viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

via John Smallman, 14 juli 2013 Informationen som nu kommer fram i ljuset ger er mer makt än någonsin tidigare



Vi är alla ett. Det är den gudomliga, den ofrånkomliga, och den mest underbara sanningen, och allt ni behöver göra att ta in den och leva i den. När ni gör det kommer det att bli fred, harmoni, och ovillkorlig acceptans genom hela mänskligheten. Energierna i er Nya Tidsålder (New Age) flödar in och visar på denna sanning över hela världen när fler och fler av er öppnar sig och accepterar denna. Det är en evig sanning som nu blir så uppenbar, så obestridlig, att ingen kan fortsätta att förneka den och fortfarande hävda att de är sansade eller välinformerade. 

Er vetenskap har bevisat, utan något som helst rimligt tvivel, att ni inte kan fortsätta att behandla er planet som en plats med oändliga resurser för er att bedriva gruvdrift, medan ni samtidigt vanhelgar henne med er bokstavligen giftiga jordbrukspolitik och genom att använda henne som en soptipp för giftigt avfall för att begrava bevisen för era materiella och samvetslösa aktiviteter. Det har bevisats att ni är ett med henne och med varandra. Hon har försett er med allt ni behöver för att leva tryggt, i välmåga, och i fridfull harmoni, och ändå verkar det som om ni har varit helvetes beslutna (hell-bent) att förstöra den gästfria och välkomnande miljön hon så villigt förser er med och gör livet på henne livskraftigt.

Över hela världen bildar kärleksfulla varelser grupper, och fortsätter att gör det, som samlar de livsviktiga kunskaperna och kompetenserna för att, tillsammans med det nödvändiga inflytandet och beslutsamheten, vända på och sedan återställa de skadliga aktiviteterna som tanklöst har använts på planeten så länge. Ett tillräckligt antal av er har nu blivit medvetna om att detta hjärtlösa och detruktiva sätt att leva inte kan tillåtas fortsätta om de större förändringarna som är nödvändiga, för att tillträda era riktiga roller som beskyddare och vårdare av planeten, ska sättas i verket. Till och med er mainstream media rapporterar om den sönderfallande grunden till er politik, militär och industri och era ekonomiska system och organisationer, även om, hittills, de inte har varit beredda på att offentligt erkänna och peka på att ni inte kan fortsätta på er nuvarande väg om ni inte planerar att utplåna er själva.

Ja, då och då har individer och grupper dragit uppmärksamheten till ett stort antal avgörande frågor som behöver akut uppmärksamhet om mänskligheten inte ska framkalla sin egen utrotning. Och då de inblandade verkligen har dragit rätt slutsatser, har de som fortfarande – bara – håller i maktens tyglar gör sitt yttersta för att misskreditera och sedan ignorera de överväldigande bevisen för den nära förestående mass-utrotninen av mänskligheten dit er nuvarande politik leder er till.

På grund av det gudomliga fältet av Kärlek som innesluter planeten och på grund av dess massiva påverkan på mänskligheten, har ert kollektiva medvetande tagit beslutet att vakna upp och lösa upp illusionen med alla dess rädslobaserade maktstrukturer. Det är därför som så mycket känslig och hemlig information – som de i maktposition och de i tacksamhetsskuld till dem har bemödat sig så mycket för att undanhålla – nu avslöjas av en ständigt växande falang av whistle-blowers. Hittills har ni bara sett toppen av isberget av bedägeri och korruption som ligger bakom systemen som etablerats på orätta grunder – om ni tror på retoriken – för mänslighetens bästa. När dagarna går kommer mer och mer alarmerande information att släppas till allmänheten.

Som ni alla vet, information är makt, och informationen som nu kommer fram i ljuset ger er mer makt än någonsin tidigare. Detta betyder inte att våldsamma och väpnade revolutioner kommer att uppsluka planeten. Det skulle vara helt självförgörande som har visats så många gånger i mänsklighetens historia under eonerna. 

Nej, Kärleken som innesluter er i Sin varma villkorslösa accepterande omfamning ger er helt klart i ert kollektiva och individuella medvetande, medvetenheten om att våld och det självgoda sökandet efter vedergällning bara kommer att förvärra en redan farlig och labil situation. Och så klart Den visar er också, och påminner er ständigt att alla är ett – att vadhelst någon gör eller tänker påverkar alla. Inom den illusoriska miljön som ni för tillfället upplever, är den omedelbara effekten som ens tankar, ord, eller handlingar har på andra eller på planeten, inte omedelbart uppenbara, och ibland vet man inte om den. Hur som helst, ni håller definitivt att bli medvetna att det inte finns några tankar, ord, eller handlingar som inte sprids ut som ringar på vattnet, och orsakar outtalade störningar långt bortom ert omedelbara synfält.

Det gudomliga fältet av Kärlek uppmuntrar er nu aktivt att permanent förändra er uppfattning om världen och om alla olika raser och kulturer som hon försörjer. Det påminner er att ni är alla Guds barn, innerligt och evigt älskade av Honom, och då så är fallet är ert enda alternativ att behandla varandra med kärlek och respekt, hedra varandras livsstilsval, religion, kultur, osv., och så helt avstå från att döma på något sätt. 

Kärlekens flöde tvärs över planeten påverkar alla på djupet utan undantag, så hedra era kärleksfulla tankar och impulser. Tro inte att ni håller på att bli tokiga. Det ni upplever – även om det verkar konstigt, ovanligt eller opassande – är infödet av Kärlek i era hjärtan för att ni nu är redo och har valt att acceptera Den och handla efter Den. Alla känner dessa uppmaningar att vara kärleksfulla. Handla efter dem och njut av de häpnadsväckande resultaten som följer, när andra svarar med vänlighet.

Med så mycket kärlek, Saul.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

www.johnsmallman.wordpress.com

No comments: