras med dig.

Det kanske låter lite känslokallt, men vi säger detta för att understryka det faktum att även om utfallet ifrån allt detta energibombardemang kan vara mindre än trevligt ibland, så är det alltid utfört med de bästa av avsikter. Så ja, de känns skoningslösa ibland, men de gör dig också oändligt gott, så återigen ber vi dig att hålla ut. Vi vet att det är en klen tröst för alla er som drabbats av anfall av illamående, trötthet och kanske till och med av plötsliga attacker av djup, djup sorg. Men kom ihåg, de är verkligen signaler om framsteg, och även om de inte är trevliga under själva införandet kommer alla dessa nya koder hjälpa dig att bli vad du har strävat efter att vara så länge.

Låt oss lämna det vid det här för idag. Vi tror att du kommer att ha mindre benägenhet att läsa i dag och mer benägenhet att vila, eftersom det verkligen är viktigt att se till att du lyder kroppens önskemål när den är ansatt av alla dessa externa krafter. Trots allt är ni en stor grupp, och ni kommer att komma igenom allt detta tillsammans och komma ut på andra sidan segrande, lysande och oändligt mycket starkare än hur du kanske känner dig idag. För detta är bara ännu en modernisering av systemet, och en som hjälper dig att utforska ännu mer av den dolda potentialen du bär inom dig. Så återigen säger vi ta det lugnt och andas djupt, och ge dig själv den tid och omsorg du behöver för att få ut det mesta av denna nya information du får. För precis som din dator, måste du ge din kropp utrymme för att bättre kunna återställa alla sina system när ett nytt program har laddats ner. Så ta detta som ett tips att hålla dig centrerad och inte att pressa dig själv för mycket just nu. Snarare är det en tid för lugn kontemplation, och även tid för tacksamhet gentemot dig själv. För du jobbar ständigt så hårt mot målet att återuppväcka dig själv, och du gör det bitvis, undan för undan. Så låt oss lämna det därhän för idag, och ge er alla en lugnande klapp på ryggen. För du gör det bra, även i tider som dessa när du känner dig mindre än perfekt.

Svensk översättning: Sandra Sandblom – www.st-germain.se

No comments: