viglink.com

Friday, February 1, 2013

Ni kommer alla oundvikligen uppleva ett uppvaknande


Sananda, 30 januari, 2013

Via John Smallman
 
Mänsklighetens ökade insikter om sitt andliga ursprung och arv tillåter en mer öppen syn på andlighet att utvecklas. Det finns verkligen ett behov för det och med de utbredda intensifierade energierna som nyligen omslöt planeten, börjar det bli ett ämne som intresserar alltfler människor. En medvetenhet om och ett intresse för andlighet är ett grundläggande steg mot ett uppvaknande till full medvetenhet, och de nya energierna stimulerar en sådan medvetenhet hos många som tidigare inte ens hade tänkt tanken på möjligheten för ett liv efter detta. När ni vaknar upp i ert fullt medvetna tillstånd, kommer idén om döden verka relativt skrattretande eftersom det inte finns något sådant tillstånd, och alla känsliga varelser, alla Guds barn, vet att de är odödliga. I illusionen, är döden dock ett ständigt närvarande hot, vilket ni tror att ni måste bli skyddade ifrån till vilket pris som helst, även om ni måste sträcka er så långt som att döda någon annan som verkar hota er.

Självklart är det så, att när ni väl lägger ner era mänskliga kroppar vid er fysiska död, blir det genast uppenbart för er att ni fortfarande existerar. Detta kan vara väldigt förvirrande för dem som aldrig tänkt på möjligheten av ett liv efter detta, eller som har slagit ifrån sig det som något skrattretande. Några vägrar acceptera sitt nya tillstånd och stänger sig själva ute från den
Kärlek som väntar på att få omfamna dem, men djupt inom dem finns kunskapen kvar att de är gudomliga varelser, och i de andliga rikena är det omöjligt att vara permanent avskuren från Kärleksfältet, i vilket hela skapelsen har sin eviga existens. Som ni har fått höra upprepade gånger; alla kommer att vakna upp.

Här på Jorden, när ni spelar era roller som Ljusbärare och vägvisare, har fältet av Gudomlig Kärlek allt större effekt på alla känsliga varelser eftersom er Fader vill att ni alla vaknar upp. Denna period i er andliga utveckling är inte någon tillfällig eller slumpmässig tilldragelse, där en flyktig svallvåg i det kreativa energifält som innefattar allt som existerar, plötsligt har slukat upp er planet. Detta energifält expanderar i oändlighet eftersom skapelsen själv expanderar. Det finns ingenting utanför den, eftersom den innehåller allt som existerar, men – vi använder en analogi för ge er en bild av något som ni kan känna resonans med – Jorden, som befann sig i sin yttersta räckvidd, dras effektivt allt närmare sitt centrum där dess kraft och styrka inte ignoreras lika lätt. Detta planerades för eoner sedan och inträffar precis vid den tidpunkten som var schemalagd för att hjälpa mänskligheten att vakna upp från den mardröm av separation och övergivenhet, där den verkar ha hållits instängd, omedveten om allt annat förutom detta illusoriska rike av smärta, lidande och slutligen död.

Att vakna upp är ert gudomliga öde; det är oundvikligt för er alla att vakna upp. Sanningen om detta är ett skäl för ett ständigt firande och det skulle göra er gott att minnas denna information när ni tvivlar på något vis på Guds existens och hans oändliga kärlek för er alla. Inom ert nuvarande upplevelsefält, med alla dess problem och bekymmer som det ständigt visar upp för er, är det alltid väldigt svårt att fokusera – ännu svårare att hålla fokus – på denna grundläggande sanning. Ni är, vilket ni ofta har hört genom eonerna, gudomliga andliga varelser med ofantlig kraft och visdom, som genomgår en kraftigt begränsad utbildningsupplevelse så att ni kan lära er mycket betydelsefulla läxor, som ni inte skulle kunna lära er på något annat sätt.

När obehaget, oron, osäkerheten eller lidandet som ni genomgår känns överväldigande, titta djupt inom er själva, be om hjälp, vet att ni kommer att få det och behåll er tillit. Bara genom att åter framföra era avsikter att vara vägvisare och Ljusbärare stärker ni er
kontakt med det gudomliga fältet av Kärlek som omger och omsluter er, även om ni inte känner det. Djupt inom er själva – var och en av er – har ni kunskapen, har ni tilliten, har ni modet och målmedvetenheten som tar er fram till ert gudomliga slutmål.

Kärlek är det oändliga och eviga fältet där hela skapelsen växer och expanderar för alltid. Ni är kärleksfullt hållna i trygghet i det fältet under varje ögonblick av ert odödliga liv. Er nuvarande medvetenhet är ett väldigt tillfälligt tillstånd från vilket ni kommer att vakna upp. Strålglansen av det Ljus som ni kommer att vakna upp i är obeskrivlig. Ljuset inom var och en av er är för alltid ett med Ljuset som ni kommer att vakna upp i. Ni är gudomligt älskade, högaktade och omhändertagna i varje ögonblick. Så slappna av i den speciella visshet att ni färdas i hög hastighet mot ert uppvaknande.

Er kärleksfulle broder, Jesus.


No comments: