viglink.com

Wednesday, February 13, 2013

Hathors, del 1/4, 4 feb 2013



Kanal: Wes Annac

Observera: Detta meddelande har delats upp i fyra delar pga. dess långa längd.

Hathors av Jordens Solsystems Astralplan: Upplysande perspektiv, förekomsten av Logos energi och det minskade inflytandet av mörkret

Mänskligheten kommer att hitta nya perspektiv som har sammanförts av energierna från 2013 som fortsätter att testa er alla. Ni kommer snart att vara i vördnad av de underbara energier som har väntat på att få tillträda och låta er känna, och vi vet att ni kan känna betydelsen av de nedstigna högre rikena som dras till er kära själar då ni lockar dem till er alltmer.

Vårt perspektiv har länge varit kraftfullt och baserat på var energierna leder mänskligheten för närvarande, nu verkar det som att ljusvibrationerna är på väg till er alla och att de accepteras mycket mer av jordens befolkning än ni kanske hade förväntade er.

Även de vars perspektiv har varit nedtyngda av tröghet och negativitet börjar se möjligheterna och behovet av att en positiv förändring manifesteras i er värld, och vi, liksom en uppsjö av andra kommer att fortsätta att visa att mänskligheten blivit tuffare som också är den största och viktigaste punkten på dagordningen.

Det är mycket viktigt och betydelsefullt att separationen kommer till ett slut då ni alla inser hur ihåligt det är och alltid har varit. Mänskligheten har fallit ner i de lägre, separationsbaserade energierna, men nu har ni verkligen möjligheten att ta bort energiernas påverkan på er och hjälpa de kollektiva vibrationerna att finna Ljuset på ett mycket enklare sätt.

De Ljusa energierna har verkligen haft svårt att nå er värld och uttrycka sig i det kollektiva medvetandet, och det har tidigare diskuterats att de kollektiva energier som tidigare framförts har gjort lite för att bana väg för ljuset och det har också tillfört lite till er värld som skulle dragit nytta av ett sådant framåtskridande. Er roll som Ljusarbetare och ljusbärare fortsätter att anges, eftersom ni i varje givet ögonblick, arbetar med de kollektiva energierna som hjälper er hitta de ljusa vibrationerna som nu är tänkt att ni ska hitta.

Medans er beslutsamhet kommer att fortsätta att testas, kommer ni att se att lagren av er själva som ni nu förvandlat skulle hålla er tillbaka om dess känslor fortfarande höll er fastlåsta. Ni finner att navigeringen mot de ljusa energierna verkligen kan vara svårt, men det Ljus ni försöker finna har redan slagit sig till ro inom er och kommer att lysa upp allt som inte matchas mot dess renhet.

I huvudsak kära själar, de ljusa energierna för fram de högre rikena i er när ni fortsätter att leta efter dem.

Till dem som söker intensivt efter en bekräftelse, som vill ha en försäkran, som letar efter något att visa er att de ljusa energierna verkligen sänker sig över er planet och att ni verkligen börjar känna dem, vi säger att dessa energier har alltid varit med er och ni har alltid kunnat känna dem - det är helt enkelt så att ni har lärt er att ni inte kunde.

Hur har era liv varit upp till denna punkt, om ni sett det ur ett annat perspektiv och om ni vetat om att ni alltid haft tillgång de ljusa energierna? Tycker ni att några av era negativa erfarenheter kunde ha omvandlats och de svårigheterna ni upplevde då inte kunde ha påverkat er på det sätt det en gång gjorde?

All rädsla, all ångest, all oro, och smärta kommer från en avsaknad av Ljus. Hur många gånger har ni kära själar hört detta från en uppsjö av olika källor? Ni har hört det så ofta eftersom det är sanningen, och ni kommer till insikt i att denna sanning är avgörande för att nå de ljusa energierna, som kommer att fortsätta att vara med er som de alltid har varit.

Ni ser, kära själar, dessa energier är runt omkring er nu och allt som ni någonsin kunnat önska er från dem – ett förfinat perspektiv, en större förståelse av er själva eller större tillgång till energierna av en uppstigen enhet, det är nu totalt uppnåeligt när ni inser att ni är oändliga och obegränsade varelser och att de Ljusa energierna och de personliga, inre förmågorna som ni har letat efter att finna, ett obegränsat perspektiv har också varit med er hela tiden.

Är det inte upplysande att känna och inse detta, kära själar?

När ni rider den bokstavliga vågen av energi som ni kan hitta i er själva, kommer ni omedelbart att få tillgång till de gåvor de högre rikena har att erbjuda. Ni kommer att finna att det finns så mycket som är tillgängligt för er när ni får åtkomst till er inre värld, och när ni inser och möter aspekterna av ert högre jag som är stationerade i de rena rikena precis "över" ert nuvarande så att de kan hjälpa er, ni kommer att se att ni aldrig har lämnats ensam och att en myriad av uppstigna själar alltid har varit med er för att se till att ni är skyddade och omhändertagna.

Även med detta erkännande kommer en del av er att ha problem längs era stigar som testar er tro och beslutsamhet att hålla er centrerade och fortsätta arbeta mot att uppfylla den specifika pusselbiten som ni har kommit till jorden för att uppfylla. Ni har alla era egna roller som ska fullföljas, och absolut varje roll är behornade och uppskattade.

Ni förstår, kära själar, aldrig tidigare har en sådan ansträngning gjorts mot att hjälpa er Jord att hitta de högre rikena, tack vare det arbete ni alla genomför genom att sprida det naturliga ljuset som ni bär runt på och kan känna inom er, vilket kommer att gynna en uppsjö av andra planeter och civilisationer som ser fram emot uppstigningen av Jorden för att få en extra behövd skjuts av energierna efter uppstigningen, som de kommer att få ta del av och kommer att kunna använda sig av för att påskynda deras egen utveckling.

Den fysiska och andliga utveckling av mänskligheten har pågått under hela er historia, då er dimensionella tillväxt är evig och er erfarenhet alltid fortsätter då ni testas och då illusoriska eller förvrängda aspekter förstås och integreras i er själva, medans det som påverkar och driver er förvandlas.

När ni utför sådana förändringar påverkas hela er kollektiva värld och många andra planeter blir enormt hjälpta i deras personliga förvandling som de behöver genomföra och den karmiska positivitet som ni upplever överträffar långt vad ni någonsin kunnat förvänta er.

Tack till Hathors av Jordens Solsystems Astralplan.

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Översättning: Madelene Söderberg – www.st-germain.se 

No comments: