viglink.com

Sunday, July 28, 2013

Ärkeängeln Michael GENOM RONNA HERMAN, 28 juli, 2013 FULLÄNDNING AV ERA FÄRDIGEHTER SOM MEDSKAPARE


Älskade mästare, under många år har det nu varit så många nya uppfinningar och vetenskapliga genombrott, tillsammans med en överväldigande mängd filosofisk och andlig information som bombarderar mänsklighetens sinnen att den mänskliga hjärnan knappast kan absorbera de otaliga teorierna och nya begreppen utan att bli överbelastade.

Ni är mitt uppe i en monumental process – en komplex procedur där ni väljer och manifesterar ert öde för den Nya Åldern (New Age), som gradvis kommer att bli er mer renade och expanderade framtida verklighet. Era val – fokus, klarhet och kraften i era tankar och handlingar kommer att avgöra hur fort era önskningar kommer att manifesteras i den materiella formvärlden. Det är oerhört viktigt att ni lär er att disciplinera ert sinne, stärka er koncentrationsförmåga och ha kontroll över era känslor och sinnestjatter. Gåvorna och möjligheterna eller Gudomliga dispensen som erbjuds er kräver/efterfrågar en motsvarande stark personlig disciplin, med en hög nivå av ansvar.

Att bli skarpt medvetna om era känslor och era tankemönster är en kritisk komponent inom medskaparprocessen, för den kommer att avgöra kvalitéen av vibrationsmönsterna ni sänder ut till era personliga Hjul av de Tolv Skapande Strålarna. Frekvenserna av Frötankarna ni planterar i era personliga Skapande Hjul kommer att avgöra kvalitéen av det ni manifesterar, och kommer även att avgöra vad ni kommer att uppleva i era vardagliga liv – antingen positiva eller negativa. Dessa händelser kommer att vara er barometer på vad för sorts vibrationsmönster ni sänder ut i världen för orsak och verkan. Er primära uppgift/mål vid denna tid är att utveckla ett tillstånd av mindfulmedvetenhet, när ni rör er djupare och djupare in i Fröatomens kärna i era Heliga Hjärtan och Heliga Sinnen, där ni kommer att hitta all styrka och guidning ni någonsin kan behöva. När ni utvecklar era medskaparförmågor och blir mer skickliga i er personliga sinneskontroll och visualiseringsförmågor, kommer ni att förstå hur viktigt det är att konstant övervaka frekvensenergin – Skapandekraften – som väntar på att ni ska forma dem till allt ni kan föreställa er. Ni skapar er egen Himmel eller ert eget helvete. Ni kan inte klandra någon annan för den verklighet ni upplever i nuläget.

Ni är en gnista av den Gudomliga Skaparen, och när ni fick gåvan av individuellt medvetande, ett medvetande om ert Gudomliga, oberoende väsen, blev ni tillsagda att ”Gå framåt och skapa världar utan ände i mitt namn”. Från den tiden bortom vad ni kommer ihåg, har ni experimenterat, strävat, lärt er, lyckats ibland och även misslyckats många gånger; ändå, har ni stadigt gjort framsteg och ni får nu som gåva en möjlighet att bli en fullfjädrad deltagre i skapandet av den Gyllene Åldern.

Att integrera och fullända dygderna, kvalitéerna och attributen av era många Högre Jag är en stegvis process. Mångfalden av Gnistor av era Gudsjag innehåller en rikedom av information, och varje individuell fasett har många underbara erfarenheter och framgångar att dela med er, tillsammans med en stor infusion av Gudomlig kärlek, lycksalighet och glädje. Varje Fröatom i ert Högre Själsjag som ni integrerar med kommer att förse er med fler underbara gåvor av Guds Medvetande – förmågor, talanger och visdom bortom era vildaste fantasier.

Det är oerhört viktigt att ni lär er att vara en medveten, styrande agent av alla livskrafter. För att bli en skicklig medskapare, måste ni hålla en idé i ert sinne tillräckligt länge för att den ska registreras i er hjärna. Alla händelser och skapade manifestationsformer är bevis på energi och sinneskraften: användningen eller missbruket av kraften.

Kom ihåg att andetagen är dirigenten av den vitala Livskraftsenergin. Under de närmaste åren kommer mänskligheten att förstå att andningen är helig – det är livets gåva – och ni kommer att lära er att inte slösa med den. Då ni andas in varje andetag, var medvetna att det är det enda andetaget ni är försäkrade, för det kan kanske vara ert sista andetag.

Käraste, det krävs att ni tar er tid att fundera på och integrera Skapelsens viktiga begrepp som vi vidarebefordrar till er. Ni, Stjärnfröna, som har uppnått de nödvändiga nivåerna av harmoniska frekvensmönster, är nu redo att sätta samman allt ni lärt er i praktik. När ni gör det, kommer de runt er som fortfarande kämpar inom begränsningarna av de restriktiva miljöerna av de lägre dimensionerna, att ge er respekt för vad ni uppnår, och gradvis kommer de att börja följa ert exempel. Som ni är medvetna om, är att lära ut genom exempel det mest effektiva sättet att få uppmärksamhet från dem runt er. En truism från förr lägger även till att: ”Ni kommer att bli kända genom frukten av ert arbete”.

STUDERA DESSA BEGREPP TILLS DE ÄR FAST ROTADE I ERT MINNE, FÖR DE ÄR EN DEL AV ”MANIFESTATIONSLAGARNA” OCH DE ÄR KRITISKA KOMPONENTER FÖR ATT NI SKA UPPNÅ STATUSEN ”MÄSTARE AV MANIFESTATION” .

  • Bli en som står bredvid, en åskådare, som inte deltar i alla negativa draman som ständigt pågår runt er. Det är era känslors tilltånd som drar in er i malströmmen av negativitet, eller om ni utsänder harmoniska, högre frekvensmönster, är ni immuna mot de disharmoniska energierna runt er.
  • Ni är i processen av att expandera ert medvetande om vad som händer runt er, och så är det oerhört viktigt att ni behåller ett avskiljt sinnestillstånd. Ni utvecklar ett nytt sätt att tänka, som baseras på personligt sinne och känslokontroll.
  • Först kommer Självmedvetande, sedan Själsmedvetande, följt av Galaktiskt medvetande och så småningom Subuniverellt medvetande. Ni strävar efter att utnyttja strömmarna av Oändligt medvetande, liksom de vida Ljuspyramiderna som innehåller det Kosmiska Manifestet för den kompletta Gudomliga Blåkopian för denna Subuniversella erfarenhet.
  • Ni utvecklar även en förhöjd kontrollerad känslighet för dem ni interagerar med, vilket inkluderar en empatisk, men något avskiljd synvinkel. Detta är en väsentlig del av att utveckla ickedömande. Ni kommer flitigt att söka, göra anspråk på och leva ut er sanning på toppen av er förmåga, och ni kommer att ge alla andra samma rättighet.
  • Tillåt inget eller ingen att störa ert lugn. Utveckla en hög nivå av tålamod och känslighet, och praktisera flitigt att vara tålmodig och att bli arg sent.
  • Då ni söker att bli Självmästare är en del att testen att ni måste uppleva, komma över och möjligtvis även flytta er från några av de prövande relationerna med människorna i ert liv som inte är redo eller vill flytta sig framåt på spiralen av medvetet Självuppvaknande. Varje Själ måste välja vägen de vill följa. Ni är bara ansvarig för er egen andliga evolution.
  • Det är absolut nödvändigt att ni inte avsäger ert sökande efter personligt Andligt uppvaknande och att bli Självmästare av en falsk känsla av plikt eller lojalitet till dem som försöker att fortsätta att använda er energi eller de som kräver oresonligt mycket av er uppmärksamhet och tid.


SÅ MÅNGA AV ER KÄMPAR FORTFARANDE I ERA RELATIONER, SOM ÄR KÄLLAN TILL DEN STORA DEL AV DEN NUVARANDE SMÄRTAN OCH LIDANDET HOS DEN MÄNSKLIGA RASEN. OM NI ÄR VILLIGA ATT SE SANNINGEN, ÄR DET TID FÖR ER ATT GÅ IN I ER FEMTEDIMENSIONELLA PYRAMID AV LJUS, OCH VÄRVA ASSISTANSEN FRÅN ERA HÖGRE JAG FÖR ATT HJÄLPA ER GRANSKA OCH ANALYSERA, FRÅN EN HÖGRE UTKIKSPLATS, SKÄLEN TILL ATT NI INTERAGERAR OCH REAGERAR SOM NI GÖR MED ER MAKE, ER FAMILJ OCH MED DEM SOM NI HAR EN NÄRA RELATION TILL. ÄR NI RÄDDA FÖR ATT SÄGA ER SANNING OCH STÅ FAST I ERA BESLUT ATT BLI MÄSTARE ÖVER ERA EGNA ÖDEN?

  • Lär ni er att bara ge av er själva det som känns bekvämt att ge, när ni lär er att knyta an till lagarna om balans och harmoni i givande och tagande?
  • Är ni fortfarande rädda för att bli ensamma, att förlora ert jobb eller er säkerhet?
  • Betvivlar ni fortfarande att ni kan hantera framgång, makt eller ansvar? Många av er kommer att ledas till avgrundens kant under de kommande åren. Det kommer att verka som om det bara finns mörker, en stor tomhet eller säker undergång framför er, i själva verket är det ert Andliga Jag som puffar er framåt – frestar er att pröva era symboliska vingar och testar er för att se om ni är redo att sväva.
  • För att ni är i en väldigt kritisk fas i er upplysningsprocess, en tid då ni är som mest sårbara och era prövningar och tester inte så dramatiska som förr, är ni ganska ofta förvirrade, och ni vet inte vad nästa steg kommer att bli eller vad nästa sanning är som ni ska införliva i er ständigt förändrade verklighet.
  • Kom ihåg, när ni konstaterar, ”Jag överlämnar allt jag har och allt jag är för mitt största goda”, eller ”Jag lägger min vilja i linje med den Gudomliga Viljan av vår Fader/Moder Gud för mitt högsta goda och det största goda för alla”, betyder det inte att ni ger upp era värdsliga tillhörigheter eller er fria vilja. Det handlar om att lita på visdomen hos er ÖverSjäl – Högre Jag och ert Gudsjag, för dessa visa, högre fasetter av ert Gudomliga medvetande vet alltid vad som är bäst och mest fördelaktigt för er vid varje givet ögonblick.
  • Akta er för att falla tillbaka in i gamla mönster och låta andra tänka åt er, att leda vägen utan att ifrågasätta, utan att validera det som är er sanning genom att vända er inåt och ansluta till den ofelbara källan, er egen Gudomliga Närvaro. Många av er söker fortfarande utanför er själva, och vänder er till dem ni tror är mer kraftfulla eller klokare än ni själva, och hoppas att de kommer att leda er väg så att ni inte behöver gå i första ledet in i otestade territorier. Vi säger er, våra käraste, detta fungerar inte. Ni, som Vägvisare och Vägfinnare, måste Lysa på er egen väg, dra på er egen inre visdom, som ni har betalat för och vunnit genom många långa tidsåldrar av erfarenhet, prövningar och lidande, och tillslut, framgång.


Jag säger er, mina modiga, ni kan inte vara svaghjärtade eller ängsliga i Anden, för nästa steg på er väg mot fullt Självmästerskap är att ta herraväldet över er personliga värld, att gå framåt med mod och beslutsamhet när ni återkräver ert Gudomliga arv. Det väntar på er, men ni måste dra till er, integrera och aktivera Skaparens Väsen – Adamantine Partiklar av Ljus – Den Gudomliga substansen av hela Skapelsen som ni kommer att använda för att forma och skapa er underbara nya värld. Ni har alltid varit förutbestämda att bli katalysatorn och ledaren för er egen framtid. Ni måste ingjuta er vision med känslor av spänning och djärvhet; ni måste vara djärva och modiga när ni går mot strömmen av gemensamhet, och tar er ut från massmedvetandets strupgrepp. Ni måste tala ord som är i resonans med framgångens vibrationer, och ni måste ha hållningen och göra handlingar som en triumferande vinnare. Ni måste våga att riskera ert allt när ni bevisar för er själva att när ni är i harmoni med Anden kommer vad än ni ger frivilligt med kärleksfull avsikt att återbördas hundrafalt.

Ni har alla en väsentlig roll att spela, ni kommer inte längre att ha möjligheten att avsäga er auktoritet eller att fogligt följa när andra leder er. Ni måste ta en aktiv roll och spela rollen ni fått av ert Gudomliga Själv, den som kommer att bli er gåva och bidrag till det hela. Ni måste uppfylla eden ni gav innan ni inkarnerade till denna högst kritiska tid på Jorden.

Nu mer än någonsin har ni verktygen för manifestation vid era fingertoppar. Ni måste gå utanför er bekvämlighetszon, och släppa allt som inte längre tjänar er – ni vet alla vad detta syftar på i ert personliga liv – det har stirrat er i ansiktet i månader eller till och med år, och kommer att bli ännu mer outhärdligt tills ni slutligen mjuknar och släpper det som håller er tillbaka.

Käraste, när ni blir mer skickliga som inspirerade medskapare, kommer ni inte längre att fokusera er energi på att skapa de små, vardagliga önskningarna från förr. Ni kommer att ha skapat ett konstant flöde av Adamantine Partiklar in i och genom ert fysiska fordon, med återstoden som flödar ut i formvärlden. Ni kommer att ha programmerat i minsta detalj det som ni vill manifestera för er personliga bekvämlighet och nöje och ert ständiga mantra kommer att vara, ”Alla mina behov och önskningar är uppfyllda till och med innan Jag inser vilka de är, vilket alltid kommer att bli för mitt största bästa och mest välgörande goda för alla”. Ni kommer att minutiöst ha stakat ut er väg för tjänst för mänskligheten, vilket kommer att vara i perfekt harmoni med er Gudomliga mission för denna nya era. Ni kommer att ha en konstant, klar och välgörande förbindelse med er inneboende Översjäl- Högre Själv, och ni kommer att nådigt och lätt följa Vägen av Ljus som evigt vindlar sig högre och högre till de mer renade rikena av existen. Var försäkrade om att jag alltid kommer att guida, dirigera, inspirera och skydda er när ni reser framåt in i det okända. Jag strålar den eviga kärleken från vår Moder/Fader Gud till var och en av er.

JAG ÄR Ärkeängel Mikael.

Transmitted through Ronna Herman *STAR*QUEST* 775-856-3654 * www.RonnaStar.com * www.QuestForMastery.org

No comments: