viglink.com

Monday, February 18, 2013

Diplomatisk not utfärdades till Vatikanen strax före sin avgång ny påve och katolska präster inför åtal och gripande som "Easter Reclamation" planen fortsätter en Global Media utsläpp och Uttalande från Internationella tribunalen i Crimes of kyrka och stat



Bryssel:
Den historiskt exempellösa avgång Joseph Ratzinger som påve i veckan tvingades av en kommande åtgärder från en europeisk regering att utfärda en arresteringsorder mot Ratzinger och ett offentligt kvarstad mot Vatikanen egendom och tillgångar påsk.
Den ITCCS huvudkontor i Bryssel tvingas av påven Benedictus plötsliga abdikation att lämna följande uppgifter:
1. På Fredag ​​1 Februari, 2013, på grundval av bevis som vår anslutna Common Law domstolen (itccs.org), avslutade vårt kontor avtal med företrädare för en europeisk nation och dess domstolar att säkerställa en arresteringsorder mot Joseph Ratzinger , alias påven Benedictus, för brott mot mänskligheten och beställa en kriminell konspiration.
2. Denna arresteringsorder skulle levereras till kontor "Heliga Stolen" i Rom den fredag ​​15 februari, 2013. Det gjorde nationen i fråga att kvarhålla Ratzinger som misstänkt i ett brott, om han gick in i sin suveräna territorium.
3. En diplomatisk not utfärdades av nämnda nationens regering Vatikanens statssekreterare, kardinal Tarcisio Bertone, på måndag, 4 februari, 2013, informera Bertone för den förestående arresteringsordern och bjuda hans kontor att följa. Inget svar på denna anmärkning kom från kardinal Bertone eller hans kontor, men sex dagar senare avgick Benedictus XVI.
4. Avtalet mellan vår tribunalen och nämnda nationen ingår en andra avsättning att utfärda en kommersiell panträtt genom att landets domstolar mot egendom och rikedom den romersk-katolska kyrkan med början på Easter SÖNDAG 31 Mars, 2013. Denna panträtt skulle åtföljas av en offentlig och global "Påsk Efterbehandling kampanj" där katolska kyrkans egendom skulle ockuperat och anspråk medborgarna offentliga tillgångar förverkade enligt folkrätten och Romstadgan för Internationella brottmålsdomstolen.
5. Det är beslutet av vår Tribunal och nämnda nationens regering att fortsätta med gripandet av Joseph Ratzinger på hans nödstoppet kontor Påven på en avgift på brott mot mänskligheten och kriminell konspiration.
6. Det är vår vidare beslut att även med åtalet och gripandet av Joseph Ratzingers efterträdare som påve på samma avgifter, och för att upprätthålla den kommersiella lien och "Påsk Efterbehandling kampanj" mot den romersk-katolska kyrkan, som planerat.
Avslutningsvis erkänner vår Tribunal att påven Benedictus delaktighet i brottslig verksamhet Vatikanen Bank (IOR) var övertygande hans eventuella avskedande av de högsta tjänstemännen i Vatikanen. Men enligt våra källor, tvingade statssekreterare Tarcisio Bertone Joseph Ratzinger avgång omedelbart och direkt svar på den diplomatiska noten om arresteringsorder som utfärdats till honom av nämnda nationens regering den 4 februari 2013.
Vi uppmanar alla medborgare och regeringar för att hjälpa våra ansträngningar att lagligt och direkt SKILJA KYRKAN FRÅN STATEN Vatikanen, Inc. och arrestera dess främsta officerare och präster som är delaktiga i brott mot mänskligheten och den pågående kriminell konspiration för att hjälpa och skydda barn tortyr och människohandel.
Ytterligare bulletiner om händelserna i påsk reklamations kampanjen kommer att utfärdas av vårt kontor denna vecka.
Utfärdat 13 feb 2013 
12:00 GMT 
av Bryssels Central Office
http://nesaraaustralia.com/2013/02/13/diplomatic-note-was-issued-to-vatican-just-prior-to-his-resignation-new-pope-and-catholic-clergy-face-indictment-and-arrest-as-easter-reclamation-plan-continues-a-global-media-release-and-statemen/

No comments: