viglink.com

Sunday, February 17, 2013

Arkturierna, 10 februari, 2013



Var hälsade, kära ni. Nu är vi här igen för att uppmuntra er under resan till upplysning och upplyftningen in i de nya energier som ni nu mottar. Vi ser att många av er börjar ifrågasätta handlingarna av både era lokala som andra regeringar i världen, eftersom ni inte längre resonerar med mycket som hittills togs för givet. Medan era energier förfinas och utvecklas, finner ni er alienerade från idéer om liv och leverne som är av mer kompakt energi. Det är beviset på er evolution, kära ni, och visar att ni verkligen håller på att vakna och se den större bilden.

Ta ställning på de sätt ni kan, men inte genom att skapa makt av idéer som representerar tro och dualitet, utan genom att försiktigt plantera frön av sanning överallt där ni kan, men utan förväntningar. Ni behöver inte predika, kära ni, utan bara hålla sanningens ljus inom er i tystnad, och vara tillgängliga till dem som vill ha mer (sanning).

Många uppvaknande själar är rädda, och behöver bekräftelse om nya känslor och idéer som de får och upplever. När en persons bakgrund enbart har varit av det tredimensionella trossystemet, kan förvandlingen i att börja uppfatta världen på ett nytt och annorlunda sätt orsaka förvirring, rädsla, oro, och en känsla av utanförskap bland vänner och familj. Det gäller speciellt för dem som lever i familjer eller länder med starka trossystem.

Idag vill vi prata om kärleken igen. Ja, vi har pratat om det många gånger, men vi vill prata om kärlek igen för att hjälpa er förstå: det som ni har lärt er om kärlek är inte alltid kärlek. Alltför många ser kärlek fortfarande som emotionella band mellan människor, familj eller ägodelar. KÄRLEK ÄR ENIGHETENS AKTIVITET. Kärlek är sammanlänkandet mellan allt som finns, men varje individ tolkar den sanningen enligt sin medvetenhetsnivå.

Mänskligheten går nu djupare in i förverkligandet av enigheten, pga. den kraftfulla energiförändringen och upplyftningsprocessen. Detta är skiftet från metafysiken (försök att förändra en dålig bild till en god bild med olika instrument), till mysticismen (förståelsen att i Enigheten finns inget som behöver förändras). Från en absolut synpunkt är allting redan helt och perfekt, för om Oändligt Gudomligt Medvetande är allt som finns, måste allt vara förkroppsligat inom den. Att nå denna förståelse är själva resan och evolutionen, och alla kommer dit förr eller senare.

Meditation, kristaller, oljor osv. är olika instrument som hjälper er att komma till den plats i Enigheten som alla själar omedvetet söker och längtar efter. Den innersta längtan för att vara hel manifesterar sig på hundratals sätt i den tredje dimensionen – läkemedel för vartenda upplevt behov, att tjäna mer och mer pengar, bättre sex, rätt mat, och experternas lättillgängliga råd i alla områden. Bolagsstyrelser och affärsverksamhet tror vanligtvis att de själva gör världen till en bättre plats på något sätt, men för att kunna göra det, trampar de ofta på andra levande varelsers och deras egna medarbetares rättigheter. Dessa mänskliga aktiviteter representerar den ouppvaknade själens koncept av fullständighet, men dessa skapelser kan aldrig tillfredställa själens längtan för det den verkligen Är, eftersom de bara är föreställningar av den andliga verkligheten som själen söker.

Ni måste förstå det här medan ni fortsätter mot resans nästa stadium. Alltför många har fastnat i metafysiska läror och tror att det är den hela andliga sanningen. Metafysik är bra att börja med, och den har assisterat varje andlig lärjunge att skifta från dualitet och separation till sanningen, men det finns så mycket mer – och ni är redo att gå djupare. Det är svårt att kasta iväg instrumenten som har tjänat er väl på resan, så vi säger: Behåll dem och älska dem, men förstå att ni inte BEHÖVER dem.

Ni har förstått att ni är Gudomliga varelser som har valt livstider av mänskliga erfarenheter för lärdomar under evolutionen, och läxorna har ofta varit svåra och smärtsamma. Människor, i gamla tider, fick nya och ädla idéer genom metafysiska läror och lärare som förstod verkligheten djupare; försök dock att inte fastna på den nivån. Många av er har deltagit i urgamla mysterieskolorna som lärde ut nya idéer om att använda och manipulera energi. Detta har utvecklats till moderna metafysiska läror, därför känns metafysik väldigt bekväm och familjär för några av er. Det fanns några på den gamla tiden som inte var tillräckligt utvecklade för att förstå att den här informationen ska inte lekas med för egen vinning, så deras själviska användning av kunskapen skapade något som idag kallas för ”svartkonst”.

Det fanns, och finns fortfarande några tempel av hög resonans för helande, där högt utvecklade helare använder energi, ljus, oljor, färg och ljud för att balansera individuella energifält som är i disharmoni. Detta är ett underbart och heligt arbete, utförd av medvetna och högt resonerande varelser, för dem som söker deras hjälp. Många utför fortfarande detta heliga arbete genom gamla och nya helande modaliteter, som upphöjs och förfinas energetiskt, medan ”helaren” själv utvecklas.

Det vi vill säga är att det kommer en tidpunkt i allas evolution (både lärare och elev), då han eller hon skiftar till ”Allt Är Ett” medvetandet. Det kan ske i ett ögonblick, efter livstider av andligt sökande, men det kan också vara en långsam och gradvis process. Uppstigningen är att nå medvetandenivån där ni ser att allt som är Verkligt är perfekt och hålls på sin plats av den Andliga lagen, och att den ENDA för evigt manifesterar SIG som… ”Det du ser är det du får” som det sägs… Er medvetandenivå tolkar till er gudomliga idéer som förkroppsligas i den Enda.

Om metafysiska instrument och böcker inte längre resonerar med er, ha tillit. Det betyder att ni rör er in i en medvetandenivå där ni kan få information, vägledning och instruktioner från ert inre, istället för människor eller instrument som hjälpte er tidigare. Meditation är ett instrument som hjälper er kontakta ert högre jag, och är värdefull att behålla tills ni upplever verkligheten av er själv fullständigt. Det här är avläggandet av examen, kära ni. Detta är sanningen, ha tillit, acceptera och respektera det.

Att lämna förlegade instrument kan vara ett svårt steg för dem som har egoistisk hängivenhet till deras användning, för dem som har byggt sina identiteter på att lära ut vissa tekniker eller idéer. Men tiden har kommit för alla att ta andliga läror till nya och högre nivåer av tolkning. Detta lämnar inte dessa individer utan mål eller aktivitet, utan manifesteras som nya aktiviteter att lära ut och praktisera.

Sänk er djupare i kunskaperna vad gäller instrumentens mål. Instrumentens användning – inklusive instruktioner för meditation, som beordrade er att sitta på ett visst sätt, använda mantra, tända ljus, hålla er rak i ryggen, hålla fötterna på golvet osv. – hade lärts ut, eftersom dem hjälpte eleven att växla till högre dimensionell energi. De flesta är nu i den högre energin, och inte längre behöver instrumenten som assisterade er när ni inte var där.

Strukturer formade av gammal tro faller sönder både inifrån och utifrån, eftersom energin som ska upprätthålla dem inte längre finns där. Mänsklighetens ”korthus” raserar både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Var inte rädda när det händer, kära ni, detta är vad ni har bett om, längtat efter och väntat på livstid efter livstid.

Lita på, lita på, och lita till er inre vägledning. Allt är väl och allt går framåt enligt vad som behövs för varenda en av er, även om det inte ser ut så för det ouppvaknade ögat.

Vi är Arkturianerna

Svensk översättning: Monika – www.st-germain.se

No comments: