viglink.com

Wednesday, February 27, 2013

Hjärtat är en helig symbol som tas emot av Gillian MacBeth-Louthan



Som vibrationer hjärtat slår under februari månad är vi ombedda att titta på vårt hjärta och se dess verkliga värde.Det finns så många varianter av kärlek, som sann kärlek är en mångfacetterad sak. Kärlek är en levande energi och när kärleken har berört dig, du för alltid förändrats. Kärlek är rörelse och försöker flyga på vinden som ett frö av hopp som söker bördig jord. Kärlek utvecklas ständigt skiftande förändras, aldrig stanna samma för mer än två veckor, men lämnar en evig intryck som kommer att påverka livet. De som säger att kärleken lockar och föder kärlek talar sanning.. För endast när det finns kärlek i ditt hjärta kan du nå ut och omfamna andra smaker av kärlek. Vissa smaker av kärlek kommer bara det en gång för att aldrig smakade detsamma igen. Insup dem med ett djupt och törstig hjärta.




Hjärtat är en helig symbol för vibrationer av kärlek. På religiösa texter hjärtat historiskt haft mystiska betydelse, som en metafor, och som ett organ. Hjärtat är verkligen tros ha andliga och gudomliga attribut. Många filosofer och vetenskapsmän, däribland Aristoteles ansåg hjärta säte tanke, förnuft och känsla ofta avslog instruerar i hjärnan.

Alla hjärtans dag härstammar från den romerska festivalen "Lupercalia." det var en mycket sinnlig affär. Unga kvinnor skulle placera sina namn i en låda och unga män skulle dra namn ut. Mannen inte be om ett datum, planera en middag etc., drog bara ett namn, och iväg till ett lyckligt slut .  I det gamla Egypten en själ kunde komma in i livet efter detta med skyddet av hjärtat Scarab, själen skulle förklaras True of Voice och får ansluta sig till dess förfäder i landetav Reeds Domen vederbörligen spelades in av Thoth skriftställare underjorden.. Detta Alla hjärtans dag om Mars och Vattumannen eller något annat blir uppradade korrekt, kontrollera att du "har en hjärta och ge ett hjärta" med varje andetag du tar. ditt hjärta och läkning av jorden är en i samma, motsatta ändar Samma regnbåge.

FAKTA OM  vårt Hjärta.

*
Hjärtat är en kraftfull generator av elektromagnetisk energi. Producera största elektromagnetiska fält något organ.
*
Hjärtat har 60 gånger mer el område än hjärnan. Hjärtat har en stor intelligens.
*
Hjärtat fältet är också en sändare. Vårt hjärta är en biologisk oscillator som kan medbringa andra hjärtan även vid stora avstånd.
*
Både hjärta / hjärna ta emot och besvara intuitiv information, men hjärtat får informationen först
*
Pulsen ökar inför kommande känslomässiga stimuli. Hjärtat bearbetar känslomässiga händelser sekunder innan kroppen upplever händelserna
*
Hjärtat fungerar som om den har ett sinne för sin egen 60-65% av hjärtats celler är neuro celler / gillar hjärnceller

No comments: