viglink.com

Thursday, February 14, 2013

Hathors, del 3/4, 4 feb 2013



Kanal: Wes Annac

Observera: Detta meddelande har delats upp i fyra delar pga. dess långa längd.

Hathors av Jordens Solsystems Astralplan: Upplysande perspektiv, förekomsten av Logos energi och det minskade inflytandet av mörkret


Mänskligheten som kollektiv har börjat och kommer att fortsätta att reflektera över de energier som ni nu får ta del av, och anledningen när det gäller vår kommunikation är att vi hjälperer att förstå renheten av denna energi som kommer er väg, från vårt perspektiv kan vi hjälpa er att förstå denna renhet då energin ökar med varje gång den skickas ner till er alla och som ni alla absorberar, som ni kan tillgodogöra er och dra nytta av innan ni skickar det vidare till andra aspekter av Gaias yta som hon själv kan dra nytta av.

Om ni bara kunde se hur energierna av det kollektiva medvetandet har förvandlats, även sedan nyår, då skulle ni se att allt håller på att tas om hand av de högre rikenadå ni alla börja hitta motivationen till att bygga upp er värld igen.

Fysiskt kan det tyckas för många av er, som att de högre rikena och vi inom de högre rikena inte är runt omkring er eller inte kommer att hjälpa er att återställa er värld till det ursprungliga skick som det alltid varit tänkt att Hon ska existera i, men vi arbetar hårdare än någonsin bakom kulisserna för att hjälpa er alla i era dagliga uppgifter som kretsar kring att hjälpa jorden att stiga upp och se till att så många själar som möjligt kan stiga upp med henne.

Så många av er kan nu hitta och få tillgång till ett tydligt flöde av energier av de högre rikena och varje själ inom dem, de steg ni kommer att ta då ni upptäcker denlätta tillgången till dessa energier,ni kommer att sehur enkelt ni kan välkomna oss och era Galaktiska bröder då vibrationerna fortsätter att lätta.

Det finns så mycket ni har kommit till jorden för att göra och med varje skrift, varje försök till kanalisering och varje gåva av ljus ni kära själar skänker ert Ljusarbetarkollektiv, påverkar de kollektiva energierna i hela er världsom ges en nödvändig ”boost” och nifinner er mycket närmare att se och inse det sanna och verkliga inrättandet av det nya paradigmet många av er har arbetat så hårt för att uppnå och förverkliga.

För närvarande vänds sakeroch ting upp och ner för var och en av er då ni alla börjarinse att så som ni har levt helt enkelt inte gynnar erlängre. När ni kan rensa ert sinne och tillåta era hjärtan uttryckas i sin fulla form, kommer ni att se att de energier som föder er högre dimensionella upplevelse inte bara är lättare att uppnå som vi tidigare nämnt, men också är starkare än någonsin och leder er mot erofiltrerade upplevelse.

Den inre förändring som börjar bli ganska uppenbar för många av er kommer att återspeglas av de yttre förändringarna i ert samhälle och på det sättet många av själarna i ert samhälle har tänkt, känt och fungerat, och vi säger detta med ett konkret vetande då de kollektiva energierna redan för er alla dit.

Så många av er har redan hittat äkta och starka uppvaknanden och ni använder just dessa energier och upplysta sinnesstämningar som ni har samlat på er, för att hjälpa till att lyfta upp andra själar som kan bli öppna för de högre rikena och som kan bli öppna för de enormt rena energierna som levereras till och genom era kroppar och själar vid denna tid.

Vi ber er kära själar att träna i att uttrycka kreativitet, vitalitet och energi,ni kommer att känna för att göra deti denna tid, er upplysta energi matas exponentiellt in i det kollektiva medvetandet och varje själ på er värld kommer att svara på sitt egna individuella och unika sätt på de energier ni alla flitigt förfram genom er.

Det är därför det är så viktigt vid denna tidpunkt att många av er Ljusarbetare kanaliserar de högre dimensionella Logos energiernagenom eroch upp till ytan. Utan era ljusa energier, skulle de av mörker och täthet fortsätta att bestämma och ha inflytande och de jordiska Kabalerna skulle fortsätta att utfodras.

Detta inflytande utfodras fortfarande, men inte på det starka sätt de annars skulle ha,vore det inte för inkarnationerna av en uppsjö av Ljusarbetare, Starseeds och stigande själar som arbetar för att förankra Ljuset som alltid lyser och exponerar alla och ger ingen tillstymmelseför mörkretattöverleva i de högre dimensionerna.

Tack till Hathors av Jordens Solsystems Astralplan.

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Översättning: Madelene Söderberg – www.st-germain.se 

No comments: