viglink.com

Sunday, July 28, 2013

Ärkeängeln Indriel, 25 juli 2013 Inget är som det verkar Kanal: Bella Capozzi



Åh Älskade Ni, repa mod och var orubbliga i er tillit och hängivenhet. För ingenting är som det verkar på ytan. Ur perspektivet hos en själ som inkarnerat i mänsklig form, som lever, verkar och kämpar för att överleva mitt i kaoset i en värld som transformeras, skulle allt kunna verka dystert. Men, med hela mitt hjärta, talar jag idag för att försäkra er att det verkligen inte är så. Att stå på den plats där ni befinner er nu skulle nog även göra mig modstulen och inte bara lite otålig. Det är dock så att fortfarande kan inte ens de mest medvetna av er se skogen för alla träd – förstå, att det är formgivet så och helt okej. För att vara effektiva, behöver ni fortfarande vara insnärjda i den mänskliga upplevelsen med allt vad det innebär. Ni är Ledarna och Uppvaknarna. Guds barn lär sig och söker och behöver uppfatta er som att ni förhåller er till och är synkronistiska med deras egna känslor och behov. De behöver kunna säga: “Ja, den här personer förstår.” De behöver se klart att det är möjligt att leva i den mänskliga livsstilen på ett uppvaknat och upplyst sätt, och genom att göra så kan man vara i världen men inte av världen. De kommer att komma till er då, för vägledning och många frågor. Detta kommer ifrån att observera er när ni gör era dagliga sysslor som de gör, men på ett sådant sätt som talar om ära och medkänsla för Jorden och hennes invånare. De observerar försjunkna i uppmärksamhet, i total förundran och fascination, medan ni agerar tålmodigt, elegant och alltid från hjärtat. Detta är ert jobb. Detta är nyckeln till mänsklighetens höjning till frihet.

Sträva efter att hålla era tankar borta ifrån negativitet. Fånga upp er själva varje gång era sinnen flyger iväg mot illvilliga tankar och handlingar. Stanna och andas. Andas djupt och med avsikt – fyll er själva helt med era själars gyllene ljus på inandningen och andas ut alla parasitiska blockeringar inom era energifält. Gör detta åtskilliga gånger, närhelst ni känner oro och att ni inte är i linje med er själva. Känn friden. Känn hur er sundhet och goda omdöme återvänder. Tillåt geografiska och sociala förändringar att ske runt omkring er och ansträng er att visualisera ett positivt resultat – hur situationen än är som ni befinner er i. Även som observatör, då ni är vittnen till alla de omvälvande händelser som inträffar runt om på planeten, förstå nästa synpunkt och förstå den väl; ni kan inte bygga ett slott ovanpå skändningar och förruttnelse. Jag har talat om detta många gånger och jag talar om det igen. Innan den Nya Jorden kan byggas upp, måste marken rensas. Den behöver renas från årtusenden av mörker och gifter och nu är tiden inne för rening. Det är därför ni känner er glada ena dagen och ledsna nästa dag. Era mänskliga kroppar är fortfarande utsatta för dessa upp- och nedgångar, hur långt ni än har kommit på er egen uppstigningsresa. Det spelar inte någon som helst roll, för så länge ni fortsätter i en mänsklig kropp, kommer ni inte att vara immuna mot att påverkas av Gaias rensning. Det är hur ni väljer att hantera sådana känslor som klart skiljer ut ledarna från följarna.

När ni ansätts av känslor av hopplöshet eller förfäran, är ett bra trick för att få dem att skingras att välsigna allt. Gör detta i samma ögonblick som den första impulsen till negativitet ansätter er. Välsigna blommorna och träden, människorna och djuren, stenarna, vattnet och även alla mänskliga skapelser. Det är hur enkelt som helst och helt utan ansträngning, eftersom ni är Guds barn och detta är helt enkelt ert naturliga sätt. Att välsigna allt skiftar er vibration omedelbart från den nedåtgående spiralen till den uppåtgående spiralen, negativitet till positivitet. Plötsligt kommer det kännas som att en enorm tyngd har lättat från era axlar och på dess plats vilar istället en ängels milda händer. Tvivla aldrig för ett ögonblick på vår existens. Ni är villkorslöst beundrade. Jag välsignar er.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Copyright©Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.

No comments: