viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 336




Strömmen har vänt, och återigen så kastas så mycket smuts och lort upp i dess bakvatten. Detta är inte nyheter för någon av er, och det är inte heller en överraskning. För denna energi drar och sliter på allt nu, och den kommer att fortsätta att göra så. Men samtidigt så börjar den också belysa hörn som tidigare förefall förlorade i skuggan, och detta medför några ganska så intressanta upptäckter börjar sippra ut i det öppna. En del kommer att vara på en personlig nivå, medan andra kommer att bli uppenbara för allmänheten. 

Så då denna sommar framskrider så måste återigen mycket tas i beaktning, och många av er kommer att börja undra om gömda talanger som ni börjar känna närvaron av inom er. För kom ihåg, ni har alla kommit hit fulla med sådan kunskap, men av skäl som ni alla har blivit ganska bekanta med, så har denna kunskap tryggt undangömts tills att tiden är rätt för att det återigen avslöjas. Mänskligheten har en lång historia av att missköta de resurser som de har fått, både då det gäller det materiella men också det immateriella, och resultatet av allt detta är lätt att se runt omkring er. Det kommer därför att bland er finnas de som kommer att tveka att åter öppna upp dessa visdomshallar, för ni är rädda att denna kunskap återigen skall missbrukas.

Det är lätt att förstå, för ni har alla på något sätt varit en del av tidigare episoder då slutresultatet var mycket, mycket mindre gynnsamt. Men denna gång behöver ni inte räddas kraften av kunskapen längre. För denna gång kan vi garantera er att kunskapen kommer att förbli så ren som den är, och den kan inte korrumperas på något sätt. För denna gång så har alla som är involverade i detta lärt sig sin lektion. Dessa lektioner har skett till ett högt pris för många av er, ni är därför tveksamma inför att gå ned samma väg igen. Men tro oss då vi säger att denna gång är det ingen fara förknippad med att öppna denna gömda dörr inom er som leder till salarna av evig kunskap, för denna gång, är ni alla beväpnade med något som kommer att se till att danna kunskap förblir ren och oförorenad av girighet, rädsla och manipulation. 

Så träd djärvt fram i kunskap om att vad ni finner kan enbart användas till det bästa för alla. Det är där, ämnat att användas för att lyfta upp hela mänskligheten ut ur greppet från den hotande avgrunden, och ju mer ni är villiga att träda in i er roll som vägvisare, desto mer kraft kommer denna kunskap ha på er alla. 

Så vi säger igen att ni skall vara djärva och utsökta, och börja vända på varje sten som ni stöter på, för kanske att det finns något gömt svar där. För detta är absolut ett sökande efter information, och denna information kommer att serveras fram i så många former, så var goda att känna er fria att ta för er i mycket generösa proportioner. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: