viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

Från The Bridge 2013/07/21, Ashtar: Kommuniké från The Bridge


 

 
"Hälsningar, älskade familj! När vi som mentorer, observerar vår nästa sammankomst, ser vi att du kommer att åstadkomma ännu ett storslaget steg mot din Uppstignings destination! Jag säger detta för att uppmuntra dig att närvara och delta, för de ömma känslor som du kan dela Under dessa stunder av vår gemenskap är upplyftande dina egna individuella själva, liksom helheten av Planeten Jorden!
 
"Som ni vet, vi ber er att tillsammans med oss ​​fokusera på vårt uppdrag inifrån er själva, men vi ska höra från vår älskade A & A Team * med det senaste bakom kulisserna utvecklingen. De är i kommunikation med Faction 3 medlemmar , som, med vår hjälp, är ledande i att bana väg och åstadkomma de nödvändiga förändringarna, så att du ska komma in helt i guldålderns Livsstil!
 
"Ditt uppdrag är att tillsammans med oss, stödja dessa förändringar med dina kärleksfulla energier, och vi träder in i en Cristallint Tillstånd med Sekhmet, i syfte att ytterligare göra detta. För det finns fortfarande mycket att rensa och helande som måste göras i din värld, och vi är mest tacksamma för allt som du har gjort redan - och allt som ni kommer att göra -. att åstadkomma detta tillsammans, är vår framgång garanteras!
 
"Vi ska välkomna dig till bron mitt skepp, The New Jerusalem , och vi tackar dig för din närvaro, lev med oss på de exakta ögonblick i din tid, eller genom din avsikt, lev med oss via inspelning av denna underbara händelse . Vi ska också vara i den välkomnande av älskade Sananda, som ska ge oss en mycket speciell välsignelse för allt som du, älskade familj, gör för att tillsammans skapa med oss dina Uppstigning resor! Salut! "
 
 
Given genom Susan Leland den 21 juli 2013.   www.AshtarontheRoad.com  
© Ashtar On The Road Publikationer 2004-2013.   All Rights Reserved.
© Ashtar on the Road Publications 2004-2013. Alla rättigheter förbehållna. 

No comments: