viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

Saint Germain, 9 juli 2013 St Germain: "Jag är ansvarig för Ert ekonomiska överflöd! " Ashtar På resande fot, Telefonkonferens


"JAG ÄR St Germain, och jag välkomnar er till denna mycket speciella sammankomst som jag har äran att framföra till er för att tala med er om frågor som vi vet – och vi är alla samlade här nu – som är av absolut betydelse för er.

"Om vi säger att tiden är flyktig – och för vissa av er upplevs tidsbrist, sjukdomar för vissa av er, även depression för några av er - vi ber er att avbryta denna misstro ni kan ha och bara följa med oss in i dessa höga vibrationer ombord på nya Jerusalem. För vi står tillsammans i en cirkel på bron, och det är här som vi är ett, och det är här som vi har möjlighet att gå samman för att ta in våra hjärtan vad som är sanning, och att ge ännu mer kärlek Vi är alla ett!

"Så jag skulle vilja tala till er som jag gjorde förra gången vi samlades på detta sätt i frågan om ekonomiskt överflöd, och anledningen till att jag gör det är att det är viktigt att ni vänder er bort från denna fråga i era tankar och i er, ska vi säga, oro.

"Känn överflödet som ni redan är, överflödet av kärlek, överflödet av de högre dimensionernas överflöd, överflöd, ja, överflödet av Enigheten! För vi har verkligen nått dit, det finns ingen separation mellan oss. Så när vi ber er att vända er bort från brist och från bekymmer och oro för ekonomiskt överflöd, det är den delen som ni behöver släppa, för att stiga in i förverkligandet av ert verkliga Överflöd, vilket inkluderar dollar - mycket speciella dollar från min bank!

"Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag är ansvarig och jag slänger inte in handsken för någon av er - jag säger bara att jag är ansvarig för detta överflöd! Har planerat det, gjort oss redo för det, och vetat sanningen om det år efter år i tid. Det finns ett flöde av händelser som måste inträffa innan de faktiska dollarna dyker upp på era bankkonton. Allt är beräknat för er.

"Det finns många som hävdar att de har insiderinformation:" Leveranserna kommer att ske i morgon, leveranserna har börjat, ni kan växla in era dinarer, eller era Euros i morgon. "De ger datum, och datumen fortsätter med några stora meddelanden, och tills ni hör att NESARAS meddelas offentligt är det bäst att ni fokuserar från ett högre dimensionellt perspektiv. Öka era vibrationer och se sedan vad dollarn kommer att göra för er! Fokusera på energierna Obegränsat Överflöd så att ni kan göra vad det är som ni vill göra.

"Vi uppmuntrar er att göra detta eftersom att fokusera på alla dessa rapporter är ett sätt, skall vi säga, att efterlämnas till andra. Några av er kan titta på dessa rapporter och hålla jämnmod och inte bli deprimerade när dessa saker inte inträffar. Om ni kan göra det, och ni väljer att göra det, oavsett anledning, räcker det gott och väl. Men vi skulle råda er att inte vidarebefordra detta till era vänner för att de kanske inte är lika starka som ni är, och varje bit av missmod och varje bit av depression skapar en energiblockering i flödet och kan därmed skapa fördröjningar, om den är stark nog. Vi vet att inte någon av er vill ha förseningar!

"Ashtar har redan gett er några viktiga sätt hur ni kan hålla er uppe på ** När ni är uppe i en Hög Vibration kan ni skicka ut meddelanden som andra kommer att fånga och ta in i deras väsen -. Meddelanden om överflöd från allt i världen och universum, såsom kärlek, glädje, gåvor, och ja, ekonomiskt överflöd.

"Nu har det varit ett stort överflöd på internet om en grupp människor som säger att de kommer att fördela medlen från min bank (de säger inte det) för humanitära projekt - separat och bortsett från dem som kommer ta emot de så kallade humanitära fonderna eller välstånds fonder - och att ni kan ansöka, Jo det hela låter riktigt bra och ni tittar på dessa typer av frågor som de vill att ni ska tänka på i detalj i era projekt och ni kan gå in i.. fler svårigheter om ni önskar, och så vidare, och så vidare.

"Nå, vi på Ashtar På resande fot har föreslagit att ni börjar planera, skapa och visualisera de projekt som ni vill göra, om ni vill göra något för att hjälpa mänskligheten, oavsett om det är ni och er familj, eller hela världen. Vi föreslår detta en viss tid, men gör det i visualisering. Om ni vill ordna det på papper, gör det, men om ni förmedlar det i er själva är det ett steg som inte behöver tas. Ni behöver meddela detta i tidningarna.

"Vi har allt. Vi ser era tidslinjer. Vi kan se vad det är som ni är här för att göra, våra älskade, och om ni vill ändra det hela, kan vi se det också. Vi är så anslutna och vi har översikten, och ja, var och en av er räknas, och räknas med, tala till era visioner direkt -. Placera inte vad ni kallar den "mellersta mannen" i mitten gör inte det.

"Nu, när NESARA meddelas finns det gott om tid för er att göra känt era projekt som ni önskar att göra - och ni behöver inte - eftersom alla kommer att få så mycket överflöd så kommer ni att kunna göra vad ni har passion att göra. Men om ni visualiserar, planera, skapa, meditera, så att säga, för att skicka ut det och skicka det till de högre dimensionerna, det är en form av upplyftande, inte bara för er utan för alla dem som kommer att dra nytta av era visioner! Och ni kommer att sända ut det på högsta nivå!

"Det finns ingen anledning till att ert namn ska läggas till i någons lista. Ni alla är med på listan över St Germain. Ni är alla vackra, underbara, varelser. Vi säger er detta. Att inte tömma era visioner, men ni kommer att minnas att någon annan erbjöd er en möjlighet att vara med på en lista, och det var KOS *** - och de vita riddarna och de hade hjälp, till och med, från mig, St Germain och andra av de Uppstigna Mästarna - som tog bort ert namn från dessa listor, eftersom det var inte där era namn behövdes vara. Det var inte ert högsta intresse att vara med på dessa listor.

"Så om ni fyller i dessa papper, sitt i meditation med dem, helga dem, lägg dem på era altare, snälla sätt upp dem på era väggar, lägga dem under era kuddar - gör vad ni väljer att göra och fortsätt att lägga till saker, fortsätt granska det, fortsätt ge. Gör vad ni kallar finjustering, fyll i detaljerna, rita några bilder, gör vad ni än väljer att göra!

"Liksom Ashtar sa ** dela era visioner med ert samhälle på något sätt, vare sig det är er granne eller er partner, era barn, som har full kapacitet att stödja era visioner-barn och barnbarn borde vi säga i denna grupp, och även några barnbarnsbarn. Var glada. Var glada för era visioner och vet att den rätta vägen är vägen till deras prestation!

"Vi älskar er alla, och ja, vi ser er, även i vår Enighet ser vi era individuella visioner, och vi försäkrar er att ni kommer att ha all hjälp. Om ni har en storslagen plan, låt oss säga, för hela staden 3 miljoner människor, har ni all den hjälp ni behöver, ekonomiskt och på annat sätt, för att göra vad det är som ni väljer att göra och det finns bara en regel, och det är att vara glad i det. Var passionerade i det och dela glädjen av det så att det är lika glatt för andra som det är för er!

"Nu finns det en mycket bra fråga som har med detta att göra: ? Om alla får sitt överflöd, varför skulle alla behöva denna anledning" - tänk på det - har ni ett område där jorden varit så förorenad att den måste saneras Detta kommer att kräva en allmän sammankomst av medlen, och naturligtvis ska vi hjälpa till, och vilken teknik kommer användas? Ashtar Command skall vara tillgängliga för er, men det kommer fortfarande att kräva mänsklig teknik, och låt oss inse det, viss utrustning.

"Tänk om alla de företag som för närvarande tillverkar vapen skulle tillverka fredliga sanerings maskiner? Tänk om alla de företag som tillverkar dessa plan började tillverka rymdfärjor? Undertiden kommer detta att kräva dollars. Detta kommer att ske i sammanslagningen av dollars!

"Det finns en enda man, en mycket rik man, ja, han är en företagsman, han har köpt nästan en hel ö av Hawaiiöarna. Ni vet kanske inte detta, Hawaiiöarna är öar i havet, men det finns mycket torra sidor på varje ö. Varje ö har problem med att det inte finns tillräckligt med vatten, på vissa ställen. Ja, vi vet, den största mängden nederbörd i världen är på en av dessa öar, men det är ett stort berg. Det är på en viss del av ön.

"För att göra en lång historia kort, den här mannen gör något åt bristen på vatten, han planerar att inrätta en avsaltningsanläggning. Det finns länder som gör detta, och det finns vissa tekniker som måste nås för att göra det på ett sätt som är helt harmonisk med Moder Gaia och alla hennes Riken. Men man undersöker det.

"Hur många av er har hört talas om Dr Keshe? Dr Keshe har en maskin som kommer att driva hela världen, det är, många av dessa saker! Han har förmågan att dela teknik med dem som vill ha det. Men vem är det som får maskinerna att tänka, om ni så vill, tänk om alla elektronikföretag i världen gick in och distribuerade dessa maskiner och kanske skulle det finnas några hängivna personer som, trots att de har möjlighet att gå i pension. Får ta del av en bit av överflödet från min bank och som frivilligt kan vara villiga att spendera lite tid att distribuera maskinerna, att hjälpa människor att komma igång, hjälpa tillverkarna göra om alla de olika maskiner som ni hittar i ert hushåll eftersom ni inte behöver några fler kablar, hjälpa byggare att förstå att de inte behöver dra ledningar i hemmen som de bygger.

"Det finns många, många sätt, ser ni? Jag blir väldigt praktiskt här eftersom jag vill att ni ska förstå att pengar kommer att vara en tillfällig hjälp för att åstadkomma alla dessa stora förändringar i fullheten av Guldåldern. Ni förstår, det finns en skillnad mellan att stimulera och att vara i hjärtat av det, ska vi säga. Och det är därför vi uppmana er att initiera dessa processer.

"Det finns andra, inte vid detta möte, som redan har inlett sina egna processer, och när vi säger initierat, pratar vi om att skapa och lägga till saker i era visioner Ni behöver inte ha all tankeform och varje process klar, bara skapa en vision av hur det kommer att se ut, hur det kommer kännas, hur det kommer att bli och fortsätta föda den visionen! Sedan kan ni finjustera eller lägga till saker i efterhand, eller göra vad ni vill.

"Vi föreslår att detta en mycket lämplig ersättning för er tid och energi, och det kan ersätta ert intresse för varje meddelande om dinarer och alla dessa saker. Styrk NESARA, ge efter för NESARA meddelanden, Guldåldern, med era passioner, era skapelser, och era visioner! Om ni tillhör någon form av grupp av två eller flera som mediterar tillsammans, ta era visioner och för in dem i cirkeln och uppmana andra att göra detsamma. Det behöver inte vara samma visioner - ni kan dela dem och ni kan alla ta del av varandras visioner!

"Det, mina älskade, är hur ni använder det överflöd som kommer till er. Och ni kan låta mig, St Germain och de av oss som är ansvariga för att fördela överflödet, att gå vidare med våra jobb, eller uppdrag, och att föra det till era behov.

"Vi har gett er mycket att tänka på och några saker att göra om ni väljer. Framför allt, bara vet hur älskade ni är och hur rätt ni gör i som ansluter er till oss i exponentiell egenmakt i denna underbara Guldålder, som vi ser i era hjärtan, på era tidslinjer.

Och så nu, mina älskade, låt oss välkomna Sekhmet. **** Och vi ska resa med henne till hennes Kristallrum för att ge er överflöd av guld och visioner av Guldålderns Livsstil! Och så är det. Namaste!"

Översättning: Madelene Söderberg, www.st-germain.se

* St Germain valde för hans inledning att öppna med Beethovens femte symfoni.
http://www.youtube.com/watch?v=KwNonij12tQ
** http://www.ashtarontheroad.com/love-is-the-mission.html
*** KOS är Kung av svärd, ledare för Falang 3 Vita riddare. För ytterligare information, se Tara och Rama hemsida, http://2013rainbowroundtable.ning.com/
**** Sekhmets introduktion ingår i hennes valda tema låt Let´s remember to dance, komponerad och framförd av Lei'ohu Ryder, från hennes album Mary songs.
http://www.ashtarontheroad.com/your-financial-abundance.html
Transcription by Brian Coe.
Given through Susan Leland, July 9, 2013. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2013.All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

No comments: