viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

Sananda, 14 juli, 2013 via John Smallman


Vilket syfte kunde vara viktigare än att åter igen uppleva den yttersta glädjen av att vara ert eget sanna jag

Mänskligheten rusar mot ögonblicket då ni vaknar upp och er drivkraft är ostoppbar. Många av er känner inte att något särskilt pågår, då ni tittar eller lyssnar på dera dagliga nyheter från massmedia och hör mer av samma sorters historier som ni har hört i åratal. Men under er medvetandetnivå händer det mycket, och ni är medvetna om det på en djup inre nivå. Det är uppenbart i era dagliga liv, antingen när saker kommer upp för att uppmärksammas och släppas eller som en känsla av att något viktigt, eller av avsevärd betydelse, men ni vet inte vad, är i antågande. Det är förvirrande eftersom ni letar efter indikationer eller tecken i media som kan bekräfta er inre känsla av förväntan, men det händer inte. Det som kommer att hända är de förändringar, som kommer att vara chockeraden för många och som kommer att inträffa och rapporteras om, och sedan får ni ert ”aha-ögoblick” när de fysiska händelserna som rapporteras om ligger i linje och resonans med era känslor av förväntan.

Men, som ni vet väl, tid är en väsentlig del av illusionen, och allt ni väntar på har redan hänt: det hände nästan i samma ögonblick som att ni valde att försöka separera er från Verkligheten. Till slut har ni kollektivt beslutat att sluta spela spelet i illusionen – detta ganska hemska spel – och vakna upp. Och det är känslan av det gemensamma beslutet som ni känner när ni förväntansfullt väntar på er segerrika och länge efterlängtade återkomst till Verkligheten.

När ni väntar, dämpa er otålighet, era tvivel, er oro genom att påminna er själva att om att ni är Guds älskade barn som för alltid är i Hans Närvaro, ofamnade av Hans Kärlek, och att ert uppvaknande är oundvikligt eftersom, frånsett det faktum att det är omöjligt att sova i all evighet, är det gudomligt godkänt och därigenom garanterat. Styrkan i och beslutsamheten i er avsikt att hålla Ljuset, och genom det föra mänskligheten till uppvakningsögonblicket från mardrömmen, är mycket mer kraftfull än ni är medvetna om, så fortsätt att förnya den under dagen när ni tar en stund i ert lugna rum och fokuserar på ert livs syfte som, som ni väl vet, är att hjälpa till med att föra alla era bröder och systrar hem till Verkligheten genom att puffa dem mot vakenhet.

Det är verkligen bara en fråga om att uppmuntra och intensifiera er medvetenhet om ert livs syfte. Alla som nu har inkarnerat på Jorden har valt att vara en viktig och oersättlig aspekt av detta högst ärorika syfte. Och vilket syfte kunde vara viktigare än att hjälpa mänskligheten vakna från denna mardröm av misstro, föräderi, bedrägeri, korruption, och lidande, och att återigen få uppleva den yttersta glädjen av att vara ert sanna jag, och erkänna dessa strålande jag i den eviga och lysande Närvaron av Gud, den gudomliga Källan till att som är?

Att vara medvetna om er själva som evigt närvarande i Gud är ert gudomliga öde, och inget kan förhindra den medvetenheten från att brista ut i var och en av er. Det är ert naturliga tillstånd, som ni för tillfället valde att gömma för er själva genom att inte bry er om det, och genom att låtsas att ni är separerade från Det som inget kan vara separerat från: Källan till all existens. Ni vet detta… men när ni är engagerade i illusionen kan ni dölja denna kunskap från er själva, och utan den känner ni er berövade, vilse, övergivna; ni kan till och med undra om ni verkligen existerar över huvud taget, förutom under ett kort, resultatlöst, och rädslofyllt mänskligt liv, i vilket lidande och oro driver er att söka det ömöjliga – d.v.s. permanet kärlek, säkerhet och trygghet – i ett övergående drömtillstånd. Det är detta totalt otillfredsställande tillstånd som mästerligt och obönhörligen puffar er mot ert storslagna uppvaknande.

Att ständigt ha avsikten att vakna upp är er väg framåt, och ni har oändlig assistans från era spirituella vägledare och mentorer på er väg hemåt, bara genom att ha avsikten. Kom ihåg att allt som händer i era mänskliga liv är en möjlighet att vidareutveckla er spritiuella evolution och föra er närmare ert uppvakningsögonblick. Alla som ni interagerar med - det spelar ingen roll hur avgörande, eller omvänt, eller hur betydelselöst interaktionen kan tyckas vara – erbjuder er en lektion, en spirituell lektion som ni har valt att få lära er. Era spirituella vägledare kommunicerar även med er genom andra människor, så avfärda aldrig något som verkar meningslöst. Livet i illusionen, vad annat det kanske än är, så är det aldrig meningslöst. Och ni kan avslöja den pågående innebörden, ögonblick för ögonblick, genom att acceptera det som dyker upp utan dömande, och bemöta det med kärlek. 

Ni är alla Kärlek, även om ni har svårigheter med att erkänna detta. Därför, genom att bemöta allt kärleksfullt i varje situation, kommer lektionerna ni möter att klaras av mycket lättare. Ni vet att ni lär er och utvecklas sprirituellt när ni kan handskas med de flesta händelser och situationer som ni möter med jämnmod. Fridfull acceptans, istället för arg förbittring inför ogynnsamma eller otrevliga händelser som ni är med om, visar tydligt för er att ni är på er heliga väg till uppvaknande. När ni fridfullt accepterar vadhelst som kommer i er väg, har ni kraften och önskan att bara erbjuda kärlek, och genom att göra det för ni er spirituella utveckling framåt och även den hos de andra som deltar. Det är vad ni inkarnerade för att göra, så var glada för att möjligheterna som krävs för er tillväxt hela tiden händer, som låter er utvecklas och på så sätt komma ihåg vem ni verkligen är. Och det är något jag inte behöver säga i klartext igen, eftersom ni verkligen vet det.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: