viglink.com

Monday, February 18, 2013

Den uppgift ni så villigt tog på er var en mäktig en


Sananda, 15 februari, 2013

via John Smallman

När de gudomliga energierna, som omsluter Jorden och alla Hennes invånare, fortsätter att öka är det viktigt att ni, Ljusbärarna och vägvisarna, tillbringar tid – så mycket ni kan avvara, eller som er intuition säger er är lämpligt i era omständigheter – med att be, meditera eller i avslappnad medveten medvetenhet. Att göra detta hjälper till att främja integrationen och anpassningen av era egna individuella energier med de gudomliga. Att ha dem samlade och integrerade är en av de viktigaste aspekterna i uppvakningsprocessen som ni alla går igenom.

Liv är energi, och när ert energifält integrerar och anpassar sig till de gudomliga energierna, kommer livet att bli mer stabilt, mer tillförlitligt och sjukdom och åldrande upphör att vara ett problem för mänskligheten. Människor kommer att kunna välja att leva mycket länge med friska och meningsfulla liv, och bara lägga av sina fysiska kroppar när de beslutar sig för att gå tillbaka till sitt normala tillstånd av ren energi.

Energi är evigt och oförstörbart även om dess form kan förändras. När era energifält är i linje med det gudomliga energifältet har ni friheten att ”förflytta” er vartsomhelst omedelbart, utan maskinella transportmedel. Och, naturligtvis, era kroppar är på sätt och vis maskinella. Men med era energier i linje med det gudomliga fältet kommer de att kunna flöda så som energier ska, eller röra sig maskinellt beroende på er situation och er avsikt.

Era vetenskaper skrapar bara på ytan av vad som är energetiskt möjligt, och med den Nya Tidsåldern stadigt och oåterkalleligen etablerad, börjar stora framsteg göras när intuitiva begrepp och idéer börjar ”droppa” in i medvetandet hos dem som är bäst på att utveckla dem. Ni har ingen aning om vad som snart kommer att bli inte bara möjligt, utan även normalt.

Gud skapade er av Kärlek, vilken är den renaste och mest allsidiga formen av energi, och allt eftersom ni sjönk djupare och djupare ner i er illusoriska miljö, förlorade ni er kunskap om energin och er förmåga att använda den, förutom i dess enklaste form. Ni är i sanning ren, perfekt energi, precis som alla levande varelser, men ni är för närvarande oförmögna att komma åt detta tillstånd.

De kärlekslösa beteenden och attityder som ni har utvecklat under eoner – där ni först bara orsakade små obalanser i Kärleksfältet – har förstärkts genom tiden, och blivit allt mer felriktat inte bara mot er Faders rena Kärleksfält, utan också mot varandra. För att återgå till ert naturliga tillstånd av perfekt anpassning med Hans fält, måste dessa avvikelser helt utplånas, och det görs genom bön, meditation, kontemplation och avslappnad medveten medvetenhet som tar er tillbaka till det tillståndet.

Och när ni använder er av detta fridfulla tillstånd i kärleksfullt syfte, korrigerar ni inte bara era egna obalanser, utan ni hjälper mänskligheten som helhet att gå tillbaka till det tillståndet. Ni gick med på att fysiskt göra detta, och ni är exceptionellt väl lämpade för uppgiften som ni har åtagit er, eftersom ni aldrig helt förlorade er känsla, er medvetenhet om er sanna natur.

Med tiden påtvingades ni blockeringar och hinder i ert medvetande, när ni lärde er att passa in i den kulturella miljön ni inkarnerade till, men ni behöll alltid en känsla, en intuitiv förståelse för er gudomliga natur, som är absolut oumbärlig om ni ska kunna genomföra er heliga uppgift. Det var också nödvändigt att genomgå, i så stor utsträckning som möjligt, den utveckling som alla människor går igenom för att växa, så att ni till fullo skulle kunna förstå vad de måste övervinna eller göra sig av med för att kunna vakna.

Den uppgift ni så villigt tog på er var en mäktig en, och ni har verkligen lyckats. Även om det ännu inte är fullt synligt, så är det ni uppnår med spridningen av era andliga energier helt fantastiskt, och indikationer på vad ni har åstadkommit är, äntligen, att bryta igenom de traditionella medierna. Ni är, även om ni bara har en liten aning om det, högst hedervärda som arbetar outtröttligt för att få Hem mänskligheten. Firandet när ni anländer kommer att bli fantastiskt spännande.

Er kärleksfulla broder, Jesus.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

http://johnsmallman2.wordpress.com/


www.teslaplattan.se

No comments: