viglink.com

Thursday, July 25, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 23 juli 2013




7 Ix, 2 Vayeb, 9 Eb

Selamat Balik! Vi kommer med mer att berätta! Ert globala samhälle påbörjar skiftet, vilket är designad för att återuppbygga och förnya alla aspekter av det. Ett nytt regeringsskick kommer att stöda ett nytt finansiellt system, och på den Nordamerikanska kontinenten följer de påbud som är stipulerade i NESARA. Den nya regeringen kommer att annullera alla skulder och sätta stopp på skuldslaveriet av dess medborgare. En helt ny nivå av frihet kommer att komma till då de Kanadensiska och Amerikanska regeringarna inför artiklarna i deras konstitution, vilket frigör alla medborgare och låter de i sanning vara suveräna. Välståndet som utan urskiljning kommer att ges till alla kommer att tända en ekonomisk renässans, vilket kommer att innefatta enheter och teknologier som snabbt kan rena alla aspekter av miljön och förorda ej förorenande transportfordon. Dessutom kommer kommunikationsteknologier att ta ett större steg framåt under de första månaderna av denna period än de gjorde under de senaste två årtiondena! Dessa förändringar kommer att äga rum på vägen mot första kontakt. När vi väl har landat en masse så ämnar vi förse er med en helt ny teknologi som kommer att sätta er vetenskap och associerade dominerande filosofier på ända.

Första kontakt utgör en stor milstolpe för er värld. För närvarande, så är basen av ert samhälles förståelse av sig självt att mänskligheten är unik i Skapelsen. I detta så är mänskligheten precis som många primitiva samhällen, som förnekar att de existerar som en del av ett enormt kalejdoskop av Varelser på många olika livsnivåer. Denna uppfattning om exklusivitet kommer att ”evaporera” utmed hela er planet, och era formationsmyter blir bevisade osanna i ett enda slag av era regeringars formella uttalanden om vår närvaro. Det kommer inte att vara möjligt att smyga runt denna fråga, och det är viktigt att vi har det formella stödet från era Uppstigna Mästare likaså. I själva verket så uppnåddes detta steg för årtionden sedan. Dessutom har vi fullt stöd från era kusiner i Agartha. Vad som nu återstår är att släppa ut nyheterna till var och en av er, och det är här som era nya regeringar kommer med i diskussionen. De kommer att ge den globala legitimiteten som krävs för släppa en stor del av oron och rädsla som ni i vanliga fall är benägna till då det gäller utomjordingar. När era regeringar väl har infört spörsmålet av vår godartade närvaro så kan vi själva gå vidare med att förklara en hel del saker för er.

Något av det första blir att demonstrera den nära förbindelsen mellan oss då vi delar ett gemensamt ursprung från Vega system med er. Vi delar deras genetik. Det finns också mycket då det gäller det mänskliga förhållandet som vi har upplevt och vi önskar berätta allt om denna historia. Mänskligheten koloniserade Jorden många gånger och är här för att bli Gaias primära landbaserade väktare. Detta förmyndarskap delas med Jordens valar och delfiner och detta behöver också en detaljerad förklaring. Sedan har vi frågan om er kommande transformation till fullt medvetande, och i själva verket ämnar de Uppstigna Mästarna att påbörja sina viktigaste lektioner för er om just den sublima karaktären av detta kritiska tillstånd av medvetande. När allt kommer omkring så handlar dessa tider om den enorma förskjutningen av medvetande. Vi ämnar diskutera på djupet med er alla de heliga förordningarna vi har fått från Himlen. Sedan kan vi ta er på turer på våra skepp och på besök till den Inre Jorden. Ni kommer att få hela bilden om varför och hur ni kommer att återföras till fullt medvetande.

Den enorma schismen som har formats inom er utav Atlanterna och deras mörka allierade gjorde att ni i stort sett blev oförmögna att ta er igenom slöjan av begränsat medvetande. De få som lyckades gjorde så bara därför att en klar väg hade skapats i deras genetik så att de kunde lyckas att göra det. Dessa genetiska och neurala vägar lät de Uppstigna Mästarna att till sist uppnå detta underbara höga mål. Under de förhållanden som ni kollektivt står inför så kräver uppgiften en speciell levande kokong, speciellt utformad, särskilt designad för att söndra de genetiska kedjorna som så starkt binder er till begränsat medvetande. Himlen har gett oss detta arbete att återföra var och en av er till detta högst nobla, naturliga tillstånd av den mänskliga själen, och denna heliga och sagolika själ behöver innebo en lika fullt medveten kropp. När denna balanserade integration är uppnådd så kan varje själ underbart fullborda varje livs många mål. Vi kommer därför för att återupprätta och välkomna denna mycket speciella stjärnnation hos den Galaktiska Federationen. Ni kan då ta upp era roller som ni har fått av era gudomliga överordnade för att fastlägga en permanent galaktisk fred!

Välsignelser, Kära Hjärtan! Vi är era Uppstigna Mästare! Ert rike transformeras. Det konstanta välsignande av Ljuset som översvämmar er glob för lättnad till er värld. Den övre atmosfären håller sakta på att stabiliseras, och så också jetströmmarna, de stora banden av strömmar som genomkorsar jordens hav. Då Gaia uppnår en skakig jämvikt, så förbereds hon för hennes miljömässiga transformation.

Ert heliga hem är också vårt, så vi ber er att välsigna Jorden varje dag och att respektera henne och allt hon gör för er. Då ert medvetande växer så blir ni mer medvetna om hennes dagliga ansträngningar då hon strävar efter att bevara sig själv. Vi kallar på er att komma samman i grupper för att välsigna henne, och då fler gör detta runt om i världen, så gäller hjälper det Gaia och ger henne styrka. Gaia är en helig Varelse av Ljus, men fortsätter ändå att bli skövlad utav den mörka kabalen. Hon är i stor nöd av era välsignelser likväl som era krav att de som vanärar henne upphör med deras vanhelgande. Det är dags att införa ett ärofyllt och heligt sätt på er vackra planet.

Vi hör er, Kära Hjärtan, var och vartenda ögonblick. Vi vet hur mycket ni lider i detta mörka rike. Det är dags att föra fram det som enormt kan lindra dessa åkommor och börja starta att konstruera en ny värld av fred, samarbete, och välstånd. Stegen för att uppnå detta är på väg. Ett Nytt Galaktiskt År gryr, och det är dags att välkomna det med lämpliga gåvor. Vi ämnar uppnå också detta. För länge sedan sattes stora rikedomar åt sidan och de gömdes från de mörka. Denna enorma ansamling hålls i speciella depåer, och försvarades av de som har tagit en ed att förhindra dess avslöjanden tills den rätta tiden för dess avslöjanden infaller. Denna tid är nu. Händelser äger rum runt om i världen för att se till att denna frigivning sker som planerat. Ni kommer att välsignas på fler än ett sätt! Det kommer att bli den stora överraskningen som ni alla så länge har väntat på.

Dessa många välsignelser förebådar en ny ålder för mänskligheten. De signalerar också det formella avslöjandet av vår Inre Jord och rymdfamiljer. För tusentals år sedan fann vi ut att Riket av Agartha var säkert från de mörka och en plats där vi kunde fortsätta vår heliga tjänst. Dessa tider låter oss nu tillbringa mycket mer tid på ytvärlden, med att assistera våra heliga associerade och så hjälpa mänskligheten igenom sin slutliga period av lidande. Vi ämnar tillbringa mer tid för att slutföra de nödvändiga förändringarna för att manifestera det nya riket. Denna tid är i själva verket nuet. Välsigna denna heliga händelse! Var redo att hjälpa andra att förstå vad som händer. Vi kommer, som också våra heliga associerade från runt om i galaxen gör, för att förändra er ytvärld väldigt mycket till det bättre. Till allt som händer säger vi triumferande: Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Idag gav vi er ytterligare ett meddelande om er värld. Mycket händer och mycket kommer nu att bryta fram! De mörkas långa och vilda natt av kaos har pågått under nästan tretton tusen år och nu är det dags att sätta punkt för denna cykel av mödor. Ljuset reser sig och gryningen bryter till sist fram! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: