viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

ÄRKEÄNGEL SANDALPHON, 18 juli, 2013 NI FÖRÄNDRAR ERT EGET ÖDE PÅ ETT STORSKALIGT SÄTT


Mina Älskade, Jag är Ärkeängel Sandalphon!

I.

Nästan ett tusen år har gått sedan jag för första gången inkarnerade i en mänsklig kropp på Jorden. Detta hände med stor hänsyn till de tider som skulle komma, vilka skulle bli en stor utmaning för mänskligheten. 

Jag existerar dock samtidigt som den eteriska Ärkeängel i nuet av Eld och Ljus, som är den som levererar detta meddelande till denna skrivare. Så, från vår synvinkel, då jag lever i de högsta dimensionerna som en direkt tjänare till Gud och Hans Förlängning som mänskligheten, så har tiden ingen betydelse för mig. Så var goda och förstå tidsramen av ett tusen år som en beskrivning som gör det möjligt för er att tänka er den tidlösa omsorgen för lidandet och utmaningarna av mänskligheten, vilket nu upplevs på jorden på ett sätt som aldrig gjorts tidigare under er långa historia. 

Det finns två stora skäl för detta; det tilltagande Ljuset och växande medvetandet som kommer att orsaka ett kvantum steg i er utveckling, och de åtagandena av de illa inställda entiteterna som försöker förhindra detta. 

Mänskligheten är just hårt sträckt i mitten av kampen mellan dessa enorma krafter av ljus och mörker, vilken sker inom och utom er mänskliga erfarenhet, i er allra innersta hjärta och medvetande, i era sinnen och känslor, i era kroppar, och i er miljö. Det finns ingen enda varelse som undantas från denna kamp, vilken kräver ett val såvida vilken sida man vill tillhöra.

Som ni vet, och de för alla tydbara tecknen är att tusentals dör nästan dagligen från enbart katastrofala händelser och det finns ökande personliga och kollektiva vedermödor – då de synbarligen solida samhällena faller samman, att det finns farliga och mycket problematiska ökningar utmaningar av hälsan, särskilt skapade av giftigheten av alla de jordliga elementen, och det finns denna konstanta drive mot krig. Och listan kan göras längre. Vad som berör er mest är dock rädslan som kommer med all denna osäkerhet och hot, särskilt de som ni har fått från de illa inställda entiteterna som tänker att de fortfarande styr er planet. Men oroa er inte!

II.

Jag inkarnerade för att ”lära” mig mänskligheten med alla dess dimensionaliteter, erfarenheter och lidande, illusioner och också graden av upplysning, som mänskligheten har lyckats uppnå. Jag gjorde detta för att i min egen varelse transformera alla dessa begränsade förhållanden, och därigenom direkt hålla ström av ljus mellan det Gudomliga och mänskligheten, så att mänskligheten inte förlorades och skars av från sin egen Källa, utan kunde behålla sin förbindelse med den. Och jag har inte varit ensam, utan jag är en av många Gudomliga Varelse som tjänar i denna stora uppgift, vilket inkluderar många av de andra ärkeänglarna som just nu likväl är inkarnerade på jorden av liknande skäl, och med intentionen att skapa en stark änglanärvaro.

Jag berättar detta så att ni vet att ni aldrig har glömts bort och att det alltid har funnits, så mörkt som tiderna kanske har förefallit, en förbindelse med själva Källan. Detta bör tjäna som en bekräftelse på vad ni redan känner och vet, för att undvika kalamiteter som har förutsetts för er jord sedan urgamla tider. Till de som är medvetna om det ökade utskicket av material, som innehåller gamla profetior som talar om jämmer och elände och förstörelsen av planet jord, säger jag: Jorden kommer inte att förstöras och gamla profetior gäller inte längre! Dessa profetior har skrivits i referens till de som alltid har ämnat förstöra mänskligheten och att ta över er vackra planet jord och till och med hela universum. De himmelska tecknen har använts för feltolkning för att tjäna deras destruktiva mål. Men dessa planer har besegrats av den Heliga Viljan av den Högsta Gudomligheten. Och ni ombeds att se i de kommande tecknen i skyn den kärleksfull Kallelse från de Skaparens Gudomliga Krafter av Ljus att komma åter hem. 

III.

Det finns miljoner av Ljusets trupper som tjänar denna Sagolika Gudomliga Vilja, inkarnerade eller ej inkarnerade, som är – med vapnen av Strålande Ljus – överträffar med sitt ljus allt som är mörkt och karaktäriserat av ignorans. Men er diskriminering krävs för att känna och förstå skillnaden mellan det Verkliga Ljuset och det konstgjorda ljuset som är ämnat att testa er. Det handlar om er egen inlärningsprocess att i Hjärtat känna Närvaron av Kärlek och Enighet och att upptäcka sinnet av separation i vad som bara förefaller att vara av ljuset. Okunskap är i avsaknad av Fullheten av Gudomlig Existens, då det har avskurits från sig självt, och försöker att överleva oberoende av den Högsta Gudomliga Intelligensen, vilket inkluderar den Mirakulösa Kärleksvibrationen, Glädje och Extas. 

IV.

Ni upplever just nu det allt mer tilltagande sprudlande glädjen av de inkommande frekvenserna av ljus som kommer att förändra er planet och den mänskliga rasen för att initiera skiftet in i högre dimensioner, där kalamiteter inte existerar. Denna kaskad av ljus måste tas emot och kanaliserad av entiteter inkarnerade på er jord vid denna tid för att lättvindiggöra deras information och skapa förändringar. Utan levande mottagare av dessa krafter av ljus, så skulle förändringar inte vara möjliga! Det måste finnas en interaktiv process som involverar inte bara en ”sändare”, utan också en ”mottagare”. 

Och detta är anledningen till varför så många Gudomliga Varelser tog in inkarnation på er jord och för att göra förlegade alla gamla profetior om en mänsklig utveckling som allt mer skulle separera sig självt från den Gudomliga Källan, as var förhoppningen och intentionen av de illa inställda entiteterna. V.

Nu förstår ni att ni skall släppa all rädsla och tvivel om ett positivt slutresultat som kommer att vara för er och er plants högsta goda. Skulle en planet som är hem åt så många Varelser av Ljuset var benäget att tillslut förstöras? Och finns det inte mer och mer av er, kära mänsklighet, som glädjefullt öppnar sina hjärtan och sinnen, i erkännande av er egen Gudomlighet och tillåtandet av det Gudomliga Ljuset att transformera er kropp-sinne, för att höja ert medvetande till en grad där ni inser att ni själva är en del av det Slutliga Gudomliga Medvetandet? Det är på detta sätt som ni nu förändrar ert öde på ett storskaligt sätt. Enigheten av Alla inses av fler och fler av er. Den Sagolika Enigheten av Mänskligheten med det Ultima Gudomliga, med änglar och Ärkeänglar, med alla Gudar och Gudomliga Varelser, avslöjas nu vid Källan som är Strålande Medvetande!

VI.

Det finns i sanning Bara En Varelse, Som blev Många, för att infria den Enhetliga Viljan av den för evigt Expanderande och Utvecklande Gudomliga Existensen, att Uppleva sig självt i alla dimensioner, låga och höga, och till och med uppleva sig själv i vad som förefaller var frånvaro av Ljus. Allt detta måste integreras in ert Medvetande så att ni i sanning är Uttrycket av det Eviga Gudomliga. Denna process är ett Mysterium. Och vi Alla är ett Älskvärt utskick av det. 

I Tjänst och med Stor Kärlek.

Jag är Ärkeängel Sandalphon!

Meddelandet mottaget av Ute. http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2013/07/aa-sandalphon-you-are-changing-your-own.html? Copyright© 2013. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com?Sharing of this message is only allowed together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you. 


No comments: