viglink.com

Wednesday, February 27, 2013

Arkturianer och symptom på Transformation





2-26-13
Symtom på Transformation

Vår kära Stigande Enheter,
Vi skulle Arcturians vilja att ta itu med symptomen på omvandling som många av våra Earthling uttryck upplever. Vi ringer dig vår "Earthling uttryck för jaget" precis som du kan kalla oss din "Arcturian uttryck av jaget." Ty om vi är en högre dimensionell uttryck av dig, än du är lägre dimensionella uttryck för USA.

Denna situation anger inte att vi är överlägsna er, för vi är dig. Det finns ingen känsla av hierarki i vårt uttalande. Istället är vi anger endast att ditt medvetande har sin huvudsakliga fokus på den fysiska verkligheten av tredje / fjärde dimensionerna, medan vårt medvetande har det primära fokus på de formlösa dimensioner åtta genom 10. Dimension. I båda fallen är det inte en fråga om förtjänta eller rang. Det är i stället en fråga om val.

Ni, våra Earthling uttryck väljer att allt flytta din uppmärksamhet från din fysiska uttryck och mer i dina högre dimensionella uttryck. Och vi, era Högre uttryck, har blivit allt flytta vår uppmärksamhet i den fjärde och femte dimensionerna för att hjälpa våra Stigande Ones. Några av er kommer helt enkelt lämna din form och återgå till formlöst själv. Men andra har en dedikation att hjälpa andra människor, liksom planetariska kroppen av Gaia.

De av er som har gjort detta åtagande är i färd med att transmuting din tredje / fjärde dimensionen form till din femtedimensionella uttryck av jaget. Det är på grund av denna process som du sannolikt kommer att uppleva symptom på förändring. Du upplever dessa symtom, eftersom nedladdning och integration av nya Flerdimensionell operativsystem och den därav öppnandet av ditt tredje öga vänder På nya regler för DNA i din biologiska dator / hjärna. 

Först är din hjärna återfå sin forna kapacitans och du blir omprogrammeras så att du kan få användbar tillgång till en större andel av din hjärna. Dessutom är din corpus callosum vända sin funktion. Innan din corpus callosum separerat maskulina och feminina områden i hjärnan så att ditt resonemang och intuition kvar i olika läger. 

Nu corpus callosum håller omprogrammeras så att den fungerar som en bro som förbinder de rätta, feminina och vänster, maskulina områden av hjärnan till den grad att du faktiskt skapa en ny hjärna. Medan den gamla hjärnan fungerade från principen om åtskillnad av antingen-eller , dina nya hjärnfunktioner från Unity Princip både-Alltid .

I själva verket inte bara är de maskulina och feminina halvklot nu enande, kommer de att integreras i varandra genom nervceller som synaps fram och tillbaka över corpus callosum vid en hastighet på tanken. 

Den maskulina / feminina, tänkte / känslor, logical-sequential/holistic funktioner polaritet håller förenas i mittpunkten. Därför:
·       maskulint och feminint blir androgyn
·       tankar och känslor blir medvetandet
·       Sekventiell och Holistic blir uppfattningar
Utan ansträngning för att behöva jämföra och kontrast polariteter, den kognitiva " i-mellan " ansluter de två polerna i "Oändlig Unity."

Att hitta mitten flödet i hjärnan hjälper dig att hitta Center Flödet av den Galaktiska Center där du går nu. Inom denna Center Flow är en tunnel av skydd, ungefär som vår Arcturian korridoren. Denna skyddande Center Flow utgår känslan av villkorslös kärlek till din High hjärta och uppfattas av ditt tredje öga som flerdimensionell ljus.

Som din tredje ögat och hög hjärta kombinera sina budskap om kärlek och lysa upp din Gudomliga Creative Force är aktiverad. Det är kombinationen av dina tankar, noga utvalda av din avsikt och uppmärksamhet, i samklang med din villkorslösa kärlek som erhållits från din High hjärta som antänder den gudomliga skapelsen av din "Spirit in Matter" Lightbody.

Medan din fysiska kropp är mer materia och mindre ande, din Lightbody mer ande och mindre materia. I själva verket börjar din Lightbody du transmutation från frågan till er medfödda formen av Anden. När du jorda dina de högre frekvenserna av lätta streaming från den galaktiska centrum i Gaias kropp av planeten jorden, du ansluter processen personliga och planetariska transmutation.

De människor, som är de Keepers i delstaten, har erbjudit sig att jorda denna växande transmutera kraft i jorden, medan Valar har erbjudit sig att jorda denna kraft i vattnet. När jordad, dessa högre frekvenser av ljus replikat för att skapa ett organ som har mer ljus och mindre materia.

Denna utvidgning av ljuset i hög grad underlättas av det faktum att Gaias planetariska kroppen sola i den flerdimensionella ljus och ovillkorlig kärlek flödar utgör kärnan av galaxen. På detta sätt är flödet från de högre dimensionerna jordad i det fysiska planet med din i-andetag, och du delar den med allt liv via din utandningen.

Eftersom den högre dimensionella ande / energi är integrerad i den nedre dimensionella materia / formulär, börjar frekvensen i formuläret för att förvandla. Det finns delar av ditt medvetande, kropp och liv som måste frigöras för de är för täta att förvandla. På samma sätt, områden Gaias kropp är för kompakt för förvandla och kommer att släppas.

Denna process att frigöra densitet är kärnan i processen omvandling av materia tillbaka till dess högre frekvens av uttryck av Anden.

Dessutom kommer denna förvandling innebär varje område av personlig och planetariska liv, oavsett om det är en insekt, en växt, ett djur, en människa, en planet, ett solsystem eller en Galaxy.

Bladen på knoppen som håller blomman dör, så att blomman blommar.
Blomman som håller fröet dör så att utsädet kan bli en frukt.
Frukten faller på marken och dör, så att dess inre frön kan släppas ut i jorden till födelsen ett nytt träd.
Döden är bara ett annat ord för transmutation.

Jorden fartyg som du har använt är att ersättas med en lätt kärl. Trädet (Livets Träd) representerar ditt medvetande, som för alltid upprepar sig i olika planeter, tider steg, parallella verkligheter, solsystem, galaxer och dimensioner. Trädet dör aldrig, eftersom det har skapat så många versioner av sig själv att en version är i form någonstans, i en tid och i någon form av manifestation.

Emellertid trädet besluta att den vill gå tillbaka till översikten (högre dimensioner) så att den kan följa alla dess manifestation i perspektivet av ONE. I det här fallet returnerar medvetandet till sin källa för att visa alla sina skapelser och samla dem i sin ett medvetande.

Under tiden mänskliga hjärnan är ett av de många skapelser som förbereder sig för att lämna dualiteten och finns i sfären av enighet. För att åstadkomma detta måste den mystiska äktenskapet av manligt och kvinnligt tätas i ljuset så att deras barn av kärlek - Lightbody-kan börja expandera utanför den kokong av den fysiska jorden fartyget.

Som könsbaserade versionen av hjärnan börjar att gå samman i en biologisk dator, DNA-koder slå på systemet för ettor och nollor för att skapa "utsäde av uppstigning", som kommer replikera sig i den högre resonans medvetande att matcha högre frekvens av din Lightbody. 

Eftersom den högre ljuset från den galaktiska Center in din krona, din jord fartyget accepterar grunder och integrationer högre flerdimensionella energi i din fysiska jord fartyget. Det är på denna punkt som symptom på förändring eskalera när de högre ljus spolar ut de lägre frekvens tankar, känslor, minnen och fysiska toxiner.

På detta sätt blir din jord fartyg tillräckligt lätt för att börja sin transmutation från den täta, fysiska kroppen du har burit in den högre frekvensen formen av din Lightbody. Däremot kan symtomen på transmutation vara ganska obehagligt. Därför kommer vi att svara nu några vanliga frågor:

Arcturians svarar på frågor om 
Symtom på Transformation

No comments: