viglink.com

Sunday, February 17, 2013

Moder Maria, 11 feb 2013 Via Fran Zapeda





Ni är våra underbara sändebud av Kärlek och Ljus



Hälsningar mina kära! Jag har kommit idag för att ge er mycket Kärlek och sprida mer ljus och förståelse för era värdefulla uppdrag och syften.

Ni är Kärlek, ni är Gudomliga, och ibland er finns många som ännu inte vet detta om sig själva. Det är upp till er att vara Kärlek och Gudomliga i fullständig helhet, och att lysa allt starkare för varje dag i den verkligheten.

Som sådana är ni mycket viktiga katalysatorer inte bara för era egna liv, utan också för andras. Ni kanske inte inser hur viktiga ni är. Varje gång ni väljer att erkänna och leva er Gudomligt ovillkorliga Kärlek till er själva och andra, utstrålar ni Kärlek och Ljus till alla omkring er och förmår andra att plocka upp stafettpinnen och sprida det vidare.

Mina dyrbara barn av Ljuset, mina dyrbara barn av Kärlek; ni klättrar stadigt och säkert uppför dimensionsstegen medan ni sprider er Kärlek till alla som behöver den. Vet ni om hur fantastiska och viktiga ni är?

Jag håller er i mina armar i kärlek och omsorg, och jag tröstar er alla när ni behöver det och ber om det. Jag älskar er omåttligt och jag är mycket tacksam för er närvaro i den här världen vid den här tiden. För ni gör stora framsteg i att erbjuda kärlek, acceptans och komfort för andra.

Det är vad vi gör i det Himmelska Riket, vi erbjuder vår hängivna kärlek, komfort och acceptans till er och att ni ger det till andra.

Ni är våra underbara sändebud av Kärlek och Ljus, och ni kan aldrig bli påminda om det ofta nog. Mitt hjärta är fullt av glädje, kärlek och tacksamhet i vetskapen om att ni alltid håller upp Kärlekens och Ljusets fana, så att alla kan se och ta till sig den. Det är som ett underbart täcke av ömsint och tålig Kärlek, som vi ser er ständigt sprida över världen. Ni är magnifika i denna mening.

Gör plats i ert hjärta för ännu mer Kärlek och Ljus. Fyll er själva med det utan gräns, det kommer att höja era frekvenser ytterligare och samtidigt höja mänsklighetens frekvenser, så att de blir redo för vidare uppstigning.

Oroa er inte för dem som är ovilliga att acceptera vad ni erbjuder eller inte svarar upp så bra. Fortsätt bara med ert uppdrag med tolerans, acceptans och förståelse för att var och en går vidare längs sin väg som är rätt för dem. Var uppmärksam på ert eget hjärta och tillåt er själva att acceptera så mycket Kärlek och Ljus som ni kan ta in, mina kära.

Var lugna i vetskap om att ni fullföljer ert uppdrag genom att ta in och hålla kvar så mycket Ljus och Kärlek som ni kan, och omvandla hela tiden gammal negativ energi för er själva och alla omkring er i den takt och omfattning som är lämplig och bekväm för er.

Genom att ständigt göra detta förvandlar ni mycket energi till kristallint guldglittrande Ljuspartiklar, som är den upprätthållande energikärnan som många kan känna på ett påtagligt sätt. Många kan också se den, och ni kära, vi kan tydligt se den ur vårt perspektiv.

Det här är den energi som ni håller på att vänja er vid, när ni klättrar uppför dimensionsspiralerna och höjer era frekvenser. Era växande kristallina kroppar anpassar sig och trivs i dessa nya energier, och för många minskar tröttheten och ni blir mer anpassningsbara till den nya energimiljön som ni befinner er i.

Var starka i denna nya energi och börja se effekterna av era outtröttliga ansträngningar att omvandla och återbilda er värld. Det är fantastiskt att se vad ni redan har åstadkommit.

Ni är var och en oersättliga och värdefulla medarbetare till den Nya Världen, och den har byggts på era storslagna drömmar att bygga en värld av evig fred, harmoni, överflöd och kärlek för alla att njuta av.

Vi i det Himmelska Riket är för evigt tacksamma för era underbara hjärtan, som ni omvandlar allt omkring er med till gnistrande perfektion, och vi förblir vid er sida genom hela den här Gudomliga ansträngningen.

Jag ger er all min kärlek.

Moder Maria

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

http://www.franheal.wordpress.com (Blog)

http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website

No comments: