viglink.com

Saturday, February 2, 2013

Ni frigörs nu. Vad gör ni sedan?

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 31 januari, 2013





Det är uppenbart för de som vaknar upp att stora förändringar har skett tack vare de förhöjande energierna under den senaste månaden, till en sådan grad att många inte bara lägger märke till förändringarna inom sig själva och varandra, utan kommunicerar det också. För en del så finns det ett glimmer av psykisk öppnande och det fanns inget tidigare. I detta uppvaknade tillstånd känner nästan ni alla er själva redo för vad ni vet inte vad.

Vårt meddelande till er idag är att ni vet vad. Det är manifestationen av ert hjärtas djupaste längtan. Det har alltid funnits en tid för att detta skulle hända. Den tiden är nu kommen. Förhållandena i vilka ni finner er själva vid denna tid kan bäst beskrivas som frigörelse. Ni frigörs nu. Vad gör ni sedan?

Vi vill påstå att era hjärtan och era högre jag vet svaren till detta och är mycket bättre utrustade för att hantera det än ni är. De har arbetat länge och ihärdigt för att få er till denna punkt, och besvarat varje intention och önskan i era hjärtan. Så vad vi vill rekommenderar åt de som har gjort sitt renande och lärt sig att tillbringa tid i sitt hjärterum är att lägga tyglarna på nacken av er häst och hålla fast er. Frigörelse.

Gör idag vad ni har fått att göra idag. Ni behöver bara bekymra er över att vara i linje, hålla er sinnestillstånd av glädje och
kärlek levande. Det finns ingen anledning för oro, inget uppnås från detta. Håll bara ert fokus på det som ger er glädje. Er skapare, era högre jag, behöver bara er förfrågan om att de styr skeppet. När ni väl kan göra detta så kommer det att bli mycket lättare att tillbringa tid med att dela den kärlek och frid som ni finner inom alla andra. Och detta, mina kära, är platsen där ni bör vara. Men om ni konstant kämpar för att tillfredsställa era egna behov och önskningar så är det mycket svårt att i sanning hänge er själva åt andra, är det inte så?

Ja, ni kan anstränga er för att göra så, men ni finner alltid att ni faller tillbaka. Finn platsen av vetskap att ni är värdiga, älskade, och omhändertagna. Då kommer ni också att finna att ert hjärta verkligen börjar önska detsamma för andra varelser.

Vi förstår att ett mycket stort antal av er har förstått mycket av vad vi säger nu under en tid, men för de som detta gäller var goda och förstå att det nu finns ett stort antal som vaknar upp för vilka dessa koncept just nu bara upptäcks. Det finns fortfarande en mångfald som anser sig själva som ljusarbetare, vilka dagligen kämpar med samma gamla problem. Låt oss, vi på denna sida och ni på er, hjälpa dem att frigöra sig själva från dessa gamla situationer och känna friheten av denna nya energi, denna nya värld. Deras bidrag kommer att behövas då vi nu går framåt.

Kärlek, ljus och glädje må bli ert denna dag. Vi talar igen.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments: