viglink.com

Tuesday, February 12, 2013

Överlevnadsmanuskriptet 267



Tiden har löpt ut för det gamla systemet, och ni kan redan se störande tecken dyka upp. Några av dem var kanske väntade, andra kom som ur tomma intet. Ingenting och ingen kan betraktas som bestående längre, och ni har ännu inte sett den fulla omfattningen av det här. Men för tillfället kan de senaste nyheterna som blixtrar förbi på er TV-skärm vara anses som förebud om det som komma skall.

Som vi har talat om tidigare, plötsliga omsvängningar och ett behov av att skrika och skramla med vapen kan bli tydligt i fler än ett hörn av er värld, men vi påminner er om att inte gå i fällan och bli rädda. För detta är de sista skriken av despoterna, vilket de styr över miljontals sinnen på den här planeten eller bara på en liten plats som de kallar sin domän.

Även om en del av händelserna verkar dominera era media, och som vanligt blivit skildrade på det vanliga jämmer och elände viset, fall inte i fällan utan ta det för vad det är. För mycket händer under ytan för närvarande, och det ni ser bubbla upp till ytan är endast en bråkdel del av det.

Det är viktigt att använda urskillning här, och se det hela på ett opartiskt sätt. För vad ni ser är verkligen den sista iscensättningen av pjäsen på så många sätt, och glöm aldrig, denna sista omgång innan ridån faller för den gamla illusionen, kan bli mer än lite bisarrt på så många sätt.

Vi säger inte detta för att skrämma er på något sätt, men bara för att påminna er att alla stora protester och skrikanden som kommer att bryta ut på de mest oväntade platser, är bara avsedda för att dra ert fokus från de verkliga nyheterna. Och de verkliga nyheterna, som ni alla har fått bekanta er med vid det här laget, är inget annat är goda nyheter. För ni har redan börjat skilja er själva så grundligt från den tredje dimensionens charader, och ju mer damm de sparkar upp, desto längre bak flyttar ni er för att komma bort från striden. Ni har ingen del i denna strid för det gamla, eftersom ni redan har klivit in i den nya morgondagen.

Så låt dem skrika och gapa och vifta med armarna, men vet att de inte kan komma åt er hur mycket de än försöker. För ni kommer att se igenom alla deras bluffar, och ni kommer att se det för vad de verkligen är, bara en sorglig show sammansatt av en sorglig grupp av fallna härskare.

För oavsett hur mäktiga och ondskefulla de försöker framställa sig själva, är de inget annat än små vresiga ungar som skriker på lekplatsen, arga för att de inte kan lägga beslag på sina favoritleksaker längre. För de har förlorat er kära ni, eftersom ni inte längre är någons leksak. Ni har blivit era egna nu, och som sådana kan ingen manipulera er att uppfylla deras önskningar mer.

Så luta er tillbaka och se när de alla börjar vittra sönder. De har för länge sedan tuggat i sig själva innanmätet i sitt gigantiska träd med sin girighet, och nu, har den till synes mäktiga skapelsen de så flitigt har matat, börjat välta över. Långsamt först, men sedan kommer hösten att ta fart och allt ni kommer att se är alla dessa giriga och ilskna små myror rusa runt och leta efter en ny myrstack att gömma sig i.

Det kommer inte att bli lätt, eftersom de mörka har blivit exponerade för ljuset, så deras möjligheter kommer verkligen att vara mycket begränsade. Stanna i ljuset som ni redan har tagit till ert hjärta, och vet att ingen skugga någonsin kommer att skymma er igen. För ni har valt från hjärtat och ni har gjort ett bra val, och det valet har redan belönats med en plats i solen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Kanaliserat av Aisha North 

http://aishanorth.wordpress.com/

No comments: