viglink.com

Friday, July 26, 2013

Sananda, 26 juli, 2013 via John Smallman


Det finns verkligen inte någon ordning för andliga förtjänster i era dagliga aktiviteter

Mänsklighetens kollektiva hjärta öppnar sig underbart när Ljusarbetare, Ljusbärare och vägvisare över hela världen fortsätter att stärka och intensifiera sina intentioner att ligga perfekt i linje med fältet av gudomlig Kärlek i vilket alla är innelutna. Det är som om ett nytt kollektivt rutnät av Kärlek tog form väldigt snabbt runt om planeten för att integrera och helt engagera det gudomliga rutnätet för att möjliggöra mänsklighetens länge efterlängtade uppvaknande och det är exakt vad som krävs och det ni bygger upp. Här i de andliga rikena är vår glädje obeskrivlig när vi observerar det ständigt ökande effektiva engagemanget i Kärleken som mänskligheten så entusiastiskt tar sig an. Det faktum att ni inte kan se vad vi ser borde inte bekymra er, eftersom om ni går in i ert heliga centrum, där ert Ljus brinner intensivt och evigt, kommer ni att känna en känsla av behag, av visshet att allt går precis enligt den gudomliga planen, som det verkligen gör, och att därför är ert uppvaknande oundviligt, som ni har hört så många gånger från så många olika kärleksfulla väsen.

Bara fortsätt att göra det ni har gjort, nämligen att uppriktigt ha för avsikt att konstant hålla ert Ljus högt nör ni visar en kärleksfull avsikt ständigt i era dagliga liv. Det är allt ni behöver göra… inget annat. Det är väldigt enkelt, djupt effektivt, och ändå har många av er verkligen svårigheter med detta, främst för att i ert tillstånda av begränsat medvetande får ni praktiskt taget ingen bekräftande feedback. Det är därför som så många av er antingen tar emot personligt knaliserade meddelanden eller dras till att läsa meddelande som andra delar med sig av och gör offentliga. Målet med dessa meddelanden är att lyfta upp er och inspirera er, och Kärleken de vibrerar med och är genomsyrade med omfamnar er när ni kanaliserar eller läser dem. Uppmuntran som ni får av dem stärker ert beslut, er avsikt att fortsätta göra det heliga arbete ni har avtalat att göra, som försäkrar att uppvaknandeprocessen flyter på bekymmersfritt, precis som vår Fader avser.

Arbetet ni gör med så stor nåd och beslutsamhet är en livsviktig del av processen. När dni går in i ert inre rum av fred och sitter och rensar era sinnen från distraktioner och oro, sitter ni inte bara sysslolösa och väntar på att bli räddade! Att sitta och meditera, och kontemplera hur ni föreställer er den gudomliga planen, eller kanaliserar inspireraden meddelanden från guider, änglar, eller mentorer i de andliga rikena är verkligen inte att vara sysslolös, lat, eller det minsta ineffektiv! Det är det mest effektiva sättet på vilket ni kan uppfylla ert livskontrakt, er anledning att ni är inkarnerade på Jorden vid denna tidpunkt i hennes andliga evolution.

För att få till stånd en andlig evolution måste människor bli andligt medvetna och aktiva, och det har ingen betydelse vilket gott arbete ni kanske gör för att hjälpa andra, ni behöver också tillbringa tid regelbundet dagligen ensamma i tysthet, och centrerade, för att det är här den riktiga andliga processen sker. Ja, ni kan och ska ha för avsikt att vara en kärleksfull närvaro genom alla era dagliga fysiskta aktiviteter, vad än de medför (var snälla och förstå att det finns verkligen inte någon ordning för andliga förtjänster i era dagliga aktiviteter). Men se till att ni också tillåter rum för den livsviktiga tysta tiden, tiden ni ligger nere, och är ett med Kärleksflamman som brinner konstant inom er där det riktiga arbetet görs. 

Ni vet alla att ni är på en helig väg hem till verkligheten, men myriaderna av lockelser som illusionen konstant presenterar för er lyckas ofta distrahera och störa er. Bestäm er för att notera detta när det händer så att ni kan återföra ert fokus och er uppmärksamhet desto fortare till arbetet ni har valt att göra. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa er med detta, så snälla, kalla på oss – ofta – och vi ska med förtjusning assistera er i, att som det heter, återfå er andliga balans. Det är vår plikt, vår uppgift, vår kallelse, och det ger oss enorm tillfredställelse att kunna svara på era förfrågningar om assistans. Vi är aldrig för upptagna med att göra andra saker: vi är alltid till hands och vi kommer aldrig att låta er vänta! När du känner att du behöver vår hjälp, kalla på oss direkt, och vi kommer att svara.

Var och en av er har era egna personliga guider i de andliga rikena; de är aspekter av er själsfamilj och vakar ständigt över er, slår rot för er, och skyddar er. De är alltid medvetna om er, och alltid medvetna om era hopp och önskningar. Bestäm er för att fråga dem om en känsla av deras närvaro, en intuitiv indikation på deras närvaro, och de kommer att ge den, för att de vill att ni ska veta att de alltid är med er. När ni plötsligt kommer ihåg var ni la era nycklar, er plånbok, eller varn ni parkerade bilen, var det förmodligen någon av den som puffade på er. Tacka dem. De älskar att erkännas, uppskattas och bli tackade. Att tacka är ett väldigt effektivt sätt att höja er energifrekvens mer i linje med fältet av gudomlig Kärlek som omger er.

Er kärleksfulle broder, Jesus 

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: