viglink.com

Saturday, February 2, 2013

Ni är väldigt nära en viktig gräns


Sananda, 1 februari, 2013

via John Smallman
Ni, hela mänskligheten, är väldigt nära en viktig gräns och när ni går över den, vilket ni säkert kommer att göra, kommer en enorm intensifiering av de gudomliga energierna omsluta var och en av er, och naturligtvis även planeten själv. Det är nästa steg i Guds plan för ert uppvaknande, och det kommer att lyfta upp er och inspirera er. Ni har haft väldigt mycket att göra de senaste veckorna, med att släppa enorma mängder av gammalt ”skräp” – psykologiskt, känslomässigt, psykiskt, kulturellt och karmiskt – det hindrade er utveckling och ni har rensat ut skräpet eller återstoden av det som gjorde det svårt för er att få tillträde till antingen den gudomliga flamman inom er eller den intuitiva vägledningen som ni så resolut har frågat efter.

Det har varit ett hårt arbete för era inre nivåer, vilket är anledningen till att så många av er har känt er så trötta, men jag försäkrar er om att det kommer att visa sig ha varit värt den oron, stressen och det obehag som ni har upplevt. Mycket av detta ”skräp” var andligt arbete som ni hade kommit överens om att bära för att hjälpa andra som själva var överhopade med egna bördor. Alla är förenade, alla är ett och därför är ett sådant här samarbetsvilligt företag ytterst passande. Era erfarenheter på Jorden har ofta överbetonat personlig skuld och personligt ansvar – det verkar vara en grundläggande problemlösningsaspekt i er 3D-verklighet, där det har varit ett ganska effektivt sätt att reducera oärlighet och korruption – men som andliga varelser förenas ni naturligt i kärlek och medkänsla för att
lösa frågor som kan vara splittrande, och detta är vad ni gjort, men oftast på en nivå som är betydligt lägre än ert 3D-medvetande.

Fältet av Gudomlig
Kärlek som omsluter er alla vägleder er säkert och tryggt mot ert oundvikliga uppvaknande. Ja, era guider påminner er ständigt om detta, men det är nödvändigt att ni själva fortsätter fokusera på denna magnifika och inom kort kommande tilldragelse, för det kommer att bli den mest fantastiska händelse, då ni helt och fullt absorberas och inlemmas i er Faders kärleksfulla omfamning.

Varje gång ni distraheras av händelser eller situationer i era pågående världsliga relationer – personliga, sociala, religiösa, politiska eller sådana som verkar vara av enorm internationell betydelse – återvänd med er uppmärksamhet till att vara de kärleksfulla, medkännande, förlåtande och accepterande andliga varelser som ni är. Låt inte distraktionerna och de störningsmoment som ni har omkring er hålla er borta mer än ett ögonblick ifrån ert fokuserande på den uppgift ni har för handen, vilken, som ni alla vet, är att assistera i denna förunderliga och gudomliga uppvakningsprocess.

Ni gjorde alla ett väldigt definitivt och medvetet val att vara förkroppsligade på Jorden vid denna tidpunkt i hennes andliga utveckling. Ingen är på Jorden av misstag, på grund av något fel eller av en tillfällighet. Ni är alla här med ett gudomligt syfte, med full support från er Fader, och det syftet kommer att uppnås eftersom det är Guds Vilja, och Er, och det kommer inte att förnekas Honom. Ni kommer att bli fullt medvetna om det faktum att ni är upplysta andliga varelser – varelser av kraft och majestät precis som er Fader skapade er – även om detta gudomliga tillstånd är förklätt för närvarande, gömt och följaktligen förvirrat inuti era mänskliga kroppar.

När ni vet detta, vilket ni med säkerhet gör djupt inom er själva, är ert fortsatta uppdrag att fortsätta påminna er själva om ert syfte. De distraktioner som pågår runt omkring er en stor del av er tid, lockar er att tro att de behöver er ständiga uppmärksamhet. Så är inte fallet. Ni kan vara medvetna om lidandet, smärtan, korruptionen, oärligheten och den allmänna förvirringen utan att fokusera er uppmärksamhet på det och dras med i att välja sida, eller till och med ta till vapen – fysiskt eller psykologiskt – för att stödja dem som ni anser ”ha rätt”. Att göra så tjänar bara illusionen och ni är på Jorden för att assistera dess upplösning. Och det bästa sättet att uppnå det objektivt är genom att låta bli att engagera sig med de som uppenbart verkat ha rätt eller fel och som de ständigt bombarderar er med och kräver er uppmärksamhet och ert stöd.

Ni har hjälp i överflöd från de andliga rikena, ert sanna hem, och ju mer ni fokuserar er uppmärksamhet där, när ni ber om och tar emot hjälp, desto snabbare kommer illusionen att lösas upp. Den är i sanning snart i upplösning, och det vänligaste och mest generösa ni kan göra är att låta den lösas upp, genom att låta bli att stödja den med onödigt engagemang eller genom att komma med känslomässigt kraftigt, egoistiskt dömande om vad som är rätt och fel i varje given situation, stor eller liten, personlig eller internationell. Konflikt leder bara till konflikt, hur rättfärdiga eller sympatiska de inblandades intentioner än är.

Kärlek helar, löser upp, omfamnar och är Verklig.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se
http://johnsmallman2.wordpress.com/


No comments: