viglink.com

Monday, February 18, 2013

utsläpp av fri energi


SKRIV IN till Utrikesdepartementet (minister Bob Carr) ELLER era respektive parlamentsledamöter för att fråga om denna fråga fri energi . Ju fler människor frågande, desto svårare är det för att detta ska gå obemärkt förbi. TACK & NAMASTE .
P / S: Vi har försökt att från båda sina officiella webbplatser senaten och parlamentet kontakta Bob Carr, men till ingen nytta: " Sidan kunde inte hittas . "Vi kommer att skicka honom en papperskopia frågar om det. Under tiden är det vårt yttersta förhoppning att fler människor kommer att fortsätta frågat om denna fråga och göra det offentligt.
VÄNLIGEN se bilaga NEDAN EN KOPIA AV BREV TILL utrikesminister och NSW SENATOR Bob Carr (daterat: 4 jul 2012)
Robert Carr
Kära minister Bob Carr ,
Vi skriver för att fråga om ditt svar till Keshe Foundation om frisläppandet av deras fria energiprogram enligt mötet 21 april 2012 i Bryssel. Har det funnits några planer på att närvara vid andra mötet den 6 september 2012 i Ninove, Belgien?
Detta är en mycket viktig vändpunkt för Australien eftersom det påverkar alla sektorer av ekonomin samtidigt. Att inte tala om lindring av varje ekonomisk aktör som kämpar sedan GFP och tidigare.
I den osannolika händelse att denna fråga inte kan ha nått ditt kontor, vi skickar er här pressmeddelandet från KESHE stiftelse som kan officiellt finns här:
och här:
Det är vår förhoppning som berörda medborgare att parlamentet tar denna fråga på allvar hänsyn till och offentliggöra nödvändiga meddelanden.
Tack på förhand för ett bra SVAR.
Med Kärlek & Ljus,
NESARA AUSTRALIEN

No comments: