viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 14-20 juli, 2013



Mina Kära!

När Ljusvågorna fortsätter att strömma in över planeten avslöjas alla dolda hemligheter och all negativitet inför sanningens ljus. All negativitet som avslöjas hjälper till att lyfta illusionens slöja från mänsklighetens medvetande. Jorden fortsätter sin obevekliga rensning och rening och förbereder sig själv för Uppstigningen. Takten i denna rening kommer nu att öka i intensitet. De som förblir sovande och omedvetna om förändringarna omkring dem, kommer att få en knuff i rätt riktning för att vakna upp ur sin sömn. Alla illusioner kommer att försvinna genom de avslöjanden som kommer fram, och mänskligheten står nu vid ett vägskäl.

Folkets makt är i högsta grad aktuell över hela världen, och kommer att bli en ännu större maktfaktor än tidigare. Varje själ kommer att välja att antingen fortsätta den väg som håller på att lösas upp framför deras ögon, eller att välja en annan mer kärleksfull väg. De som väljer den senare vägen, kommer att stå enade med de modiga människor som höjer sina röster och utropar en bättre väg. Den tysta revolutionen för genomgripande förändringar växer i styrka och makt. Det mänskliga hjärtat öppnar sig ytterligare för att ansluta sig med sitt Gudomliga Väsen. Kärleken kommer att finna sin väg. Samhällen kommer att komma samman i solidaritet och enighet. Familjer kommer att samlas för att bevara sina kontakter med varandra, och för att fira och hedra sina förfäder. 

Vågor av tacksamhet kommer att strömma in i Moder Jords hjärta, när människor inser vidden av Hennes Kärlek för sina invånare. Det kommer att bli allt tydligare att mänskligheten är i symbios med Henne, och att Hon försöker att förnya och förändra på ett sätt som är minst skadligt för Hennes invånare, men precis som i förlossningsprocessen kommer det att fortsätta vara tryck i olika delar av Hennes kropp, som kommer att behöva lindras. Människor ser tecknen på förändring omkring dem, och förstår att detta är det sätt som Moder Jords talar till deras hjärtan för att informera dem om att förändringar är nära förestående. 

Vi ser med förundran på den mänskliga själens otroliga uthållighet när den kämpar för att övervinna beroendet av generationers trosuppfattningar, som har lagrats i deras celler, vilka inte längre tjänar Ljusets väg som de nu är på. Effekten av kampen av motsatta krafter inom varje hjärta kommer att börja avta och en lättnad i att vara kommer att uppstå. Vackla inte på den väg som ni har valt för det är den rätta för er och dem ni älskar. Ni är aldrig ensamma, för legioner av Änglar står vid er sida som stöd och hjälp. De försöker lätta på er last, så att ni kan gå vidare över alla skenbara hinder på er individuella väg. 

Ni är djupt älskade och erkända för er banbrytande och beslutsamma själ. Ni hedras för er orubblighet och ert mod. De himmelska körerna sjunger lovsånger för mänskligheten för den roll den spelar i den Kosmiska Planen, som nu utspelar sig. Var stilla och öppna era hjärtan för deras röster när de lyfter Jorden och alla Hennes invånare till ett högre medvetande. Var stilla, Mina Kära, och vet att ni är det Gudomliga manifesterat här på Jorden. Håll kvar denna tanke. Allt är bra.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)



No comments: