viglink.com

Sunday, July 28, 2013

Legioner av Änglar, 21 juli 2013 Vi är legioner av Änglar av den Gudomliga Modern Kanal: Tazjima



Det finns några ibland er som ifrågasätter behovet av sådana här sändningar. Vi fortsätter att ge ut dessa meddelanden genom denna skrivare och många andra, därför att era medmänniskor är på olika nivåer av sina resor. Några sover fortfarande. Några vaknar upp och blir medvetna om de uppenbara orättvisor inom vad som kvarstår av det gamla paradigmet. Andra är väl – vakna och börjar förstå sina inre förbindelser. Fortfarande kämpar många i förloppet av deras övergång ifrån den begränsade världen av 3D och ständigt stigande möjligheter av 5D och högre dimensioner med dagliga spörsmål, stunder av ånger och besvikelser, fysiska saker och ting av tillgång. Många av era bröder och systrar har också att göra med våldsamt angrepp av oväntade fysiska och emotionella rengöringar då jordens astrala nivå renas genom era kroppar. De är kanske inte medvetna om arbetet som har gjorts av äldre stjärnfrön, vägvisare, och de ärrade veteranerna som medvetet har renat forntida karmiska- och förfäders gränslinjer för decennier.

Alla av er är på olika behovsnivåer. Vi är här för kollektivet, likväl som för individen. Förfarandet av att lämna in en vidarebefodran, kan, för skrivaren, vara en lättare, högre vibrerande del av sin egen multidimensionella natur. Ja, kära ni, alla av era är änglar maskerade i jordiska farkoster. Ni upptäcker nu att ni är uppstigna mästare, att ni har genetiska förbindelser med många världar, dimensioner och frekvensnivåer. Kort sagt, ni är Universum förkroppsligad. Ni är i era processer av att ta med ert Jag in i era fysiska kroppar.

Den fysiska kroppen på jorden undergår snabba förändringar. Dessa skiften reflekteras inom era egna kroppar. Mycket mer på sättet av destruktiva ombyten var väntat och även hoppats på av dem som såg den kommande Hänförelsen som undervisats genom Kristna skrifter och i kyrkor. Hänryckningen såsom den nu uppenbaras, blir till igenom processen av att hämta ner himlen till jorden. Ni människor kommer inte att lyftas upp och bli bortflyttade ifrån er dagliga existens, ifrån er familj eller dem som inte är medlemmar av er religösa lära. Ni för in, igenom ert eget ökande medvetande, en medvetenhet att ni redan existerar på de ’högre’ nivåerna eller planen av existensen. Vad och vem ni är där, kan även existera här, om ni bara ändrar sättet på hur ni tänke om er själv och dem som omger er i er värld. Ni, kära människa, håller på att bli en himelsk varelse, därför att ni är det redan. Ni är Ett med Modern och Fadern och återfår snabbt er förbindelse med Källan, till Skaparen av ”Allt Som Är”.

När ni griper den inre kunskapen och förståelsen att ni alla är förenade igenom Hjärtat av ”The One”, kommer ni att upptäcka svar på era frågor och ”problem” som existerar i er värld idag. Hur kan sociala orättvisor, bedrägeri, förödelse, krig som förstörelse, sjukdom, fattigdom, miljöförstörelse, regerings- och kollektivt styre och andra varseblivna problem i världen bli lösta? Bara igenom att gå samman, först individuellt ifrån ert eget centrum och sedan genom att upptäcka er förbindelse och existerande enhet med er granne, kan vi lösa världens problem. Om ni fortsätter att se bara vad som är fel, kommer ni att misslyckas att se vad som är möjligt. Ni är dem som måste återskapa världen. Ingen annan kommer att göra det för er.

I ert tillstånd, känner ni att ni inte kan göra det själva; att ni måste lita på andras ord eller råd (även era egna ord) för att följa er själva under dagen. Ni har lärts att ni behöver ledare, som talar om för er vad ni ska göra. Ni söker er till era lärare, till era mentorer, till föräldrar, till era religösa ledare, till era bankmän och kollektiva ordföranden, till era investeringsagenter… till – någon utanför er själva för råd om vad ni ska göra. Ni har omsorgsfullt blivit lärda att expandera, har alla svaren. Vi är här för att berätta om vad ni redan känner i ert hjärta, att ni har blivit bedrövligt vilseledda av dessa falska ledare. Ni har letts bort ifrån er egen guidning som ni får inom varje dag, om bara ni stannade upp en minut eller två för att lyssna.

De som flyttat utanför gränserna av social förväntan och uppförande har ofta fått orättvist ovett av andra som har eftersträvat att kuva innovationer och förändringar. Nu, de pionjärer, som har gått framåt har setts som dem som såg potentialen av männsklig existens och som vårdar liv och varandra tillräckligt för att bry sig, ifrån hjärtat, för välfärden av framtida generationer. De är dem som har sett möjligheten för problemen, och att det blivit chansen för mänskligheten att växa upp igen till en kollektiv mänsklig värld, där alla lever i överflöd, där gåvorna som barnen för med sig till världen blir närda, inte undertryckta av droger och dicipliner. Där människor kan leva i balans med naturen, anpassade till jordens rytm och hennes årstider, där Livets Cirkel stärks hellre än försvagas genom användat av droger och gifter och andra onaturliga medel som används idag.

I var och en av er, ser vi framtiden. Ni är framtiden sådan som ni är i denna stund. Bara genom att leva i nuet kommer framtiden att manifesteras i en positiv riktning. Gå inom. Upptäck vad som kan finnas där inom ert levande tempel, Hjärtat, för Skaparen bor där inom var och en av er. Modern och Fadern finns där. Kristus är där. Änglarna, ärkeänglarna och de uppstigna mästarna är där. Era galaktiska systrar och bröder är där. Vi är där, inom var och en av er därför vi är NI och ni är vi. 

Vi är i sanning ETT med skaparen och såsom en går vi framåt i världen, givande uppmuntrande ord till dem som fortfarande tvekar eller känner rädsla i sina kroppar. Rädsla är en av de lägre frekvenserna och fortsätter att hålla er i sitt grepp, att hålla er nere OM ni låter den. Oro och rädsla sänker era energinivåer. Ni har makten att ändra processen igenom att känna er ”glada” och ”roade”. Ni kanske säger, ”Vad har jag att vara glad över”? Tänk inte, utan känn efter vad som får er att känna er glada; det kan vara något väldigt enkelt, som ett leende ifrån en vän, en blomma, värmen ifrån ett täcke, en god måltid…. vad som helst. 

Att ändra riktning i ert liv och föra det i linje med uppstigningen av planeten är en enkel process, men något som kommer att ta all er fokus, uppmärksamhet och avsikt att genomföra. Det är ni som har makten under er resa. Ni är kraftfulla varelser, alla av er är kapabla till stora handlingar, men börja med de enkla sakerna. Börja med att acceptera er själva som ni är just nu, vårtor och allt. Nästa steg, lär er att älska er själv och lita på era inre känslor och intuitionen. Lyssna på era vänner och rådgivare, men bestäm sedan själv vad det är som får ERT hjärta att sjunga, och följ sedan den guidningen vart den än tar er. Lär er att lita på er själva. De ’högre’ delarna av er varelse vårdar gnistan av gudomlighet som för närvarande bor inom ett jordiskt kärl, människan. Ni är älskad och när ni öppnar er för den Kärleken, kommer ni att börja förstå hur ni kan röra er framåt.

Det är en förändring redan som händer på ytan av planeten och mer kommer. Det kommer att testa gränserna för mänskligt samarbete. De som har härskat på ytan för deras egen vinning, har redan funnit att deras tyglar av kontroll har blivit och är slitna ifrån deras händer, trots deras nästan obegränsade källa av fonder och tillgångar. De gamla reglerna gäller inte längre. Människans kraft kommer att råda, men människor måste också lära sig att leva inom (genom) sin egen individuella guidning. Frihet är inte kaos. Frihet kan bara existera när alla sidor av en konflikt kan leva utan rädsla eller dömmande. Accepterande av vad som inte är tryggt, måste komma först innan allt kan komma i balans.

Mörkrets ansikte är den andra sidan av myntet till ljuset. Skuggan förankrar ljuset. Genom kontrasten, lär ni er om dess motsats. Ger substans och form till vad som är eteriskt och tillfälligt. Många ting fruktade av människor idag är bruk som är närmare jordens rytmer än vad som för närvarande anses korrekt av vetenskap. Förfädernas sätt, sättet att bruka jorden utan bekämpningsmedel, boende på marken såsom förvaltare inte erövrare, de forntida sätten att arbeta tillsammans med naturkrafterna och tillsammans med Naturen, kommer att komma i förgrunden även när falska jordägare, den nuvarande ’vetenskapen’ kraschar vid vägkanten. Vetenskap, affärsangelägenheter och Staten har blivit religionerna av idag; det kommer att förändras, när mänskligheten återvänder till sina rötter, men rötter som når inte bara centrum av Jorden, men centrum av galaxen och även av Universum.

’As above, so below’; ni är underbara varelser, som valde att komma hit och ta med himmelen till jorden. Under många livstider har ni mödosamt vandrat genom jungler av astrala giftiga ångor återskapade av en förlorad ras för att föra tillbaka en förlorad värld in i Ljuset! Felskapandet av mänskligheten härrör inte ifrån dem själva, men ifrån misstaget av fanatiskt skapande gudar. Några av dessa samma skapar-gudar är nu här i mänsklig gestalt, för att assistera i återskapandet av planeten och på sikt detta Universum tillbaka i linje med Källan.

Er planet är en språngbräda för återskapandet av många världar. Vilken kunskap och erfarenhet ni vinner här kommer att gagna er väl för dem av er som erbjuder sig frivilligt att föra tillbaka andra världar till ljuset och linjerande med Skaparen. Detta arbete pågår samtidigt, i Stunden, på många platser, men ni arbetar som en individ, förande er själva tillbaka i linje med Skaparens Vilja, med den Första Strålen av Skapelsen, är verkligen viktigt. Var och en av er är en del av Gud och vad ni gör för er själva gör ni för Alla. Tänk aldrig någonsin eller känn att ni är en obetydlig varelse, därför att ni tror att ni har misslyckats på något mänskligt bestämt sätt. Ingen av er känner er perfektion när ni kämpar med dagligt liv, förändringar och utmaningar, men ni är en facett av den perfekta Rosa Diamant som existerar inom er Alla.

Med de ökande frekvenserna på denna planet har ni en ojämförbar möjlighet att verkligen lära känna allt som NI är. Känn inom, gå inom, dansa, sjung, måla, gå ut i naturen… finn dessa aktiviteter som väcker ert hjärta, antingen ensam eller i sällskap. Upptäck era förbindelser med era systrar och bröder, när många blir medvetna om sina själs-familjer, men känn inte att ni saknar något, om ni fortfarande önskar att vara ensamma, nu, på er resa. Ni är den ultimata som avgör och skapar i er värld. Känn er inte pressade att göra mer än ni känner att ni kan klara av. Känn in saker, fundera, och släpp dem sedan. Ni kommer att veta vad ni ska göra och när ni ska göra det. Ni har allt ni behöver inom er själva; lita på det att ni kommer att veta vad ni ska göra, vart ni ska gå och hur ni ska utföra det, när behovet uppstår.

Var flexibla, justera dagligen er grundläggande undervisning till de stigande frekvenserna på jorden under era fötter och känn av er omgivning. Vad kan jag förändra? Vad kan ni frigöra i er värld? Vad är det som ni inte längre behöver? Vad är ert och vad tillhör någon annan? Släpp det som inte är ert, antingen det är läror eller guidning av någon annan (ja, även ord!) eller de kvardröjande effekterna av barndomens förutsättningar. Var er själv, äkta och enkel. Var Kärlek i verksamhet.

Vi är med er, vid randen av er medvetenhet. Kalla på oss om ni behöver en stunds tröst eller guidning, men förstå att ni måste göra arbetet och ta de första stegen eller de nästa stegen på er resa tillbaka till fullständighet, skönhet och kraft av ert himmelska arv.

Tack, käraste Änglar.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

Copyright © 2013 by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/ 



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: