viglink.com

Wednesday, February 13, 2013

Hathors, del 2/4, 4 feb 2013



Kanal: Wes Annac

Observera: Detta meddelande har delats upp i fyra delar pga. dess långa längd.

Hathors av Jordens Solsystems Astralplan: Upplysande perspektiv, förekomsten av Logos energi och det minskade inflytandet av mörkret


Vi önskar att ni kära själar ska veta att era hjärtan måste vara öppna för att kunna ta emot den belöning och prakt som finns i de högre rikena. Sinnet kan vara ett bra verktyg för att hjälpa er att navigera och resonera i er tredje och fjärde dimensionella verkligheten, men ni har nu möjligheten att upptäcka en allierad förbindelse med ert hjärtchakra och när ni gör så kommer ni att finna att den eviga strömmen av ljusenergi som ständigt kommer genom er.

Hur känns det att föreställa sig och veta att ni frambringar ljus energi genom er just nu, kära själar? Speciellt just nu för ni fram vår energi då ni absorberar dem och tar del av flödet av vår översättare då han kanaliserar oss.

Vi är så glada för er alla när ni kommer att inse och känna hur oändliga ni är (inse att ni är) vid uppstigningen, eftersom ni verkligen kommer att kunna göra vad ni önskar. Feltolkningen av fri vilja är bara en förvrängning i den meningen att den tillåter att ni skadar andra och invaderar er fria vilja och personliga suveränitet som själ av den Oändliga Skaparen, och den fria vilja ni kommer att uppleva i de högre rikena kommer endast att " trimmas "i den mån att ni inte kommer att kunna skada andra eller förminska lycka och bra vibrationer som uttrycks och kontinuerligt matas i de högre rikena.

Så många själar som upprätthåller en aktiv och stabil länk till de högre rikena har inkarnerat i er värld av olika skäl som var i linje med att hjälpa mänskligheten och Skaparen, samt att hjälpa er alla att hitta lätta flygplan som ger er åtkomst till och får er att ohämmat hitta de högre rikena, energierna och de grundläggande aspekter som driver de högre rikena, än en gång.

Känn er inte illa till mods om ni känner att ni behöver vila eller om ni är trötta längs er väg som Jordens resenärer, för er trötthet och tillfälliga utarmning är att vänta när ni korsar dimensioner som testar er till djupet av er själva. Ni har alla förmågan att upprätthålla en konstant, aldrig sinande positivitet och när ni gör ansträngningen för att låta det vara så, kommer ni att se att det är så.

Ni kan börja upptäcka de oändliga högre rikena som ligger precis utanför den medvetna uppfattningen av så många jordiska själar och när ni gör det kommer ni återupptäcka er makt som ett kollektiv och ni kommer se att ni verkligen kan göra, vara och känna något som ni vill. De eteriska världarna många av er kan börja uppleva är förspel till de högre dimensionella upplevelser ni kommer att hitta och njuta ack så mycket av, och vi vet att ni kära själar kommer att njuta av de högre rikena på grund av den typ av svårigheter många av er har upplevt här på jorden.

Så många av er är naturliga healers och upplyftare av vilken planet som helst som kämpar i de lägre dimensionerna och medan jorden har överlägset varit den svåraste uppgiften för de flesta av er, säger vi till er att era naturliga roller i att hjälpa lägre dimensionella planeter att utvecklas kommer att se er hjälpa många andra planeter långt bortom jorden, efter att uppstigningen är genomförd och (Jordens yta) lyckligt återfinns i den femte dimensionen igen.

Så många av er har inkarnerat på många lägre dimensionella planeter i syfte att bistå dem i deras uppstigning, och det var verkligen svårt för många av er att ignorera ropet på hjälp från en lägre dimensionell planet vars medborgare kämpade med att försöka att bryta sig igenom slöjan som de omedvetet hade försetts med.

Ni kunde inte ignorera ert kall att hjälpa Jorden och hjälpa varje Jordsjäl att bryta sig igenom sina respektive slöjor och som så många av er igen, naturliga healers och Ljusarbetare, ni visste att det bästa sättet att göra det på skulle vara att faktiskt inkarnera på planeten er själva, då er naturliga Ljuskälla skulle lysa igenom de kollektiva energierna och medvetandet från er position, skulle ni kunna upprätthålla ett starkt inflytande som en pelare av ljus och en naturligt högre dimensionell själ.

De av er som befinner er på jorden just nu i den tredje dimensionen är specifikt här för att hjälpa ert folk att stiga upp, ni återfanns inte i rikena i den första eller andra dimensionen. Många av er är femdimensionella varelser av naturen, en del av er är i den fjärde, och vissa är i den sjätte medans andra dimensionella "åldrar" så att säga överträffar den sjunde dimensionen.

Det finns en uppsjö av själar som hjälper er värld som har inkarnerat från många olika dimensionella medvetandetillstånd, och vi är alla inriktade på att bistå Skaparen genom att hjälpa de lägre dimensionerna som (ibland) behöver hjälp lyftas upp ur tätheten och ytterligheterna.

Vi är glada och hedrade att få ha spelat de roller som vi har spelat, vi har lärt oss så mycket om er jord och naturen av tät energi som skickas ned över er och som påverkar er mycket mer än i den verkligheten vi befinner oss i. Som så många av er vet har detta varit vår roll i att hjälpa er Jord och vi, precis som ni, har ägnat oss helt åt att hjälpa er planet ur de låga vibrationerna och att bistå var och en av er Ljusarbetare med den energi vi ger.

Vår roll har uttryckligen inneburit att hjälpa er Ljusarbetare på vägen och att vi kunnat kommunicera med mänskligheten, vi känner att vi har kunnat genomföra detta på ett bra sätt.

Tack till Hathors av Jordens Solsystems Astralplan.

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Översättning: Madelene Söderberg – www.st-germain.se 

No comments: