viglink.com

Tuesday, February 19, 2013

Tänk stort!


Hathors, 14 februari 2013

Kanalisering: Peggy Black

Vi är här än en gång för att erbjuda vårt kärleksfulla stöd men också vägledning och uppmuntran. Vi kan känna den kollektiva sucken som uppstår när ni integrerar de skiften som ni har upplevt. Det uppstår fortfarande intensiva väderomslag och det finns konflikter runtom er planet. Vi önskar att vi kunde säga att detta kommer att förändras snart, men tyvärr tar förändring i den tredje dimensionen tid.

Vi försäkrar er att förändring skulle kunna komma inom ett andetag för alla de som förankrar en fysisk form i sin föreställningsvärld och framkallar en ny verklighet. Ni vet att detta kommer att bli sant, för ni har känt förändringen i ert medvetande.

Vi hyllar er för er personliga utveckling, för ni förankrar verkligen denna expanderade verklighet i det kollektiva ljusfältet. Även när ni justerar er för att återkalibreras, även när ni expanderar utanför er komfortzon, även när ni är utspridda över flera tidslinjer och dimensioner, ni håller och ni framkallar ett mönster av en matrix över er planets framtid, på vilken ni tjänar.

Nu är tiden inne att tänka STORT. När ni tänker stort, inträffar stora händelser och förändringar. Var aldrig rädda för att göra detta, ju större ni tänker desto bättre. Ju mer levande era visioner ingjuts av er ”passion” desto fortare kommer de att manifesteras. Det spelar ingen roll hur orimliga dessa tankar verkar. Kom ihåg att ni arbetar med er expanderade kunskap och förståelse som en multidimensionell alkemist i ett samarbete med ljusets gudomliga krafter.

Detta är er tid! Det är er tid att kliva ut till fullo och ta fram alla era gåvor på bordet. Ställ ert begränsande tänkande åt sidan i er programmering. Ställ era begränsande trosuppfattningar åt sidan där ni trott att ni varit kraftlösa och hjälplösa när ni mött olika utmaningar. Dessa föreställningar är inte sanna. Vi vet att när ni observerar er verklighet med dess nuvarande kaos och konflikter, de personliga utmaningar ni kanske står inför, rörande hälsa, familjedynamik eller ert levebröd, de verkar med säkerhet verkliga. Och vi garanterar er att från ett väldigt begränsat perspektiv kan de kallas verkliga.

Men vi uppmuntrar er dock, att hålla allt som verkar utmanande både i världen och i era personliga liv som den sanna möjlighet det är. Vi har observerat att om inte något blir extremt svårt eller obehagligt verkar de flesta människor slå sig till ro med ett mönster av acceptans. Och det är bara när de är nära gränsen som de faktiskt agerar.

Låt oss säga att det finns de runtom er planet som är på gränsen till vad de faktiskt klarar av och kan acceptera. De agerar men kanske inte alltid från en plats av en klar förståelse om vilka de är på riktigt. Så deras handlingar genereras fortfarande från ett väldigt begränsat perspektiv över vad som faktiskt är möjligt. De kämpar mot de saker de hoppas förändra, vilket bara förstärker utmaningen.

Vi inbjuder er, som de medvetna varelser ni är, till att använda era uppvaknade förmågor och förståelse att framkalla en ny och fräsch verklighet som hedrar alla. All förändring börjar i möjligheternas energifält. Där finns det ingen som kämpar emot vad ni inte vill ha utan istället är det ett kraftfullt framkallande av vad ni verkligen vill ha. Än en gång inbjuder vi er att tänka stort, visualisera de bästa resultaten och föreställ er ett resultat utanför er låda av begränsade trosuppfattningar.

Öppna upp era dörrar av energi till alla de gåvor som ni har, ni enastående varelser av ljuset, som bär mallarna och mönstren av en framtida verklighet. Det här är vad ni är; tvivla inte på det för en sekund av er jordetid. Ni har förmågan att inom nära räckhåll skapa, på det mest enastående och magnifika sätt, en framtid som är hållbar och stärkande för allas liv.

Slappna av i våra ord; låtsas om det behövs att det vi delar med er är sanningen om vilka ni är. Tillåt er själva att föreställa er den perfekta lösningen på situationen, som uppstår på det mest otroliga sätt. Bjud in den aspekten av ert Högre Jag, ert multidimensionella själv, för att erbjuda en inspiration, en uppfinning och en lösning på det ni är fokuserade på.

Bjud in ett himmelskt partnerskap; öppna upp för de kosmiska kommunikationslinjerna, som tillåter er att ta emot strålande idéer för de aktuella problem som uppstår på planeten. Öppna upp linjerna till denna himmelska vägledning i era dagliga interaktioner och personliga utmaningar. Det är dags för detta utbyte mellan det fysiska och det icke-fysiska att äga rum.

Vi bjuder in er att erkänna er själva som alkemister, varelser som råkar uppleva både denna fysiska verklighet och verkligheten av ren energi och uttryck. Använd era verktyg, kliv in i er personliga visdom och kraft och tänk stort.

Framkalla förändringarna, se dem manifesteras på bästa möjliga sätt för allas välmående och utveckling. Förankra denna vision till fullo i denna fysiska domän. Detta är i sanning vad ni har blivit kallade att göra. Som uppvaknade varelser, som sträcker ut sig totalt i er personliga förståelse, fortsätt att träna på möjligheterna av era obegränsade förmågor.

Bekanta er med de expanderade nivåer som är tillgängliga, notera hur dessa aspekter manifesteras för er personligen, bjud in era paranormala förmågor att träda fram, dessa extra-sensitiva förmågor som tillåter er att möta energi-dimensioner som inte är synliga. Bekanta er med er skugga, den aspekt av er själva som ofta är nedtryckt och projicerad i era erfarenheter. Bekanta er med era framtida jag.

Ni vet allt detta; vi är bara här för att påminna er och bekräfta denna visshet. Vi är här för att uppmuntra er och stödja era ansträngningar och ert tjänande. Ni är medlemmar av den galaktiska ljusfamiljen, på uppdrag i denna tidsram och dimension. Ni är förankringen för den nya framtiden. Kom ihåg att ni är inte är ensamma i era ansträngningar; ni har alltid gudomlig och himmelsk hjälp när ni behöver det. Så medan ni befinner er i denna fysiska verklighet erkänn och bjud in de kärleksfulla och utvecklande ljusvarelserna för att assistera och dela detta arbete och denna tjänst. Tänk STORT och stora händelser kommer att inträffa.

Vi erkänner er som enastående skapare; ni ser och inser förändringarna som ni kommer med. Var tålmodiga men vet ändå att varje gång ni skapar en vision förenar ni er med andra både fysiskt och icke-fysiskt, som också skapar den visionen. Vi firar med er när ni förankrar denna nya kalibrerade energi i verkligheten av denna täthet. Varje gång ni erbjuder er själva i ljusets tjänst finns ett skifte i medvetenheten tillgängligt för alla. Känn er omfamnade av vår tacksamhet och vår djupa uppskattning för vilka ni är. När ni kallar på ljusvarelser, börja med att förnimma deras närvaro. Vi är alltid tillgängliga när ni frågar efter oss.

”Teamet”

www.morningmessages.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: