viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

Magatha från Agartha, 13 juli, 2013 Den globala uppstigningen och integrationen som väntar er alla Kanal: Méline Lafont



Våra hälsningar till era käraste bröder på Jorden. Folket ifrån Agartha kommer igen nu och ut med detta mest kärleksfulla meddelande. Än en gång har vi mycket nyheter att ge till er.

Efter vårt senaste meddelande som framfördes genom denna kanal och som beskrev några Galaktiska civilisationer av Ljuset, så har en massa personliga Uppstigningsprocesser satts i rörelse hos er på ytan av Jorden. Mer specifikt, många själar har börjat processen med att kontakta deras Högre Jag på ett djupare plan, och har också tagit kontakt med oräkneliga andra civilisationer av Ljuset eftersom vi alla är ETT.

Några kärleksfulla Galaktiska varelser av Ljuset har redan börjat med integrationen med era Varelser och sina, och vise versa, då sammanslagningen nu händer av vårt medvetande med ert på det mest medvetna sätt än någonsin tidigare. Mänskligheten har utvecklats ytterligare och är därför mer öppen för förenandet med våra Varelser och era.

Galaktiska civilisationer av Ljuset har liksom Agarthanerna av Jordens inre kommit till en samstämighet att flytta upp allting med 2 grader igenom att vår Närvaro blir mycket mer kännbar i ert medvetande och i er verklighet. Som är vanligtvis känt, väntar vi alltid på det rätta ögonblicket för att flytta ett steg närmare i processen av Avslöjande och annonsering av vår med – existens och vår närvaro i er verklighet.

När er medvetenhet förenas mer och mer med våra Galaktiska energier med er Varelse, särskilt ert Högre Jag, kommer fler händelser att ske i er verklighet. Detta ger plats för större och vidare expansion av ert medvetande till en ännu okänd verklighet som väntar er alla och som ni redan har fått en förhandsvisning presenterad för er alla genom ert eget inre Jag.

Att bli medveten om allt som ni är, och om allting som omger er, som är en väsentlig del av er Varelse, är en nödvändig del i Uppstigningsprocessen, som ni är uppmanad att uppleva om och om igen. Se er själva i andra och försumma inte att förena er med er själv och andra, som är en del av er Varelse. Koncentrera er mer på denna oändliga transformation och ändra det i ert inre som kommer att ge klarhet på ett aldrig förut skådat sätt. Nu är den mest perfekta tiden på länge för att utvecklas ännu mer och att öppna er själva för de intensiva energierna som nu manövrerar er alla och planeten Jorden, inkluderande allt som utgör Hennes Varelse, till den fulla integrationen och accepterandet av er Gudomliga medvetenhet, er sanna och rena essens och höjdpunkten av er Varelse.

Agarthanerna har nått utveckling av sitt medvetande precis som ni kommer att fortsätta att expandera ert, och det är varför vi är mer än kvalificerade att guida er under er globala Uppstigningsprocess. Vi känner oss ärade att få tillåtelse att tjäna er som en väsentlig del av detta, eftersom det är den mest ovanliga process någonsin som omsluter Jorden – och kosmisk historia! Underskatta aldrig er själva eller denna process, för det finns en orsak för att ni är inkarnerade på den här planeten i dessa tider. Slutsatsen: skälet är att uppleva hur en bestående, fastsittande dualitet, kombinerad med hennes holografiska illusion, kan bli bringad till Uppstigning, trots den fria viljan som måste bli respekterad under alla förhållanden. Så exceptionellt detta är mina käraste bröder på Jorden?! Det är verkligen fenomenalt.

Och vi är en del av det och även vi är djupt gripna, när vi upplever stor glädje och vet hur enastående denna globala process verkligen är, och hur det något svagt börjar kännas när en växande upplysning till fullt medvetande ökar på ett starkt sätt. Vi är den delen av er medvetenhet ifrån Atlantis och Lemurias tider och det är också varför vi är en del av denna slags separation och dualitet, därför ni är oss i er nuvarande form, som återigen upplever vårt medvetande i dessa tider, men på ett helt nytt sätt och denna gång med en ”happy ending”, när tidslinjerna har ändrats och vänts till bara 1 tidslinje som är full av kärlek och glädje. Det här händer er nu, ni kan tro oss, när vi redan känner dess första effekter i Gaias hjärta.

Som alltid med de mest kärleksfulla tankar och avsikter, är vi med er under denna process av global Uppstigning. Den gudomliga medvetenheten är med er som aldrig förr, redo att bli förenad för alla som längtar efter detta: valet är upp till er.

Vi tackar er från djupet av våra hjärtan, för att bli tillåtna att få dela ut detta meddelande. Jag är Magatha ifrån Agartha.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

Copyright © 2012-2013 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: