viglink.com

Wednesday, July 24, 2013

SaLuSa, 23 juli, 2013

Vi kommer från över hela Universum för att se och hjälpa den magnifika förändringen som sker på er älskade Moder Jord just nu. Vi är oss tillsammans med er och även om vi för närvarande lever mycket mer komfortabelt än ni så kommer ni snart att få reda på hur det är att vara fria från så många illusioner som gör ert liv så svårt. Håll alltid i ert sinne att ni är skapare av ert eget öde och det är er vilja som avgör hur ert liv framskrider. Vi vet att det är så mycket lättare att säga än att göra, men med starka intentioner så är inget omöjligt då dessa dagar så är det lättare för de som just har vaknat än det var för er som har banat vägen. Detta var Skaparens plan från början och ni bör känna er priviligierade att vara en del av den. Denna vecka och nästa så kommer högre frekvenser av Ljus att sändas till er, mycket högre än någonsin tidigare och det skulle vara vist att förbereda sig för dem, då ju mer ni kan acceptera in i er varelse desto mer kraftfulla blir era intentioner. Som vi så många gånger har sagt, inget kan gömmas i Ljuset, så om ni känner att det fortfarande som kräver er uppmärksamhet så rensa ut de nu utan någon rädsla eller tvivel på er själva, be er Guider, Änglar, ert högre Jag eller oss om hjälp om ni inte är säkra på vad den bästa vägen är och ni kommer att få svar.

Vi ser klart att denna tid av att inte veta vad som händer kommer snart att ta slut, som det är med så mycket information som var top-hemligt tidigare och som avslöjas från varje hörn av er värld så tillfredsställer inte de vanliga nyhetskanalerna era krav på sanning. Vi ser bakom scenen och kan säga er att tiden för att sprida korrekt och inte justerad information har anlänt. Ni har länge väntat på att detta skall hända och nu kommer ni alla att se ett snabbt flöde av nyheter från alla källor. En del kommer fortfarande att försöka dölja, medan andra kommer fritt att tala om förändringarna som kommer för att sätta er värld i balans. Fred kommer att bli ordet för dagen och ni kan reda se hur en del ledare uttrycker sin önskan att lägga gamla ting bakom och börja nya och vänliga relationer med grannar.

Saker och ting sker snabbare än det ser ut vid första ögonkastet, till och med det gamla finansiella systemet som förefaller att inte kunna krossas ser nu ut som att det inte finns något mer att göra förutom att acceptera de nya sätten att hantera pengar och dess derivat, vilka snart blir obsoleta. Även om ni kommer att fortsätta att använda pengar under ett antal fler år så känner många av er hur det kunde vara att inte ha det och detta skapar en bas för er Gyllene Ålder Samhälle, där inga sådana pengautbyten kommer att behövas. Denna tid kommer helt säkert för det är gudomliga planerat för Jordnation att tryggt anlända till denna punkt i er utveckling. Vi arbetar tillsammans med våra allierade och er på denna Storslagna Plan och vi känner hur vi har gjort stora framsteg hitintills. Känner ni inte samma sak?

Jag är SaLuSa från Sirius och skickar som alltid min kärlek till er. Känn glädjen av allt som händer för det för er till den vackra och fredliga framtiden som ni drömmer om. Känn kärleken vi skickar till er inom alla våra meddelanden och var redo för nyheterna.

Kanal: MADAD

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/ 

No comments: