viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 21-28 juli, 2013


Mina Kära!

När ni utför era dagliga sysslor vet då att ni även, på en högre nivå, arbetar med en gudomlig förändring. När ni läser eller hör dessa ord absorberar ni energin som finns inbäddad i varje ord och integrerar dem i era fem kroppssystem. Dessa tider kräver att människor är anpassningsbara och flexibla, att de är följer med i händelser, både i deras personliga liv och i världen omkring dem, och att de förblir ordentligt förankrade.

Det finns nu många som söker svar på sina frågor, en del gör det tyst och följer sin inre visdom och andra söker sig utåt och uttrycker sina synpunkter på ett mer högröstat sätt. Båda typerna återspeglar uppvaknandet som sker inom dem. Alla behöver få stöd i dessa förändringens tider genom att bli uppmuntrade att gå bortom sina tidigare begränsningar. De behöver uppnå sin högre potential och sträcka sig efter stjärnorna. När de frågar och söker efter svar på sina många frågor, kommer de att finna ännu fler frågor som ska besvaras. Sådan är vägen till expansion och tillväxt inom varje människa.

Ni har satt nivån på förträfflighet genom att upprätthålla en högre vision av er framtida värld och er egen framtid och det anstår er alla nu att förbli orubbliga på er väg. Behåll ert fokus när ni fortsätter att frigöra de återstående resterna av det gamla paradigmtänkandet och uppfattningarna från era celler och era fem kroppssystem. Sätt upp en bild av er själva som en gudomlig varelse av Ljus, kärlek och styrka. Se er själva i era Ljuskroppar, känn er som Ljuskroppar varje dag om så bara för några ögonblick. När ni gör så, kommer ni att börja minnas att ni verkligen är Ljus, och detta kommer att stärka och uppmuntra er på många sätt som välsignar er och världen omkring er.

Håll fast vid tanken att er kropp är ett levande tempel av Ljus och att ni nu återför det till dess forna rena gudomliga ursprung. Ni är ambassadörer på den här planeten som ska visa vägen genom ert eget exempel. Vi är medvetna om att detta kan framstå som en motsats, eftersom rensningen inom er fortsätter trots att ni anger era avsikter för en högre vision och version av er själva, men vi ber er att fortsätta med era ansträngningar. Förlåt er själva för alla känslomässiga utbrott som verkar komma från ingenstans och som tycks framställa era intentioner, övertygelser och ansträngningar som dumma fantasier. Försök att förstå att det bara är arbetet med uppvaknandet som sker, och att det är tillfälligt och av cyklisk karaktär.

När era inaktiva DNA/RNA/LNA strängar fortsätter att aktiveras, kommer ni att uppleva tillfälliga biverkningar som påverkar var och en av er på olika sätt. Var tålmodiga och kärleksfulla mot er själva och i era relationer med andra. Om möjligt, träna er i självbehärskning när ni går igenom era förändringar och omvandlingar. Vi förstår till fullo att ibland är det bara inte möjligt, eftersom förvandlingen är en kraftfull process, att inte agera utåt. Försök att återvända till ert centrum så fort som möjligt efter ett sådant utbrott och förlåt er själva för er skenbara brist på behärskning, tillväxt och framsteg. Det är bara frisläppandet av den gamla världens paradigmmönster som är i arbete. Det är ytterst välgörande för er och er värld.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: