viglink.com

Thursday, February 14, 2013

Stjärnrådet av Ljus, 12 februari , 2013 Kanalisering: Solara An Ra





Kära Ljusmänniskor på Gaia, hör våra ord. Några av er är intonade och har tillgång till de högre energierna på er planet nu, och är i ett tillstånd av harmoni och hög vibration. Andra är dock bekymrade över den uppenbara brist på förändring som följde vintersolståndet 2012. Till dem säger vi, vi hör era rop på hjälp; vi känner er längtan att få ”komma hem” eller ”vara hemma” på en planet som många gånger verkar som helvetet för er – som en förlängning av ett liv, där elakhet och oenighet fortfarande skulle vara rådande.

Låt oss börja med att ge er en energiuppdatering. När vi skannar in er planets energifält och tittar på stadierna före, under och efter vintersolståndet 2012 i er 3D-tidslinje, ser vi följande:

Vi ser en stor ackumulering av Ljus som träffar er under de senare stadierna av 2012. En del av det tas emot från högre dimensioner – visst, en del av detta ljusregn har strålats från vår sfär av påverkan till er 3D-värld under månaderna fram till vintersolståndet. Ännu mer aktiverades genom era egna ansträngningar – genom era egna meditationer och böner, och genom de många gemensamma samlingar och meditationer världen över som initierades av er tids Ljusledare. Höjdpunkten på denna Ljusexplosion genom våra Ett-Hjärta-aktiveringar upplevde vi att i tidsfönstret 12.12.12 strömmade ett färgat kraftfält av ofattbar styrka in i Jordens aura i en oöverträffad explosion av Enhetsmedvetande. Många av er kände denna förening, gentemot varandra, kanske för första gången – och för er var det en väldigt välkommen känsla av att äntligen ha kommit fram till ett ställe som ni alltid har längtat efter.

För att tala om den aktuella tidslinjen av vintersolståndet, kan man urskilja många fickor av verkligheten och energiskiftet runtom Jorden är inte riktigt lika högt. Ackumuleringen av rädslobaserade tankeformer, som har växt fram av oron över vad-som-kan-hända på detta datum som det har pratats så mycket om, och de orsakade fickor av mörker i planetens aura. Dessa står i fullständig kontrast till de enorma Ljuspelare som skapades av de många tillfällen då Ljusarbetare samlades över hela planeten. Det finns en våg av Ljusenergi som vi ser rör sig runt Jordens klot, när grupper projicerar kärlek och helande till de eteriska rikena av Jorden – in i kristallkärnan, till naturens rutnät över planeten och även in i den fjärde dimensionen, vilket är gränssnittsområdet mellan er gamla värld och er förening med oss.

Döm inte det vi säger här om vintersolståndet 2012 som ett fixerat resultat, för poängen här är denna – att vi alltid har kallat den utveckling ni genomgår för ÖVERGÅNGEN till Ljusets Tidsålder. Betänk detta ord- övergång. Det betyder en förändringsprocess, över tid. Det är inte och var aldrig menat att vara ett omedelbart skifte, från ett ögonblick till ett annat. Vintersolståndet 2012 var aldrig menat att vara en tidpunkt då er verklighet skulle förändras på ett sådant sätt att allt redan skulle vara ordnat, utan något mer att hela eller förändra. De av er som trodde de är offer för ett ”frälsarkomplex” – ett frö som såddes på Jorden för att ta kraften ifrån er – för att få er att tro att ni inte kan kontrollera era egna öden, och att ni behöver en kraft utifrån, större, mäktigare och mer intelligent än er själva för att rädda er.

Låt oss försäkra er om att det på dagen för vintersolståndet VAR en ökning av Ljuskvoten på Planeten Jorden – vi bara återspeglar att det inte var en lika stor förändring som uppstod under tidsportalen 12.12.12. Det beror på den rädsla som omgärdade detta datum för vissa människor på planeten, av vilken en stor del genererades av manipulatorerna – kombinerat med den förvirring som många av er kände över det som faktiskt inträffade, eller inte. Dessa, de besvikna, uppmanar vi nu – lär er att titta inåt, in i ert eget energifält, innan ni dömer de förändringar som händer eller inte händer i er yttre värld. För till dess att ni bemästrar ert eget energifält, kommer ni inte kunna förstå hur ni skall döma vad som händer på er planet, eller hur ni skall kunna förändra saker i den yttre värld ni bebor. Börja genom att praktisera de ”Grundläggande Dagliga Övningarna” som vi har gett er – så att ni bemästrar att centrera er, grunda, skydda, ladda, expandera och linjera upp era egna energier.

Dessa metoder är enkla – det är inga avancerade tekniker som kräver initiering i en elitsekt av andliga aspiranter. Vi lär er att kontrollera era egna energier så att ni förblir starka i kropp, själ och sinne, för all utveckling framåt på Jorden börjar med era egna individuella framsteg. Utan er hälsa och integritet, finns det ingen möjlighet för hälsa och integritet för er planet.

Det finns också en ytterligare aspekt, era extra-dimensionella chakrapunkter – de energicentra som snurrar på utsidan av era kroppar och som befinner sig i en aktiveringsprocess för tillfället. Lär er hur ni kan arbeta medvetet med dessa – att identifiera er med dem och deras syfte – så ni står mer i linje med den Nya Jorden som vibrerar utanför tid och rum.

Om vi talar om de nuvarande tidsenergierna, gryningen av år 2013… Kära människor på Terra, om ni kunde se vad vi ser när er planet övergår till en högre dimensionell status, (och några av er SER faktiskt detta), då skulle ni gråta av glädje åt de mirakel som ni har förmåga att manifestera vid denna tidpunkt på er planet. Ni ÄR förändringen – ni är representanterna för er frälsning! Och ni gör det faktiskt – ni lyckas med att hela er värld. Ni behöver helt enkelt veta att det är så och tro på att ni är i den processen.

I denna förändringsprocess lär ni er att använda er av era extra-sensoriska förmågor för att urskilja vad som är sanning och vad som är mindre än sanning. Ni lär er att förnimma, när ni träffar en ny vän, vilken nivå av Ljus de har och hur det skulle vara möjligt att vara i en relation med dem utan ert kraftfält skulle tömmas. Ni lär er att lita på att ni guidas mot det som gagnar er, och att det som inte längre tjänar er görs utmanande för att indikera att det inte längre är i ert bästa intresse. Då ni tar babysteg eller jättekliv i rätt riktning, träder ni in i ett flöde av synkronicitet som leder er framåt. Och så är det.

Lita på att ni är förändringen, Ljusmänniskor på Terra, och er värld förändras under tiden ni läser detta. De gamla strukturerna faller, gamla mönster av illusion och kontroll kollapsar, och de nya barnen på Jorden kommer inte längre tillåta sätt att vara som inte har integritet nog att stå stadigt. Om ni väljer att bara traska med och klaga på att allt är svårt och att inget har förändrats, då kommer det att bli er verklighet – men er väg kommer att vara krokig om ni obstinat fortsätter att behålla era varningsblinkers på. Kliv helt enkelt ut ur rädslan för att se vad som kan hända om ni vågar ta chanser, och att tro på att det verkligen är sant att Ljusets Tidsålder gryr på Terra – så kommer ni att kliva ut ur skuggorna av er egen skapelse och in i ljuset av det som är. Och så Är det.

Namaste. Kärlek, kärlek och åter kärlek.

For Gaia-and-Tribe

www.solara.org.uk

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: