viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

Ett budskap från Änglarna 14 juli, 2013 Kanal: Tazjima Valet att leva i glädje är ert



Vi är de änglalika legioner av den Gudomliga Modern. Vi kom fram i dag på denna vackra sommardag i de nordliga breddgraderna (åtminstone i Washington State!) För att erbjuda hjärtlig kommunikation till våra systrar och bröder på marken.

Käraste, vi ser att många av er är oroliga, då gamla MISSVISANDE tankar och känslor fortfarande dyker upp i ert medvetande. Ni kan fråga er själva, "Har inte jag rensat ut detta redan?" Vet då att detta är en fortsättning på reningen av hela kollektivet av mänskligheten som just nu upplever detta och inte enbart ni. Vad ni blir medvetna om och släpper, blir ett mindre objekt som ska släppas av dem som kommer efter er. Enkelt uttryckt, det finns mer än ett lager på en lök, ni tar helt enkelt bort ett lager då ni konfronterar dessa ibland märkligt intensiva känslor som inte motsvarar något som nu händer i ert dagliga liv. Ofta kommer det att finnas en viss korrelation bakom vad som händer i ert dagliga liv och känslor / tankar, men oftast kommer det inte att finnas någon. Detta faktum bör ni bli medvetna om, då det kan ge en ledtråd om att ni inte är upphovsmannen till tanken / känslorna, men att det har valts att släppas till Ljuset genom er.

Tyck inte att ni blir straffade genom att "tvingas" att gå igenom denna process, det är en del av det som många av er kom hit för att göra. Detta gäller särskilt för de äldre ljusarbetarna, många nu i sina mogna år, som har genomgått årtionden av utrensning av gamla trauman och djuprengöring av karmiska och genetiska linjer. Dessa gamla rutinerade Ljuskrigare är trötta nu, utmattade av sitt arbete och ser till de yngre ljusarbetarna att axla arbetet, som gör det något lättare med sina insatser.

Tänk på att varje bit av ljusarbete som ni klarar av att åstadkomma tillåter uppstigningen för hela mänskligheten att komma allt närmare. De som arbetade med de tyngre energierna för några år sedan, finner det nu lättare att upprätthålla ett fristående jämnmod av varande, trots att de är omgivna av de tätaste tredimensionella frekvenserna och beteenden.

Visualisera er själva som en ö av ljus i ett hav av mörker. Er lätthet i hjärtat kommer att locka ut mörkret så att det kan neutraliseras och balanseras. Varje varelse som lyckas upptäcka fred inom sig stärker greppet om ljuset på denna värld och låter Kristus rutnätet som omger planeten blir allt ljusare.

När man studerar nyheterna som styrs av massmedia, tillåter ni er själva att falla in i förtvivlan och rädsla eller kan ni se innehållet med en viss del objektivitet och medkänsla? Det är ert val. Om ni verkligen har tagit steget in i de högre frekvenserna i den fjärde dimensionen och har berört den femte och högre inom era meditationer och andliga övningar, har ni nu möjlighet att göra val om vad ni kommer att acceptera i er värld. Ni kan välja att frigöra er från den förödelse som fortfarande existerar i de stelt dualistiska systemen från den gamla världen som fortsätter att förfalla eller ni kan välja att engagera er i de nya energierna genom att utveckla nya sätt att vara på. Följ de anvisningar som ges av ert hjärta, genom de känslor som kommer från ert höga hjärtcenter. Vet att ni innehåller allt ni behöver för att slutföra er resa inom er egen varelse när ni har gjort detta sammanhang genom hjärtat med ert högre jag.

Ingenting som vi säger i dag är nytt. Vi vill bara fortsätta att uppmuntra och ge er vetskap om att ni gör bra ifrån er, att det fortfarande finns mycket arbete att göra, och att uppstigningen av mänskligheten fortgår. Det kommer inte att ske över en natt. Det finns en rytm och ett flöde i arbetet att återuppväcka medvetandet, det varierar från individ till individ. Känn er inte övergiven om dem som ni älskar för närvarande inte verkar vara intresserade av vad ni gör. De flesta av er som läser dessa ord är pionjärer och kliver utanför de självpåtagna gränser i matrixen i vilket de flesta av mänskligheten har fångats upp i under de senaste århundradena. Det tar upptäcktsresande och pionjärer, de som är villiga att ta en risk i att inte överensstämma med betingningen av sina föräldrar och mentorer, att kliva ut i vildmarken för det okända.

Det stora okända som har erövrats eller vunnits över med fredliga medel, är det ofantliga lagret av Astralplanet som omger er planet. Det har vuxit till en enorm storlek genom avvikelser från generationer och demonteras nu ner genom de ansträngningar som ljusarbetare gör så att de fysiska manifestationerna av Guldåldern kan komma till stånd på ytan av denna älskade planet.

Den balanserande faktor i denna kamp av engagemang, om vi får använda militära termer, är den okända mängden av varje en av er, de gåvor och elegans som ni har begåvats med i många livstider här och i andra världar och dimensioner. Med denna fulla blomstring av dessa gåvor och inre kunskap kommer många underverk och många förändringar i hur människor kan leva och arbeta på den här planeten.

I det förflutna, har en del av kunskapen om hur man använder energi, särskilt användningen av kristaller, genteknik och andra typer av kunskap har använts till själviska och farliga användningsområden. De ljusvarelser som ser över världen valde att ta bort tillgången till mycket av denna kunskap tills vissa människor når andlig mognad och kan lita på att använda denna kunskap till gagn för hela framtiden. Och det kommer att bli en framtid, men innan det kan ske, måste det förflutna med dess mörka minnen och rädsla för fallet av Atlantis och andra civilisationer frambringas i ljuset av den nya dagen, och frigöras från den stora omedvetna mänskligheten.

Sönderfallet skedde inte så som det skildrats genom Bibeln och mytologin. Det skedde gradvis under en lång tid. Uppstigningen av mänskligheten kommer också att ske gradvis för kollektivet. Därmed följs det åt av de stora cyklerna av universum, i deras stora svep av "tid" långt bortom kännedom av de flesta individer. Däremot kan de som är i kontakt med sin egen mångdimensionalitet "se" in i dessa cykler och veta att förändring ska komma att ske. Och för dem som väljer att göra det till sin mission att förändra sig själva och öppna till fullheten av sitt väsen, att andligt mogna kommer uppstigningen till de högre frekvenserna av fred, kärlek och ljus i femte och högre dimensionerna förankras i deras dagliga liv. Förändring kommer utan ansträngning och fred kommer att råda i dessa hjärtan och sinnen. De kommer att vara fria att välja vad som kommer att manifesteras i deras liv, fria att leva i fred och glädje, i gemenskap med jorden och himlen, med elementalerna och med större delen av livet som existerar i ett omanifesterat tillstånd av varande.

Vad för slags liv vill ni välja själva, mina kära? Önskar ni leva kvar i rädsla, misstro och ständig kamp, eller vill ni kliva ur de giftiga ångorna av den döende tredje dimensionen och leva i de högre frekvenserna som tillåter val och frihet från fruktan? Det är ert val. Och det är ert ansvar att lära er att acceptera er själva, att älska er själva, att överlämna rädslan till ljuset, att acceptera och tillåta andra sina egna val, och att se till att ni skapar allt som finns i er värld. Om ni inte gillar vad ni ser, titta igen. I varje "problem" som dyker upp i ert liv, finns det en lösning. Förstå också att ni inte är ert "problem". Ni är större än ni verkar, de kommande tiderna kommer att föra fullheten av ert inre väsen till er yttre medvetenhet när ni tvingas genom omständigheter att hantera frågor som uppstår inom och utan, som påverkar ert dagliga liv.

Vad som har dolts i det omedvetna av mänskligheten kommer nu upp för rening. Då den tredje dimensionen har tagits bort, har mänskligheten inte längre möjlighet att sätta dessa saker, tankar och önskningar som de inte vill ta itu med i det omedvetna. Alla de tankar som någonsin skapats men ej manifesterats kommer nu in i ert liv. Välj att möta dessa tankar och deras konsekvenser genom att rensa ert utrymme eller hantera de problem och kamper som uppstår, det är ert ansvar, ert val, ert uppdrag och er glädje att ta itu med detta, för det är en del av varför ni alla kom hit för att leva i dessa utomordentligt krävande tider. Ni är ljuskrigare. Ha tro att ni har vad som krävs för att göra de rätta valen för er själva. Var kärlek i handling. Var vem ni egentligen är, innerst inne, en guldgruva av visdom, medkänsla, skönhet och styrka.

Kärlek har inga gränser. Ni har inte heller några gränser. Sträva efter att upptäcka vad som är inuti och vad ni kan få ut i ljuset av ert dagliga liv, genom att leva ett liv fyllt av förundran, glädje och möjligheter.

Vi glädjs i vetskap om att ni blir mer medvetna varje dag om att den nya världen redan är här. Den väntar bara på er att bekräfta att ni verkligen förtjänar att bli en del av det, nu. Vi väntar tålmodigt på att var och en av er tar ett trevande steg mot att frigöra er från Matrixen, som inte längre har någon makt över er. Vet att vi är här för att hjälpa er och att få tröst när det behövs, ropa på oss vid behov. Vi är alltid närvarande, på kanten av ert medvetande, som står med er på kanten av en helt ny dag.

Tack, älskade änglar.

Översättning: Madelene Söderberg, www.st-germain.se

Copyright © 2013 by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/

No comments: