viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 337 16 juli, 2013



http://aishanorth.wordpress.com/

Som vi har berättat tidigare om, så kommer dessa tider att bli frustrerande för några, eftersom det kommer att vara mer än händelserikt än för andra. Och vi menar verkligen det på ett positivt sätt, när dörrarna har börjat att öppnas för så många av er nu. Och vad är gömt bakom dörrarna? Nå, låt oss bara berätta att där finns saker ni har vetat om, men som har varit dolt i mörker för en väldigt lång tid. Men nu, är tid att föra fram det i öppna dagen. Så även om den här tiden på året kanske är en tid för förströelse, kommer det inte att vara så för alla. För ni ser er själva fullproppade igen på ett annat sätt än tidigare, likt en ivrig student som börjar skolan igen efter en förlängd period av passivitet.

Så var försäkrade att fast ni kanske ser er själva som mycket upptagna, så finner ni att denna aktivitet kommer att föra med sig så mycket glädje. För ni är inte här bara för att stå och hänga – kära ni, även om det är vad många av era kamrater gör mest vid den här tiden på året. Nej, ni längtar efter utveckling på alla sorts sätt, och ni kommer att trycka på ramarna i alla riktningar. För ni hungrar efter kunskap på ett sätt som ni kanske aldrig har gjort förut, och så, ni kommer att hitta information och godbitar på de mest oväntade platser. För ju mer ni öppnar upp för det här, ju mer kommer ni att ge uttryck åt det på alla håll. Och ju mer ni dricker ur den här kunskapskällan, ju törstigare kommer ni alla att bli.

Och med rätta, för det här är bara början av denna mänsklighetens omskolning, och vad ni har sett hitttills, är bara de minsta smulorna, mycket likt dem lämnade för att visa er vägen framåt. För det här är bara för att reta er aptit, och för att hjälpa er att börja se framåt på ett nytt sätt. Så tag tid och se er runt, så ni inte går miste om någon av dessa söta mumsbitar som kanske finns där osedda av den vanliga hopen. För ni kommer att finna näring där andra misslyckas att se något värdefullt alls, och som sådant, kan ni verkligen kalla detta en jakt efter oupptäckta skatter.

http://aishanorth.wordpress.com/

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se 

No comments: